Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 8
bumbita spune:
angi, am uitat sa-ti rasound. da, am primit banii, stai linistita. tie ti-a placut paturica? taminei i-a placut? poze cu ea cand mai vedem?
silvi am vazut ceasurile si mi-au placut mult. sa le porti sanatoasa....cu ocazia asta, m-am delectat ceva timp prin dropul tau...ca tare de mult nu mai intrasem ( nu stiam parola ). eu am pled de pat exact acelasi model cum ai tu draperia...tot asa alb cu floricele in relief...tot de la ikea, claro!
am vb si cu mami. au adormit piticii. sunt asa de rasfatati cu bunicele. sebi a mancat putina ciorbita, chiftelute cu cartofi si gratar de vita...si a baut vreo 300 ml ceai "trei frati patati"...a adormit la tv...
azi dimi i-am facut poza cu bubele....sa tina minte cum arata si sa ne amuzam dupa ce ii trece... bine macar ca nu face febra, slava Domnului...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
angi, am uitat sa-ti raspund. da, am primit banii, stai linistita. tie ti-a placut paturica? taminei i-a placut? poze cu ea cand mai vedem?
silvi am vazut ceasurile si mi-au placut mult. sa le porti sanatoasa....cu ocazia asta, m-am delectat ceva timp prin dropul tau...ca tare de mult nu mai intrasem ( nu stiam parola ). eu am pled de pat exact acelasi model cum ai tu draperia...tot asa alb cu floricele in relief...tot de la ikea, claro!
am vb acum si cu mami. au adormit piticii. sunt asa de rasfatati cu bunicele. sebi a mancat putina ciorbita, chiftelute cu cartofi si gratar de vita...si a baut vreo 300 ml ceai "trei frati patati"...a adormit la tv...
revin...
azi dimi i-am facut poza cu bubele....sa tina minte cum arata si sa ne amuzam dupa ce ii trece... bine macar ca nu face febra, slava Domnului...
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
angi, am uitat sa-ti raspund. da, am primit banii, stai linistita. tie ti-a placut paturica? taminei i-a placut? poze cu ea cand mai vedem?
am vb acum si cu mami. au adormit piticii. sunt asa de rasfatati cu bunicele. sebi a mancat putina ciorbita, chiftelute cu cartofi si gratar de vita...si a baut vreo 300 ml ceai "trei frati patati"...a adormit la tv...
revin...
Giova spune:
Bumbi vezi ca merge prost forumul si ti-a trimis mesajul de 3x, sterge 2 din ele.
Tanti mi-a zis ca sunt a 6-a care ii zic sa aiba grija de bb. Mi-a zis ca sa se vada prima data cu decizia de pensionare in mana si pe urma se hotaraste.
Maraki eu cred ca e satul si G de situatia asta. s-a saturat sa stea acasa si sa nu aduca un ban...are dreptate Bumbi in ce zice. Eu il vad pe Clau ce se streseaza si ce gandit este cand se termina banii.
Sper sa-si revina, ca e greu si pt. tine, sa-l vezi asa si sa se poarte asa cu Robert. e fiul tau si te doare.
gata, fug sa mma imbrac si sa plec dupa Marco.
Edi trebuia sa manance acum o ora, dar doarme...sper sa nu se trezeasca pana vin si sa-i faca capul calendar lui Clau.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
ma pregatesc si eu sa plec acasa. ce bine este cand nu trebuie sa ma mai grabesc sa plec sa ajung intr-un anumit termen la gradi, apoi iar fuga spre casa pentru schimbul cu bona....offf!!!! chiar vreau sa trec la un magazin si sa le cumpar ceva mamei si socrelei...sa le fie si lor drag si sa aiba amintiri din sejurul la bucuresti.
in seara asta, vom merge si noi la real. ne mai trebuie 7 puncte si luam si a treia tigaie. sper sa nu o luam in seara asta...
ati folosit careva capsule dr mom sau crema dr mom la copii? eu am folosit dropsurile cand avea sebi nasul infundat si au fost fff eficiente. azi am luat la oferta si siropul de tuse si crema si dropsurile cu gust de portocale...toate la 25 lei.
ma pregatesc sa plec si eu spre casa....o seara placuta sa aveti cu toate!!!!
cosmi1975 spune:
saluatare...eu fac o tocanita si pe urma am luat un dvd cu john travolta...123 vine trenul,cica i super film
Bianca...casa o facem impreuna si noi si cumnata
Dmelli ar fi bine sa ti iei o casa daca iti doresti...e super si s fff incantata mai ales ca noua ne place multttt acolo
Silvi iti urmaresc blogul,dar ce faci tu acolo ca si Bianca mi se pare super tare
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari, sunteti dragute
De sarbatorit nu am mai sarbatorit la restaurant ci acasa pentru ca am fost in seara asta la o sedinta care a durat mai mult decat am preconizat si....era cam tarziu sa mai iesim,,,Sandra are scoala maine nu restaurant . Am mers pe la Metro inainte sa vin acasa, am luat carne proaspata de gratare, pireu, mujdei si castraveti murati si gata cina... si prea mult.
Azi Nelu m-a asteptat acasa cu un trandafir alb, cu 2 prajituri in care a pus o lumanare aprinsa si cu o cutiuta...in care erau cerceii pe care ii probasem saptamana trecuta la un magazin . Tare m-a imprsionat, de fapt Sandra venise la usa cu trandafirul si el cu cadoul. Si eu...i-am luat ciu-ciu ca nici la restaurant nu l-am dus ..urat din partea mea. Ii cumpar poate ceva pe 23 noiembrie ca facem 17 ani de cand ne cunoastem (Giova, de fapt sunt 17 nu 14).
Azi sora-mea face cu cumnatul meu 14 ani de cand se cunosc...la mine la nunta s-au cunoscut si apoi s-au casatorit .
Silvia, sa purtati sanatosi cizmele, stiu de care spui ca si nepotul meu a avut dinalea....jos cauciuc si sus ceva fas si foarte imblanite. Lasa ca o sa inveti eficient..mai ai timp.
Giova, eu zic ca ar trebui sa te bucuri ca gogoasa doarme macar noaptea..ca ziua trece cumva. Daca a fi rau si noaptea si ziua..atunci durere .
Cosmi, am inteles...daca faceti cu cumnata e super ca va intelegeti bine. Multumesc de aprecieri cu blogul.
Bumbi, pupam bubosul mic. Ce bine ca ai ajutoare. Ai luat tigaia azi? Eu inca nu mi-am luat nici una ca nu am stat stralucit cu banii sa ii dau pe oale . Vezi..ai musafiri acum..daca veneam la concert ce faceam? Dormeam cu soacra-ta in pat (glumeam) In 6 e concertul...presupun ca nu te-ai razgandit sa mergeti nu?
Maraki nici nu stiu ce cuvinte sa iti spun de incurajare...te vad foarte suparata...nici pe mess nu vb... Sper sa iti treaca starea asta .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
silvi_2005 spune:
Bonsoir fetelor am intrat sa va salut , al meu st se uita la City of angels si eu il ratez...il vad eu alta data.
Bumbi au cuvertura de pat la fel? cum de am ratat-o? mi-ar merge super in dormitor ca am mobila pe alb, merci ca mi-ai zis. Ce dragta esti tu sa iei cadouri la socrela si mama
Bianca am uitat sa-ti zic Cosmina filmul e super tare daac e ala cu un tren disparut in NY parca, l-am vazut la Moll in Cluj e mortal si te tine in suspans.
Maraki nu o sa iti vina sa crezi ca al meu sot a cumparat si "I'm a legend" tampenia aia de am vazut-o la Paris si mi-a intors stomacul pe dos ca cica e ceva deosebit .
O seara una sa aveti si spor la toate/ Eu am vazut in drops la Ana de Spania un cozonac si mi-a facut posta si am executat azi ceva reteta, mi-au iesit 2 mari si acum ma gandesc ca ce naiba fac cu ei ca noi mancam f putin cred ca unul il duc la scoala la Alain. Am gasit o super reteta iese mai pufos ca panetonne o sa v-o dau de Craciun.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvia,tare cinefil e sotul tau. Nu m-am mai uitat la un film de nu mai stiu cand.
Mie nu imi place cozonacul, nu il mananc pentru ca nu imi place. Ma duce cu gandul la morti...la parastase se da intotdeuna cozonac si..de aici...gandul la morti...plus ca nu imi place
Spor la invatat.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
maraki spune:
Hello,
Silvi din cate tin minte filmul e cu Will Smith? O porcarieeee, nu am avut rabdare sa ma uit pana la sfarsit
Bianca nu prea stau pe mess, sant online ca asa arata comp asta, ma logheaza direct si se mai joaca Giorgos pe laptop. Multi ani fericiti pana la adaaaanci batraneti alaturi de sotiorul drag
Bumbi ce mai trageti si voi cu varsatul de vantTare mi.era frica sa nu se umple si Angelo acum 3 sapt dar din fericire nu a fost varicela.
De domnul Giorgos ce sa mai zic, atat il duce mintea, atat face.....eu incerc sa nu prea-i raspund pt ca este copilul de fatza, a crescut si nu am chef sa fie atmosfera incarcata sa-l dam peste cap. Oricum cred ca si Robert mai intelege ce vb cu Giorgos ca de atatia ani sa auda greaca...stie ceva, ceva...O fi asta cu probleme dar nici nu face ceva pt asta, sant orbi care muncesc si el sta.....tot imi baga ca nu.i da medicul semnatura ca este apt de munca...pai si atunci pana cand situatia asta??? nu stiu ce are in capO sa ma duc cu el la medicul nostru de familie sa imi spuna ala direct ca nu este de acord!Adevarul e ca toate bolile sant in " c..u " lui Diabet, inima, colesterol, tiroida,hemoroizi... de vreo doua luni se tine cu mana in stanga abdomenului sus, mama spune ca s.ar putea sa fie pacreasul.....si culmea ca el da vina pe mine ca l.am imbolnavit Tata a spus sa se duca la medic sa isi faca un control la cap daca nu mai judeca
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5