Racusoare, la apel! (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

La Multi Ani 2010!!

EU am inceput mai obosita ca oricand noul an... dar sper ca anul acesta sa reusim sa atingem macar jumate din ce am realizat anul trecut. Acelasi lucru vi-l doresc si voua

Las cafelutza pregatita ,desi e aproape miezul zilei si prajiturle cu crema de vanilie.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 21+ cu Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello. o cafea? sa aveti un week end asa cum vi-l doriti.
am primit mail de la geo cu poze.
va atasez pozele ei si cateva cu mine
aici

Mergi la inceput

neata. va mai dau si azi o cafea
de maine.. e randul vostru. unde-mi sunteti? sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

prin zona...
am venit si noi vineri seara acasa,dar nu prea am avut timp sa intru pe aici,ca de...de o saptamana plecata a trebuit sa fac si eu un pic de curatenie pe aici;
ieri cu desfacut brad,cu mancare,curatenie,azi ce sunt mai libera,desi trebe sa gatesc si eu ceva sa imi iau la sp,ca ne dau acolo o mancare,nici porcii nu ar manca-o;
mai avem o saptamana si gata pe luna asta cu terapia

restul fetelor pe unde sunteti?
cam absentati pe aici
va pupic dulce pe toate,sa aveti o duminica placuta si o saptamana frumoasa

Mire merci de cafea,fff bunaaa,numai ca saptamana asta nu-s acasa,ca o dateam eu,asa ca las in grija fetelor

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

o cafeluta? un mar cu paine prajita (noua mea cura)
ce-i cu voi? unde sunteti?
Vicky, Mire, Criss, Amalia, Andru - serios, unde sunteti? ce-i cu voi?

Haideti ca na inchid astia subiectul daca e tot atata lipsa de acitivitate

Sa aveti un weekend cum va doriti! Adica cel putin frumos

Mergi la inceput

io aici. nu mai apuc sa fac nimic. de luni sunt la training 2 saptamani si am stat ieri sa imi pun totul la punct la birou ca vine cineva in locul meu si sa mi le lase la fel.
ajung f tz acasa. f obosita.. nu mai am chef de nimic
missy, cum merge cura asta? io am slabit 12kg si m-am oprit. ce-i drept.. nici nu am mai tinut cont de cand si cum mananc. bine k nu m-am ingrasat
cris, ti-am scris si pe yahoo. te-am visat. esti ok? bebe?
vera, hai la cafea

Mergi la inceput

prin zona
am venit....acasica,ca aici e cel mai bine
beyyyy,eu am lipsit motivat,caci am fost la sp cu andrei,la recuperare,deci...motivati absenta,daaaa??
Missy o zi frumoasa sa ai,deci s-a simtit lipsa mea pe aici,nu??
Mire merci de cafea,sa stii ca eu nu beau cafea,dar saptamanile astea 2 de sp,m-am drogat cu pepsi cu ness,asa ca ...de acum ,dimineata sa dati si ptr moi un ness cu cola sau cu pepsi

pupici la toate si un we placut sa aveti

POZE

Mergi la inceput

am spalat si eu 3 masini,am facut un retus prin dormitor,si cam gata,cred ca plec pe la mami la o felie de placinta cu dovleac si una cu mere;si ma bate un gand nebun de sa plecam si noi un pic pe partie,sa ne dam cu saniuta un pic pe iarna asta,doar o zi ,bineinteles,cu niste prieteni,dar sa vedem ce o sa facem;
fug sa ii pregatesc masa lui andrei,ca noi azi am avut mamaliga cu unt ,ou si branza,si ciulama de pipote si inimi de pui,si ciorba de perisoare;
maine mai vedem,cred ca ar merge o pizza

POZE

Mergi la inceput

neata. cafea? NESS CU COLA?
vera, m-ai speriat! nu mai mancati dom'le atata. nu de alta.. dar mai poftesc unii .. altii (io)
eu aseara am fost la masa la mama care a avut 'ordin' sa-mi faca mancare de cartofi cu mult marar.. si am mancat ioooo cu salata de sfecla rosie... buna rau
faci tu pizza? eu aproape ca nu mai gatesc. azi am zis k pt pranz imi fac o mancarica de ciuperci sa mananc doar azi.. k si asa in cursul sapt nu mananc acasa....
restul fetelor?

Mergi la inceput

yami-yami ce bun ness-ul asta cu cola
merci Mire merge la fix,ca azi m-am trezit mai tarziu,adica la 10
beyyy,pai daca vrei,vino la mine azi la pizza,ca e atat de bunaaaaa,de la sp am venit cu gandul la pizza

o duminica frumoasa va doresc si mai treceti si pe aici
ptr toate racusoarele frumoase

POZE

Mergi la inceput