Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
avem poze mai recente:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-10-21/10:22:29
unele le-au vazut pe primele, dar am mai pus acum.
Cu gradi, ma gandeam sa-l mai tin pana dupa sarbatori, pe urma o vreme acasa, intre timp sa incerc intrarea la vreo gradi. Stiu ca imi va fii greu cu amandoi, dar asa de rau imi pare cand pe el il imbrac sa-l duc si Edi cu Clau stau in pat...mi-e o mila de el, de numa.
DVD nici noi nu l-am luat. Dar cu siguranmta il gasesc la sediul ziarului ADEVARUL.
REVIN CA S-A TREZIT GOGOASA INFURITA.
scuzati majusculele, acum am vazut.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Gata am revenit cumampromis.
Bumbita incep cu tine sa nu uit ca am ramas datoare cu poze cu ceasurile http://www.dropshots.com/psilviaro2 am pus aici si cu ele si cu desenele. Parola e alainnicolas cum ti-am mai zis. Ceasurile trei la nr nu au iesit bine in poze , unul dintre ele, aceasta http://www.mistergooddeal.com/montre-moog/moog-elegance-m41412-005.htm mi l-am uitat in Romania am gasit numai poseta neagra de la el o vezi in poza era pe rosu il luase ca nu aveam nimic rosu si e mortal cu bratara de piele tip crocodil, altul e de la Pierre Lanier iubesc marca asta nu stiu daca o cunosti face niste minunatii http://www.amazon.fr/Pierre-Lannier-102J681-inoxydable-Mouvement/dp/B001BRYA2U/ref=sr_1_440?ie=UTF8&s=watch&qid=1257239767&sr=1-440 asta il am eu dar ti-am pus link sa vezi cate au o sa caut si link direct cu marca lor ca au scos o colectie mortala acum. Celalalt e un casio clasic l-am luat ca are toate cifrele cum zice mama ca eu imi iau tot fanteziste si nu stiu cat e ceasul. Ti-am vb de ele ca ziceai ca esti si tu pasionata in ultima vreme nu am avut timp si chef sa ma ocup ca imi apar invitatii la tot felul de vanzari private mult mai ieftine, daca te intereseaza in decembrie ma ocup si iti trimit si tie ca livreaza si in Ro multi . sa va treaca repede varicela
Giova intru sa va vad pozele si apoi ma pun pe treaba. S Alain era un grasan, f bine ca dupa ce se pun pe umblat nu mai cresc asa nu imi vine sa cred ca avea 14 kg la un an si acum la 4 aproape are 17,8 .
Bianca nu sunt f pe faza e vaccinul ala pt cancerul de col uterin? E f controversat si in Franta, in Marea Britanie a murit ceva adolescenta de la el si e pe cale de a fi interzis a facut tot felul de faze mai citeste pe net.
De Alain sa va zic ce simpatic e dimineata eu ma trezesc cu un cap cat Casa Scanteii de la ce freza si am si ziceam mereu ca parca a dormit o pasare in capul meu, il aud zilele trecute " mama piaptana-ma ca m-a mancat pasarica de cap " nu stiu ce o fi inteles el. Ne mai uitam la filme mai romantice si mai vede cum se pupa sau se harjonesc unii si zice el " vai, uite cum ii papa burtica" murim de ras ca intreaba mereu ce e in filme de ce se cearta unii de ce e suparata tanti ....tat-su destept ii explica ca e suparata tanti ca nu i-a papat burtica demult . Vedeti aici desenele pe care le-a facut cu tati http://www.dropshots.com/psilviaro2 el l-a lamurit sa respecte un chenar ca eu nu am reusit never. Deseneaza si ep tabla, coca-cola, pizza, un ferarri asta e centrul lor de interes.
Gata am fugit, salutari la toata lumea.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
d_melli spune:
Uau ce vorbarete sunteti astazi!
Giova ai fost tare cu gripa porcina!Nu vezi ca parca au inebunit si astia cu atatea informatii !Pana si azi la gradiita imispuena una ca art binchise macar o luna ca sa nu fie probleme.Sanatate multa! Am vazut pozele sunt absolut superbi copiii tai.
Bumbita si la voi va doresc insanatosire grabnica si sa speram ca nu se extinde
Silvia am vazut si la voi desenele.Frumoase.Mario cica e migalos la desenta imi psuen educatoarea si mi se pare cam bizar pt ca eu il stiu bine si nu e genul care sa stea mult la desen la la orice alta activitate.
Cosmi zici ca Bianca are mult de invatat in periaoda asta.Draga de ea.Bine ca mi-ai zis de dvd ca uitasem .Si Mario este fun tom si jerry.Am multe si la el in camera cu tom.Pozele tale nu am reusti sa le deschid ca nu merg.
Azi la gradi ii spun educatorelor ca erau doua , ca sunt putini copii la care ele imi raspund pe un ton specific lor ca e normal ca doar e vacanta si copiii merg la bunici sa se relaxeze.Ce al e naibii femei .Stateam si ma gandeam ca e pacat de gradinita ca e foarte frumoasa, mare, spatioasa , ofera toate conditiile , insa personalul e sub orice critica.Nu vezi una zambind, nu vezi nici un pic de caldura pe vreo ingrihitoare sau educatore, numai tipete , urlete.Am sa ii spun si directoarei ( ca tot o cunosc).In ultimul timnp am urmarit in mod special toare clasele si este impresionant sa vezi atatea fete acre, scarboase,tipand, urland,...sa nu vezi un zambet
Irina 27+ cu
Biancas spune:
Giova, frumoase pozele, mai ales ultimele cu leul . Eu nu vad sa semene copii tai...poate nu vad bine .
Silvia, multumesc frumos de info cu vaccinul. M-am documentat si eu si nu merita sa il fac. O trimit o data pe an sa isi faca un papa nicolau si e destul. Cu cate cadre medicale am vb toate au fost impotriva. Sa stapanesti sanatoasa ceasurile.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
cosmi1975 spune:
BUMBII fata asta vine si acasa unde ar fi...daca vrei iti dau nr ei si vine la tine ....mie imi ia 20 dar asa ia 30 si are tot ce i tb si de calitate toate
DMELLI nu stiu de ce nu pooti deschide pozele in drop suntlasa ca n ai pierdut nik
Bianca asa ma tine si pe mine in jur de 2 ore sa ma aranjeze si la maini si la picioare
fug sa ma preg de munca
d_melli spune:
Cosmi lasa ca e bine,acum am rteusti sa vad casa.Din cate ma pricep bag de seama ca ati modificat acoperisul.Teren are in jur? Imi place...ca incet , incet o faci cum vrei tu.E mult de munca insa in final se merita ai sa vezi.E departe de Bucuresti?
Irina 27+ cu
Giova spune:
In sf. am cateva minute libere.
Nici mie nu mi se pare ca seamana copiii mei.
Bianca nu stiu ce sa zic de vaccin. e un subiect foarte controversat. Eu una nu l-as face fiicei mele, acum mai vezi si tu, te mai informezi.
Cosmi aia e casa socrului? sau a cui? e casa taraneasca veche, dar va iesi frumosoasa. oricum veti baga bani la greu in ea.
Irina ma gandesc cu groaza la ce zici tu despre educatoare. Trist ca se intampla asa ceva la noi.
Daca e sa-l duc pe Marco la stat, cu siguranta ma interesez de ce educatoare sunt si incerc sa rezolv sa fie primit la grupa care imi convine.
Silvia, Marco la 4 luni avea 7,5 kg, cu 500 gr mai putin si uite acum...la aproape 4 ani 15 kg. macar Alain are mai multe.
merg sa-mi termin vasele de spalat.
ma doare capul rau de tot...of..cred ca voi face o gripa de toata frumusetea. masti nu stiu daca gasesc, e criza la noi in farmacii. si nu prea rezist sa stau la distanta de copii.
pe mai tarziu.
_
canda_h spune:
Seara buna si de la noi.
Am avut o saptamana grea cu amandoi raciti. Tami a scapat numa cu muci, Filip a avut ceva viroza urata cu tuse si muci. Azi au fost in sfarsit amandoi bine ... slava Domnului! Ne-am luat de urgenta aparat de aerosoli si se pare ca e eficient ... nu a mai fost nevoie de alt tratament in afara de aerosoli.
Dupa raceala asta am decis sa il tin pe Filip acasa, pentru ca e deja a doua raceala de cand sunt cu Tami acasa si de fiecare data i-a dat si la Tami. Probabil ca la primavara il duc iar, sa mai creasca micuta. E mai greu cu doi acasa. Imi pare asa rau de Filip ca tare ii placea la gradi.
Ioana vad ca si tu cochetezi cu ideea de a-l tine pe Marco acasa o vreme. Daca vrei sa incerci sa il duci la stat eu zic ca acum iarna e momentul sa incerci (pe Paciurea ar fi ideal), pentru ca mai racesc copiii si unii parinti decid sa ii tina totusi acasa ... poate asa prinzi un loc liber. Daca nu macar pentru la anu poti sa incerci sa obtii loc.
Bumbi sa imi spui daca ai verificat contul ... sper ca e totul ok ca am vazut ca al meu sot a gresit numele tau cand a pus banii.
Wow vad ca Sebi e cu varicela. Sunt mari sansele sa faca si Edi ...
Maraki cum e Angelo? Dragul de el ... aftele sunt tare nasoale, sper sa scape repede. Chiar daca nu suporta gelul eu zic sa insisti ca altfel ii trec mai greu.
Biancas spune:
Buna seara. Am ajuns si eu la calc pe ziua de azi. Am fost si la cursul de resurse umane ...peste vreo 3 saptamani am deja examenul...ce repede au trecut 2 luni.
Canda pacat ca il tii pe Filip acasa dar daca crezi ca e mai bine pentru familie...pacat ca nu a inceput gradinita anul trecut ca isi facea cat de cat anticorpii.
Maine implinesc cu Nelu 14 ani de la casatorie . Nu stiu ce sa ii cupar sau ce sa fac. Ma gandesc ca deseara sa imi iau familia sa o duc la restaurant. Altceva...nu stiu.
Maine am sedinta la un restaurant, vreau sa fac un curs, o instruire pentru un proiect. Sper sa ajung in timp util sa nu se intinda prea mult. Anul trecut am chemat familia (socrii si maica-mea) la cina. Anul asta,..vreau sa fiu doamna . La anul, la 15 ani fac ...ma bate gandul sa merg cu prietenii la cabana. Vedem ce o mai fii pana atunci..deocamdata visez .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Giova spune:
mi-am luat masca si cand m-a vazut Edi cu ea pe fatza, s-a apucat de plans.
Angi nu ma gandesc la gradi de pe Paciurii. e mult prea departe, era misto, dar uite cum e acum Clau fara carnet si fug doar eu in toate partile...si trebuie sa ma mai si grabesc sa ajung acasa la Edi...asa ca nicio sansa.
Ma gandeam la gradi 26, sa vad acum la cine pot apela sa-mi faca intrarea.
Am fost aseara in Real, mama ce de jucarii, dar ce preturi...un ferrari cu telecomanda, mare e drept, la 6 mil. astia nu sunt normali, acum in criza au adus numai jucarii ci o groaza de zerouri. am ramas eu, ce sa mai zic de Marco...totusi si-a ales ceva masinutze de la Cars si trenulete pt. moshi, iar pt. Edi o parxare si ceva corabie, pt. 18 luni, ca doar vrea el sa se joace cu ele.
_