Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Noi chiar am scapat in oala cu sarmale...platoul cu salata, etc, etc. Bafta mea ca's slaba si am unde baga.
E tare bine aici la socrii! Suntem aici de o saptamana incheiata si mai stam si saptamana asta. Ma simt mult mai relaxata si-n plus, mi-a prins tare bine sa am ziua langa mine si adulti...nu numai copii. Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt oameni tare de treaba si ne intelegem foarte bine.
Va pup dulce!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
andru_mami spune:
si eu prin jurul casei,am terminat de facut piftia,blatul ptr tort e in cuptor,am facut un bors de cartofi cu smantana ca sa ne mai limpezim stomacul de atata carne,iar maine e zi de facut salate de tot felul,si joi un retus ptr mine,un pensat,aranjat ,una ,alta si gataaa,ptem sa trecem in noul an
va poop si va doresc o seara frumoasa si spor la bucatareala
POZE
M&M spune:
neata!!!
-uta e gata!!!
Eu nu ma stresez asa mult cu gatitul ..o sa fim doar noi , o sa facem un gratar, eventual cu legume , un aperitiv usor si o salata de fructe si prajitura cu crema..
Spor la pregatiri tuturor...
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 19+ cu
canne-marie spune:
HO HO HO
Neata fetele.
Nu am mai trecut de multisor pe aici.
Diseara am o groaza de treaba, am de facut , sarmale si piftie.Ieri am facut carnatii.De daca de Craciun a cutreerat alte usi,acum trebuie sa fac si eu ceva de papa.
De Revelion plec la Curtea de Arges, asa ca mai vb. cu voi in noul an, tocmai pe 04.01.2010 cand ma reintorc cu drag si spor la " scarbici ".
Am intrat sa va zic :
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucurie in suflet si un An Nou cu multe realizari, cu multa sanatate si cu tot ce va doriti voi.
LA MULTI ANI FETELOR ! ! !
preda_vicky spune:
Va doresc si eu ca Anul Nou 2010 sa fie mai bun, plin de realizari, impliniri, succese, sa fiti sanatoase si la punga groase, sa fie liniste si pace sufleteasca!
Va cu drag!
La Multi Ani!
Amalia spune:
LA MULTI ANI fetelor si multa sanatate! Sa va dea Dumnezeu un an bun si tot ce va doriti sa se indeplineasca!
Pupici dulci!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Georox spune:
LA multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc! Sa aveti parte de un an nouplin de realizari pe toate planurile si fie ca visele sa vi se implineasca!
andru_mami spune:
LA MULTI ANI FETELOR IN 2010!!Fie ca anul acesta sa va aduca mult noroc,sanatate,fericire si toate dorintele voastre sa devina realitate!!
las cafeaua si fug sa aprind focul ca asteptam pe popa cu botezul
va poop pe toate si va doresc o zi frumoasa ca la noi ploua....
POZE
MirelaV spune:
buna ziua si la multi ani! sa aveti parte de un an bun, vesel, plin de realizari personale si profesionale. eu am incheiat 2009 bine, impacata sufleteste, fericita ca am reusit sa trec in 2009 peste cateva momente f urate si care n-au lasat urme foarte adanci..
concluzia.. s-a dus.. si a venit 2010 care sper sa ne aduca tuturor ceva in plus fata de ce ne-am propus!
mai sunt astea 2 zile de ralax.. si apoi.. cu forte proaspete la munca.
va pup pe toate, sa aveti un week end minunat si un 2010 asa cum vi-l doriti!
andru_mami spune:
dimineata nu mai e de mult,dar cafeaua merge si la pranz,nu??
deci,poftiti va rog la o cafea calda si bunaaa si sa aveti parte de o zi frumoasa,la noi ninge....
va poop dulce pe toate si fug sa calc ca am o groaza si maine dimi iar plecam la terapie,asa ca ...am de treaba un pic
POZE