Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 7
cosmi1975 spune:
adevarule ca ne am cam incurcat cu casa...am zis ca schimbam tiglele care s vechi dar am schimbat tot acoperisul,mi am facut camera super fain tot am schimbat(usa,termopan,tavan fals,parchet,mobila) iar in primavara ...daramam o sala mare si facem o bucatarie mare ,renovam celelalte camere,facem baie si consolidam pe exterior....Doamne ajuta sa ne mearga la fel pana acum daca nu mai bine
Giova spune:
Neatza!!!
Gogoasa e minunata noaptea. ultima masa e la 21:30 si doarme pana la 7/8 dimineata. In schimb ziua ma capiaza. Naiba sa-i ia de dinti ca mult mai tragem cu ei...cine stie cand iasa, dar ne supara foarte tare.
Ieri, cand am venit de la gradi, a inceput sa urle pe masina....am inceput sa ma plang ingrijitoarei lui Marco...ca e greu, . La care ea: vai Ioana draga, pacat ca lucrez, ca asa l-as fi luat la mine si nici nu simteai ca ai bb mic. of...doamne...bine era, ca tare-mi place de ea. I-am si zis, la anul cand se pensioneaza, daca are de gand sa plece din gradinita, sa ma anunte...ca eu oricum voi cauta bona pt. pitic, ca nu mai rezist sa stau acasa.
De dim. l-am dus pe Marco, toti la gradi. La intoarcere, Clau il pune pe Edi in scoica si cica vine in fata langa mine...credeti ca a stat mult? la primul semafor, era deja trecut pe bancheta din spate cu Edi in brate...urla ca din gura de sarpe.
Zau ca-mi vine sa-l las cu cineva si sa plec...nu stiu unde, dar la cat e de marait...
gata, s-a trezit...mult a dormit.
revin cand pot.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine.
Acum 14 ani pe vremea asta fulguia pentru prima oara in anul ala...eu ma imbracam in mireasa si imi aranjam parul ..mama cat timp a trecut de atunci.
A trecut Nele pe la mine la servici si stupoare...nu a uitat de ziua de azi cu toate ca eu nu i-am spus nimic tocmai ca sa vad daca tine minte si mi-a adus un parfum (Sensi-Giorgio Armani) . Asa ca merita sa il duc deseara la restaurant nu? Mai ales ca nu i-am cumparat nimic.
Cosmi, multumesc frumos de urari . Deci aveti treaba la casa aia. Pai ar fi bine sa ii platesti cumnatei tale partea si sa ramana numai a voastra nu? Cumnata e in Italia? De Craciun la Sandra inclinam pentru alt telefon mobil (anul asta a spart ecranul la un telefon scump in parc ) si ma gandeam sa ii luam altul...dar daca a primit calculator...mai vedem ce ii cumparam.
Giova, si dani e innebunit dupa Bakugan, are o gramada acasa si mereu cere altii..nororc ca au facut si chinezii si sunt ieftini
Maraki, se vindeca greu stomatita...si doare dupa cate am inteles. Nu am avut dar am auzit...e umed locul si deaia se vindeca greu.
Silvia, in Franta sunt jucarii mai frumoase ca aici si mai rezonabile la pret fata de salariile de acolo. Cam mult stai sa inveti doamna...doamne da sa iei examenul cu brio . Sanatate lui Alain.
Dani e la socrii de ieri dar azi il aducem acasa cred sa iesim toti deseara. De luni il ducem la gradi ca ii e dor si lui de colegi.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
d_melli spune:
Cosmi mie imi place casa.In general imiplac casele alea la sosea.Cred ca renovata o sa arate beton si sunt convinsa ca o sa mergeti de fiecare data cand aveti ocazia acolo ca sa va relaxati.Misto ca are 1000 mp inseamna ca e suficient loc sa iti faci o gradina mica sa aiba loc copiii sa se joace.Frumos.Si pe mine m-a batut gandul mai mereu la o casa aici prin imprejurimi ca nu sunt extrem de scumpe,insa diferenta fata de tine e ca eu nu cunosc pe nimeni in judet si ced ca e aiurea asa sa lucrezi mereu si sa pleci , adica sa nu fie nimeni in casa si sa nu ai pe nimeni cunoscut in jur.
Maraki cum mai e Angelos?
Bumbi si la voi cum stati?
Ioana zi-ne dc ai fost la eco.
Eu azi nu stau prea mult la munca pt ca la 13.15 am programare la eco.
Irina 27+ cu
Giova spune:
Cosmi lasa ca va iesi o casa frumoasa, pacat ca e asa departe...cam la distanta asta e si Alba Iulia de Timisoara.
Asa de frumos s-a jucat si marco la cumnata in curte...a completat cu pamant pe langa piscina si Marco taman acolo a mers...s-a facut ca porcul, dar tare i-a placut.
Mor ca nu putem si noi sa ne luam o bucatica sa ne facem o casuta. adica am putea, pe la vreo 20 km de oras, iei la 30.000 euro o casuta cu vreo 2000 mp...boierime, doar ca nu vreau eu asa departe si in sat. asa ca...unde vreau eu...in zona de nord, unde stam...e scump ca naiba si nu avem nici bani... daca sunt cu pretentii, atunci n-am decat sa stau mult si bine in apartamentul asta - l-am citta pe al meu sot.
Irina sa vii cu vesti bune de la eco.
Ioana chiar asa...ai fost la eco? ce se vede? tanga sau cofrag de oua?
Bianca la multi ani fericiti impreuna...mama mia...14 ani! frumos cadou de la al tau sot.
Canda pai ce a avut tami? chef de joaca sau colici?
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
pls o intrebare urgenta: daca sunati din ro de pe fix pe mobil, se formeaza numarul de mobil direct sau mai pui ceva inainte?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Angelo tot asa este, nu are nici un efect gelul ala lidocainhidroclorid. Vreau sa vad daca-mi da de la farmacie glicerina cu nistatin ca stiu de la Robert ca i-a trecut in vreo 3 zile cand a avut stomatita. La Angelo gingiile sant umflate rau mai ales in partea dreapta, sangereaza cand dau cu gel....stiam si eu ca nistatinul e cel mai bun pt asta. Astept sa se scoale sa mergem la dr din nou....de mancat: doar iaurturi si supa de rosii care nu stiu cat de buna este pt stomatita pt ca rosiile sant acide nu? oare nu il deranjeaza cand mananca? apa bea....
Supararea nu mi.a trecut, a venit Robert ieri cu o fata si s.a suparat Giorgos ca a stat aia la computer si dadea telefoane. Inainte sa stea la comp l-a intrebat pe Giorgos daca se poate...deci nu avea dreptate...e salbatic, duuuuusssss.....m.am certat cu el pe chestia asta si a spus ca face el reguli in casa s-a trezit angelo...revin cand pot
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Formezi direct nr adica 072.... doar dcformezi in afara tarii pui prefix .Deci de pe fix ca sa formezi un mobil doar formezi nr mobilului respectiv care evident incepe cu 07...
Irina 29+ cu
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, am intrat sa vad ce mai e prin zona . Am fost in cautare de cizmulite de iarna pt Alain din acelea de zapada/apa ca are de piele. Vai ce m-am enervat ca sunt asa butucanoase pai alea la 29-30 mai ca imi erau bune mie pana la urma i-am luat ceva mai simpatice ce cauciuc jos si fas sus, imblanite, care par mai normale. Aici ploua si e urat sa daca da o ninsoare se face o aparaie ii trebuiau clar.
Merci de aprecierile lase in drops v-am mai raspuns la intrebari pe acolo.
Bumbita sa nu uita sa te uiti la link-uri le cu ceasuri care ti le-am pus perdeaua alba de noapte de care ziceai e de la Ikea, si mie imi place tare ca e simpla si discreta si ma saturasem de alea inchise la culoare.
Cosmina spor la munca cu casa si sa stii ca merita si ai mei au muncit 2 ani la renovare la casa bunicilor care le-a ramas lor dar a meritat ca e superb vara au in curte o livada mare de peste 1000 mp unde au facut hamac si foisor toata ziua sunt la gratare pacat ca Alain saracul merge asa rar pe acolo desi i-au facut si balansoar si loc de joaca la nisip...nu apuca sa se bucure de ele. Sa va faceti voi cum vreti si sa va bucurati de ele .
Giova eu m-as muta la sat aici adica in ceva suburbie de-a orasului, liniste si aer curat o sacuta mica si cocheta , daca mai ramanem in zona o sa facem si noi in viitor miscarea asta.
Bianca La multi ani fericiti inainte ! Am vrut sa iti zic ca e cam tarziua ca te intrebi ce sa cmperi cadou dar e supe rideea cu ieistul la restaurat, distractie frumoasa.Invat dar nu sunt prea eficienta e super greu ex realist vb am sanse destul de mici .
Irina nu ai zis cum ti-a iesit puiul la cuptor
Maraki e cum ti-a zis Irina la nr de orange e 004074...si nr , vai e figura e sotul tau, bine ca iti mai impui si tu pct de vedere si bine faci ca u ii spui lui Robert de fazele tale cu el .
Angi si spor la toate, te inteleg cu decizia de tiut acasa piticul.
Ioana de Bistrita chiar asa hai si zi-ne si noua. Am facut ciorba de miel .
Cosmina ca am uitat vezi ca am pus o multime de retete cu fructe de mare, ami am ceva pizza dar nu am cand sao postez, zilele urmatoare. Stiu ca tie iti placea.
Alain a fost f incantat ca incepe iar scoala imi tot zicea ca merge la fete si la educatoare, nu prea i-a placut la cetrul ala de activitati ca erau peste 20 in ceva salita mica, aici desi sunt 20 in grupa nu am vazut mai mult de 8-9 never la scoala ca jumate sunt mititei si nu au facut inca 3 ani.
Gata merg la treaba si la invata..asa nu am nici un chef de nimic cu vremea sta numai as dormita.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
HELLO!!
bianca LA MULTI ANI IN CONTINUARE !!!! SA FITI FERICITI SI SA SARBATORITI LUNA DE AUR IN TAHITI!!!! F FFF FRUMOS GESTUL LUI NELU!!!! DISTRCTIE FRUMOASA DESEARA LA RESTAURANT SI DUPA...!!!!!
irina sa ne zici si noua rapidissimo ce facusi la echo......te asteptam!!!
maraki o fii si sotul tau stresat in aceasta perioada...are probleme ceva??? barbatii se streseaza cel mai tare cand nu mai pot controla cheltuielile si e afectat bugetul familiei.... e o perioada, sunt sigura...ia-l incet si cu calm. multa sanatate lui angelo!!!! deci amanarati ,mersul la gradi...ai anuntata acolo???
giova tine-o aproape pe tanti aia...daca zici ca e asa de treaba. sigur o va contacta si altcineva pe parcurs...eventual intreab-o, propune-i de pe acum...tare greu e sa cunosti si sa capeti increderea cuiva...daca o si cunosti!!!
noi suntem pliiiini de bube...in cap, prin ureche, dupa ureche, burta, spate, piciore, ciucurel,, mai jos ...a inceput sa il manance..stie ca nu trebuie sa se scarpine, ma pune sa-i dau cu mixtura de aia...azi noapte m-a pus sa-l mangai peste tot, numai sa nu-l scarpin....offf, asaracutul...si e asa de apatic..ar sta numai la desene si edi trage de el sa se joce...alearga pe langa el...acum s-a inversat roata...il mai trage edi pe sebi de bluza, de mana etc...mai avem vreo 6 zile, cica...asa ne-a zis doamna dr azi dimineata...edi si eu vomstii sigur daca il facem sau nu varsatul de vant maine sau vineri cekl tarziu, atunci expira perioada de incubatie . sper sa trecem.
de duminica imi pleaca mama si soacra...cred ca de luni imi iau 5 zile concediu medical...nu stiu, sa vad!
revin...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)