Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 4
Giova spune:
Neatza!
eu m-am trezit cu nasul infundat si cu durere de cap...GRIPA scrie pe mine, sper ca nu PORCINA
.
L-am cantarit pe Edi aseara si are 8 kg
. oare cat mai pune copilul asta pe el?
Marco de dim. a facut putin show acasa...ca el nu vrea la gradi, ca el nu vrea la inot. Sincer nici nu stiu ce sa facem cu inotul...as renunta in perioada asta, sa reincepem la primavara. dar inoata asa frumos, mi-e sa nu o luam de la capat pe urma...
Bumbi chiar ma gandeam pe unde esti si ce mai faci. vroiam sa te sun...
Of...varicela? pai de unde? bine ca sunt bunicile cu ei, sa-i rasfete putin. Bona e in concediu? mai are si ea loc pe-acolo?
Karina va pleca vineri, sapt. asta mai e cu ei. Patronii sunt in testari cu noile candidate...evaluare psihologica si alte teste facute de ag. de recrutare
.
Nu stim inca ce si cum va fii. Marco nu mai vrea la gradi! el vrea acasa cu Edi si cu mine. a vazut atunci cand a fost bolnavior cum sta treaba si de atunci asa o tine...ar dormi si mai mult dimineata....nu stiu inca ce sa fac.
Silvia nu-i pun defel caciulita. cu feonul nu l-am facut, la cat par are i se usuca instant. e si cald in casa...dar vom folosi pe viitor si noi feonul la Edi.
Bee mai zi ceva si de voi. cum ati sarbatorit? cum sunt copiii? razvan a revenit la sentimente mai bune?
Cosmi spor in toate.
Irina lasa mai...ieri ma uitam la ce burtoaca aveam cu Edi...mai mare decat la Marco si el a avut 2880 gr, e irelevanta chestia asta. Sa fie bebitza sanatoasa, caci se rezolva totul.
am fost iar la clinica Bega de i-am dus si scaunul la analiza, daca mi-a facut ieri...
acum asteptam rezultatele pe joi...iar merg pana in capatul celalat de oras
.
am trecut pe langa maternitate si parcul unde stateam cu Marco cand venea in vizita...mama ce amintiri m-au napadit. cu toate injectiile si tratamentul avut...am ramas cu o impresie buna si cu o nostalgie mare
.
revin imediat
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
gata treaba dar astept manichiurista ![]()
Bumbii deci v ati pricopsit cu varsat de vant...nasol
ai mare grija sa nu se scarpine ff tare ca raman semne si ti spun in cunostinta de cauza
si taman pe fatza..cand a avut bianca am infasurat o noaptea la maini cu tifon de frica sa nu se scarpine
asadar ti au venit ajutoare de la craiova..asta e fff bine pt copii si mai ales pt tine
Biancas spune:
Buna si de la mine. Acum am reusit sa citesc in mare ce ati scris.
Maraki, draga mea, cum spunea si Silvia
, nu te lasa si lupta pentru drepturile tale. Sa stii ca te apreciez pentru faptul ca nu discuti cu Robert problemele tale
...e ceva sa poti tine in tine aceste lucruri dar nu e bine ca te consumi singura si...nu e bine. Eu zic sa il iei cu frumosul pe Giorgos sa ii explici ca iti e dor de casa si vrei sa iti vezi parintii (fa-o cand aveti o clipa de tandrete
) si atunci sigur va semna. Daca nu merge cu frumosul, pune piciorul in prag si...trimite-l la ai lui sa stea acolo
...orice gasesti tu.
Si Nelu e incapatanat uneori, si le vede si stie pe ale lui dar cu frumosul sau "fac pe suparata" se da pe breazda pana la urma ca nu are incotro
. Nu te lasa
Iepurele nu a fost acrisor, am scris eu gresit si era din cauza berii, de fapt legumele erau acrisoare cand inca nu se evaporase toata berea. Deci nu carnea. Carnea...e ciudata la gust, nu pot sa spun ca a fost dulce. Cand am taiat-o seamana cu cea de miel, are pielita ca la miel.
Bumbi, imi pare rau de Sebi, dar e bine ca ai ajutoare de nadejde. Nu se scarpina la bube? Dani se scarpina si isi rupe toate bubele ca nu le supoerta, doamne fereste sa faca varicela caci cred ca pa\raf se va face la cat se scarpina si cu cata placere isi rupe bubele
. Vreau sa ii dau vaccinul...am tot amanat, sa vad sa ma interesez. Nu ma vezi pe net ca am fost ocupata la servici si acasa la fel zilele astea. Vreau sa citesc mai mult din conta in partida simpla..am posibil 3 medici pe care as vrea sa le tin evidenta si acum studiez ce si cum e cu cu persoanele fizice.
la toata gasca .
Cosmi, matinala mai esti... la noi dvd-urile s-au termiant de cand au venit...au fost chioscuri care au primit 5 bucati si altele care au primit 3 bucati. Si la coada erau la unele chioscuri 10 pers
. Asa ca...nu am prins primul DVD. Asta e.
Sunt prin zona....lucrez
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Giova, nasol ca te-ai racit. Sanatate multa, ai grija la copii, stai cu masca cand alaptezi sa nu suflii pe Edilinul mic. Mama ce bufle s-a facut
. Va da jos cand va umbla...stii bine..pana atunci...face vreo 12 kg
.
Cosmi cu cat iti face manichiura acasa? La salon cat e?
La noi nu e mare diferenta..la salon e 20 lei si acasa mi-a facut cu 15 lei. Plus 3 lei ciubuc la ambele.
Bianca
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi la cafea ca parca am picat incap asa ma simt de terminata.
Bumbita ai aparut , ce faza cu varicela, e de asteptat de acum al pitici, bine ca nu a aavut foarma grava si aai ajutoare multe
. Ma gandeam ca te tin spiridusii in priza.
Giova stiu ca nu ii pui caciulita dar te intrebai ce sa faci dupa baita dupa faza cu otita. Nu iti face pb cu innotul ca e gest reflex o data ce l-a descoperit nu il mai uita never, eu la cat de bolnavicios e al meu
nici vb nu l-as putea duce acum. Tuseste iar f tare nici nu stiu ce sa fac ca parca vad ca air ajung la antibiotic si mor .
Cosmina bravo ca esti asa matinala si cu dichisitul
spor la toate.
Incerc sa incarc si ceva poze .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
cosmi1975 spune:
Giova...baga repede tratament pt raceala ca nu i de gluma...un grasan Edi
..cat despre Marco eu zic ca inca e in perioada de adaptare cu fratiorul mic,sa l ti acasa tie o sa ti fie ffff greu si stiu ca n ai ajutor
dar tu sti cel mai bine....eu l am lasat pe papan la mama aseara si cica suspina ca nu i acasa la bloc,dar ma tin tare
nu pot sa l iau tot timpul pt ca el vrea la pc ,vrea joaca iar Bianca are fffff mult de invatat in perioada asta...chiar nu pot sa o las moale cu Bianca pt ca totusi papanul e mic ...dar mi e f greu ca stiu ca e ff trist cand nu ma duc eu sa l iau de la gradii

cosmi1975 spune:
Bianca a luat tata dvd-ul
si bineinteles ca l a luat papan la gradii
e disperat dupa tom si jery si de cate ori apar la tv ma cheama ca stie ca imi plac si mie
...manihiura +pedichiura dau 30 ron la salon e mai mult dar nu de asta...acasa o chem cand vreau ca i amica mea si mai stam si de vorba![]()
Bumbii
matinala sunt ca dimineata zici ca s bagata la 220
multa tb...sa i dau Biancai papa,sa i fac pachet s o inchin inainte sa plece
...aaa sa o mai trimit sa si ia o bluza pe dedesubtul camasii
...apoi se trezeste papan,ii fac igiena de dim il imbrac si fuga la tramvai spre gradii...iar apoi treaba multa
asa ca s la foc continuu
bumbita spune:
giovaaaa...incredibil!!!! si se zice ca atunci cand ii ies dintii, nu mai au pofta de mancare....uite ca la tine, nu are nicioo treaba...il doare in "basca" pe edi...
bravo lui!!! sa fie sanatos!!!!
si lui sebi ii place mult sa stea acasa...e asa fericit acum ca " are vacanta " la propriu si la figurat ( se pare ca vom avea o vacanta prelungita).
ar fii bine sa il mai tii si pe marco pe acasa.sa se mai bucure si el de tine. dupa aia o sa incepi si tu munca si eu cu gradi, scaoala. tare frumoasa este perioada asta pentru tine/ei.
cat despre inot - de ce nu-l inlocuiti - pe perioada iernii - cu alt sport?
cosmi, mami, ce norocoasa esti cu asa program.
unde ai gasit-o pe tanti de iti vine sa iti faca manichiura acasa? si cat iti ia??? ca m-as baga si eu la doua saptamani macar...m-am saturat de unghiutele scurte si date cu lac sau, cu oja rosie - asta la ocazii sau la o tinuta office-office.![]()
noi am luat varicela de la gradi, de unde altundeva?! miercuri seara mi-a zis educatoarea in varsta ca au 5 cazuri de varicela in grupa. m-am enervat - cum naiba de nu mi-a zis pana atunci?! nu las- mai fii dus de la pru=imul caz...dar cica au fost parinti care i-au dus pana la eruptie...ca bla-bla....
bineinteles ca de joi nu l-am dus si a ramas cu edi si tanti acasa. tare fericit!!!!![]()
tocmai ce imi zise si mie mami la telefon ca il vazu ca se scarpina. ii explica ca se fac bube inauntru si ca nu o sa ii treaca niciodata. sper ca a inteles. altfel, trebuie sa reiau eu deseara explicatiunea. nu vrea sa ii dea mami cu mixtura de-aia mentolata. cica ma asteaopta pe mine.![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Cosmi, ieftina manichiura si pedi...la mine tipa care vine acasa ma ia 15 + 20 pediciura. La maniuchira m-a tinut 2 ore saraca...cred ca la pedichiura m-ar mai tine inca una..cam mult
. Si manichiurista mea de la salon ma tine mult..in jur de o ora- o ora jumatate imi face manichiura. Pedichiura mi-a facut-o odata in 2 ore si de atunci nu mai merg la ea..la pedichira umblu la alta care e experimentata si in 40 min e gata si o face f bine.
Eu nu ma mai ocup de Sandra...in sensul ca nu ii stau pe cap cum se imbrace si cu ce. Incepe sa aiba fitze de domnisoara si se imbraca frumos, elegant si curat.
Bumbi, pai de ce nu il da mama ta cu mixtura? Pai se scarpina ca il mananca pe saracul. Spune-i sa il dea ca nu e mare lucru.
Bianca
Bucataria din casa mea
Biancas spune:
Martea viitoare sunt chemata la scoala la Sandra pentru a discuta despre vaccinul pt virusul HPV.
Nu stiu ce sa fac....
Bianca
Bucataria din casa mea