Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 6
canda_h spune:
Nu mai ziceti de preturile din Ro ca imi creste "tensiunea". S-au dus baietii mei in Metro si au vazut ceva masini Cars de la Fisher-Price la 1.4 milioane in conditiile in care in state sunt 12$. Oare de ce la noi sunt atat ? Eu una nu dau atat pe jucarii ...
am vorbit cu sora mea din state sa ne trimita un pachet mare de jucarii
Biancas spune:
Giova, masinile alea sunt peste 600 dupa cate stiu eu..catre 700 daca nu ma insel. La noi le-a bagat de vreo 3 saptamani. Le-am adimirat, sunt frumoase dar... atat. Si Dani a trecut pe langa ele,s-a uitat la ele dar nu a fost atras, vroaia nu stiu ce ben 10 si omitrix. La salar...tot asa ii spunem . Uneori ma intreaba? "mami ai bani? Eu il intreb pentru ce? Ca sa imi cuperi aia... depinde ce vrea asa ii raspund
Canda, poate nu sutn aceeasi firma...astea de la noi poate or fi contrafacute deaia sunt mai scumpe
I-am pus Sandrei calculator in camera, toata ziua si-a bagat muzica si jocuri pe el. E tare fericita. O sa ii bagam si net in viitorul apropiat. Ne costa cam 100 lei sa bagam modem pentru wireles. Sper sa se tina de scoala ca si pana acum da daca nu...scoatem cablul din priza si puneam si parola .
Cand am adus calc Dani spunea ca e al lui..oi spuneam nu ca e al Sandrei...doamne si piticului ii trebuie azi maine calc in camera ...deci avem 3 calc in casa ...populatie numeroasa ..era calculatorului .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Ma uit la "Pe muchie de cutit". Doamne urate sunt astea .
Ma bag in pat.
Noate buna
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui canda_h Nu mai ziceti de preturile din Ro ca imi creste "tensiunea". S-au dus baietii mei in Metro si au vazut ceva masini Cars de la Fisher-Price la 1.4 milioane in conditiile in care in state sunt 12$. Oare de ce la noi sunt atat ? Eu una nu dau atat pe jucarii ... am vorbit cu sora mea din state sa ne trimita un pachet mare de jucarii Angi de doua ori Filip (5.02.2006) si Tamina (23.09.09) |
Canda acum depinde de marime si material, eu am dat la reducere 30 euro pe Fulger si initial costa 60 euroi.Pe 3 machetute mici din Cars am dat 17 euroi ca erau set la cutie.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Fetele care au avut copiii cu stomatita, cat dureaza pana trec? La Angelo nu vad nici o schimbare, tot umflate gingiile, rosii si atunci cand il dau cu gel sangereaza rau de tot.Nu am unghii deci nu din cauza mea sangereaza. De fapt cat trebuie sa pun gel cand il dau? Eu pun putin pe deget pt o parte si inca o data pt cealalta si bineinteles in fatza cu acelasi gel care ramane in gura. z
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
da, in state sunt toate mult mai ieftine. nu se compara nici cu preturile din Europa.
Bianca da peste 6 mil., sunt nebuni ce mai. Noroc ca nioci Marco nu a fost atras de ele. el se uita la bakugani, cars mici si thomas. astea au preturi mai rezonabile.
Maraki cand a avut marco afte, caci nu erau imflamate gingiile, avea numai bubite...i-au trecut in 4 zile, dar primele 3 zile au fost naspa, ca-l pisca si nu putea manca nimic.
Ma duc si eu in pat, ca sunt moarta de somn.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Intru si eu sa va salut ca acumam terminat cu invatatul.
Giova ca mi-am amintit eu il dadeam cu Calgel pe Alain pt dinti era singurul care ii mergea, il mai amortea un pic ca am testat si eu produsul .
Maraki trec in cateva zile, canttate mica rebuie, s ail hidratezi bine. Ti-a mai trecut necajeala?
De jucarii ce sa mai zic Alain e mortal ca ii e frica de Mos nu vrea nimic de la el vrea sa ii cumpere tati. In Ro sunt exagerati jucarii care aici au pret maxim de 100 de euro de lego vb in Ro erau 6-8 mil nu meritat dat atat mai bine cautati pe amazon ca livreaza in RO; De mos nu stiu ce ii luam de Nicolae primul ca noi il si serbam pe pitic vedem atunci ca luna asta suntem ingropati in taxe . Eu eram tentata sa ii iau de Craciun ceva robot mare de 70 cm care vb si executa comenzi era pe la 70 de euro dar ma gandeam ca i-ar fi ca un prieten dar ii e frica si nu-l vrea i l-am aratat in revista, probabil e prea mic inca, la anul , pe mine m-ar fi incantat tare cand eram copil. I-am dat de cateva zile ceva valiza cu plansa magnetica cu litere si cifre ce i-o luase Jean mai demult l-a tinut incatarea fix o zi eci eu una nici nu imi mai bat capul ca nu merita .
De maine incepe si el scoala abia astept ca il tin de joi acasa ca e si racit si fara chef,de azi am inceput antib, ii dau amoxixilina ca tuseste tare de tot si are raluri la palmani deci iar pb nu stiu cum trece iarna asta.
Mai intru eu maine poate tot la ore de aste cand termin treaba.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
canda_h spune:
hai ca io n-am somn ... sau mai bine zis micuta n-are
Maraki sa sti ca aftele trec greu ... cateva zile cu tratament. Filip a avut si 3-4 zile n-a mancat nimic, dup-aia parca si-a mai revenit. Noi am tratat aftele cu glicerina cu nistatin (preparat de farmacie) si hexoral spray.
Nu stiu cum e cu gelul ...
Oricum hidrateaza-l bine si incearca sa ii dai sa manance ce poate manca, chiar daca e numa un fel de mancare. Pupam puiul mic ca tare cred ca sufera
cosmi1975 spune:
neata gagici....la noi e un frigg..azi ne am trezuit cam tarziu si am avut o viteza in toate
Giova casa este la 250 kme departe dar noi ne am obisnuit cu drumul,a fost casa bunicilor lui gabi si le a lasat o lui si cumnatei mele...si ne am hotarat sa o renovam mai ales ca noua ne place tare mult acolo avand si o groaza de prieteni,rude....este ffff mult de munca dar sper ca in vara viitoare sa fie asa cum vrem adica renovata cap coada +baie
Dmelli parca tu ma intrebai adca avem loc???avem cam 1000m patrati credasa au oamenii la tara
Maraki afetele se vindeca greu ca i loc umed.esti mai ok acum???
Bianca si eu sunt indecisa ce sa fac cu vaccinul...dar paraca inclina balanta sa nu il fac....La multi pt sarbatorirea casniciei si multi inainte cu sanatate,eu cred ca o iesire undeva e binevenita
CANDA asadar TAMI(superb nume) te tine noaptea tarziu....nici eu nu dau banii astia pe jucarii....Bianca va primii un pc din ala mic si Stefan vrea catelul ala din desene animate care fac astia reclama...dar sa vedem cat e
cosmi1975 spune:
Silvi buna idee cu robotul...cred ca i ar place l;ui papan,am vazut poze cu Alain
Bianca ma intrebai daca ne mutam la tara sau e casa de vacanta....pai o consideram casa de vacanta pana se pun copiii pe picioareapoi nemutam acolo ca sa ne fie bine la toti,copiii la casa lor noi la a noastra....poate il conrupem pevreunul sa se muta la apartamentul pe care il avem la craiova...dar pana atunici sa fim sanatosi