Racusoare, la apel! (52)
Raspunsuri - Pagina 19
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andru_mami/andru_mami.jpg)
andru_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MirelaV hai k vin. adresa k la taxi si-s la tine. eu ce aduc? ![]() ![]() ![]() ![]() pupicei pe burticei |
gata,s-a facut
![](icon_smile_big.gif)
poyyyy,nu trebe sa aduci nik,simpla ta prezenta este suficient
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
POZE
andru_mami spune:
si am si desert placinta de mere cu scortisoara si cu nuca
deci...poftiti va rog va pupic dulce si poate mai dati o semnatura pe aici
POZE
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
!
Noi suntem bine, sanatosi, voinici (mai mult sau mai putin, ca stiti cum e Dani). N-am mai intrat pe DC, nu mai sunt dependenta de el si nici timp nu mai am. Sau cand am timp, n-am dispozitie
. La servici mi-au aranjat calc. asa de bine, ca abia intru pe net
, iar acasa... in timpul saptamanii ne luptam cu lectiile si in wk n-am loc
.
Va cu drag.
Missy spune:
MIRE - vreau amanunte legate de cura!! In cat ai slabit, si ce exact ai facut/mancat.
Curea mea e proprie, adica din criza de timp mancam tot covrigei la birou, si m-am trezit cu 2 kg in plus, asa ca vin de-acasa cu painea prajita si mar si toata ziua tot cate un pic iau din fiecare. Am dat 1 kg jos, in 3 zile.
Dar 12 kg ... suna tare bine,. Ti-am vazut si pozele, intradevar arati super!!!
andru_mami spune:
calda si gustoasaaaa ptr toata lumea si cine vrea dau si ceai de fructe tocmai bun ptr o vreme ca asta
da pi unde-mi umblati de nu va vaz iscaliturili pe aici??
hai la apel,nu mai leneviti,sau mai bine zis nu mai chiuliti ptr toate fetele si o zi frumoasa va doresc
POZE
MirelaV spune:
na seara
am ajuns si eu acasa de la curs. urata vreme.. ninge de ieri.. bate vantul.. frig. eu vreau sa vina primavara sau toamna
missy, am mancat cam orice (eu nu mananc gras). dar 3mese/zi, cate o gustare intre mese (un mar, 5 biscuti), nu am mai mancat seara. vreo 3 luni am mancat la max ora 18.00. acum m-am mai prostit. am redus portiile de mancare, nu am mai baut sucuri, nu am mai mancat dulciuri (am mai gustat).. si iata-ma
covrigei nu! ingrasa. plus k 'ciuguleala' nu e buna pt ca ai senzatia k mananci putin si de fapt nu e chiar asa
nu e bine sa rontai mereu ceva...
succes. o sa reusesti. sunt dovada vie.. si eu n-am deloc vointa. de la sarbatori m-am cam prostit. nu mai am chef. dar revin in forta
Missy spune:
Neatza!
De azi ninge si pe la noi. Eu nu sunt deloc fan iarna, dar daca tot tre sa fie, macar sa fie cu zapada, asa ca sunt happy azi.
Mersi MIRE de "secret". Eu am dat jos in vara 8 kg, dar de atunci stationez. Dupa ora 6 seara nu mananc decat cand merg la nunti sau alte ocazii nocturne, si nici atunci nu abuzez, in general ma cam tin eu de la toate. Merg si de 2 ori pe saptamana la masaj, si la cm se vede, doar ca pe cantar nik. Trebuie sa te intreb cum reusesti sa manaci 3 mese cu servici? Ca mie la servici mi-e imposibil sa mananc organizat, plus ca nu intotdeauna imi ajunge dimineata sa-mi pun ceva pachetel de acasa. Tu ai facut si ceva sport, miscare?
Sa aveti o zi faina!
Ai dreptate mai Andru, e cam liniste aici, daca i-a trecut si lui Vicky dependenta de DC ... Cris tot mai ocupata cu Mihaita si burtica. Of, e tot mai pustiu, Tare rau imi pare
Amalia spune:
Pupici racusoarele mele dragi!
Am absentat motivat...ne-am mutat. Nu va imaginati ca am castigat la Loto si ne-am luat ceva...nop..cu chirie, la 2 camere...sa stam singurei (ca si asa suntem 4, noi astia singurei
)
Inca sunt cu saci peste tot...dar calculatorul e montat de luni, iar duminica seara ne-am mutat efectiv
Sper ca toata lumea e bine! Va pup dulce!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."