Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Giova am inteles

Mergi la inceput

Dmelli chiar nu ma enervez ..inca ca daca am s o fac ai sa citesti....si ai sa te minunezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi ce e "pb"? problema sau ce? hai nu mai pune la inima, nu-ti mai strica ziua de dimineata.
Maraki prima zi de gradi? super! sa ne zici cum a fost Angelos, de abia astept.
Irina spune-le colegilor sa mai comande si papa de la un catering, ca bebitza e satula de pizza.
Bianca si mie imi place albumul lui Puya. azi apare? poate dau si eu o fuga mai tarziu cu Edi, sa ma uit de el.

Azi l-a dus Clau pe marco la gradi si eu am adormit langa Edi pana la 10. si nici nu s-a trezit azi noapte, doar la 8 sa pape, si pe urma am luat somn amandoi.
acum e marait ca e ora de papa. nici cum nu-i pot prelungi timpul dintre mese, la 3 ore papa cand e treaz. cand mai doarme se trezeste si mai tarziu...rar e drept.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

irina pai ziceai ieri, la plecarea de la serviciu, ca astepti sa vezi ce-ti zic sefii de concediu fara plata....

cosmi habar nu am despre ce tot vb tu acolo....sincer. eu doar am citit articolul pus de irina din capital si am comentat pe marginea lui. in rest, iti spun un sg lucru: nu-mi plac scandalurile, iscoadele, barfele...fug cat pot de ele. sunt o fire pasnica, nu stiu daca ti-ai dat seama pana acum. intotdeauna prefer sa las sa treaca de la mine anumite vorbe spuse in vant sau aruncate gratis...deci...tragi singura concluziile pe care le vrei....

aaaa...iar aici la birou , eu nu am acces pe mess sau yahoo....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova pb vine dela problema cel putin in cazul meu.Sa stii ca imi vine sa vars cand aud de pizza.Maine iar e ziua unei colege , miercuri a unui coleg, o sa fac alergie.
Maraki mai e o ora si intri sa ne spui ce si cum.
Mi s-a facut foame..oare azi ce mai mananc?

Irina 30+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Cosmi ce e "pb"? problema sau ce? hai nu mai pune la inima, nu-ti mai strica ziua de dimineata.
Maraki prima zi de gradi? super! sa ne zici cum a fost Angelos, de abia astept.
Irina spune-le colegilor sa mai comande si papa de la un catering, ca bebitza e satula de pizza.
Bianca si mie imi place albumul lui Puya. azi apare? poate dau si eu o fuga mai tarziu cu Edi, sa ma uit de el.

Azi l-a dus Clau pe marco la gradi si eu am adormit langa Edi pana la 10. si nici nu s-a trezit azi noapte, doar la 8 sa pape, si pe urma am luat somn amandoi.
acum e marait ca e ora de papa. nici cum nu-i pot prelungi timpul dintre mese, la 3 ore papa cand e treaz. cand mai doarme se trezeste si mai tarziu...rar e drept.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

giova, cred ca " pb" inseamna probabil...eu asa am dedus.

fetele care vreti si sunteti interesate, eu ma ofer sa achizitionez si pentru voi in fiecare marti dvd-ul cu tom si jerry si sa vi le trimit dupa ( cate unul sau la final pe toate ). numai sa-mi ziceti care vreti.

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Giova pb...era probabil
Bumbii te rog sa ma scuzi ....

Bianca iti spun aici pe forum ....n ai sa reusesti sa ma faci sa renunt de a scrie pe forum asa cum ai facut cu alte fete pt nu ti gasit omul potrivit ..asa ca daca ai ceva de spus fa o aici nu pe ascuns cum ai obiceiul(sti bine despre ce vb).....te ai mai luat si altadata de mine deci e ceva personalasa ca daca ai ceva de spus fi barbata si spune daca nu ...sti e un proverb care ti se potriveste de minune,, cand 2 iti spun ca esti beat mai bine te duci sa te culci,,...poate reusesti sa l intelegi

Mergi la inceput

giova ce situatie identica cu a mea ai si tu....cu viitorii fini!!!! ma rog, aproximativ.

prietenul cel mai bun al lui dani are o sotie tare...ciudata. este f rece, nu vb mai nimic cu mine, numai generalitati, asa de complezenta...cand ramanem singuri. desi e f ok, desteapta, frumoasa, de casa...insa pur si simuplu, am invatat ca asa e ea. pentru dani, am acceptat aceasta situatie si ne vizitam si plecam in excursii/concedii. asta este ea.

odata tot vb de banii dati pe hainele pentru copii nostri, le-am zis ca atunci cand vor face si ei un copil o sa le dau din ele ( eu care le am pe toate, nu am dat nimic, asa de dragi imi sunt - le-am pus in cutii si sunt ok!!)...la care ea stii ce mi-a zis: dar ce copii nostri vor purta haine second....?! asta este ea....am dat-o pe gluma si am trecut cu vederea....

asa ca pentru clau si pentru prietenia pe care o are cu partenerul lui de afaceri, ma bucur ca ai ajuns la concluzia ca e ok si ai cedat acestui compromis. de fapt, asta inseamna o casnicie...de dragul celuilalt, mai faci si compromisuri, ca altfel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi daca vrei sa rezolvati ceva pt copii, chemati povestirle adevarate! Sigur va da rezultate si nu cred ca puteti fi voi sanctionate.
Giova inca nu stii toate prescurtarile de pe net Sant unele de te doare capul, asta de la Cosmi am inteles-o imediat dar pe mine ma enerveaza cand scrieti voi sf pt sfarsit cand de fapt sf. este sfantul x ...
Nu stiu daca mi.a aparut mesajul mai devreme...angelo s.a dus foarte bucuros la gradinita, cum a intrat s.a si dus glont la grupa lui pt ca a tinut minte de data trecuta cand am fost pt contract si el a asteptat fara noi acolo. L-a chemat Giorgos sa-i dea pantofii de interior, l-a pupat pe taica.su si s.a dus la copii.
Bumbi parca tu ai intrebat: grupa broscutelor este compusa din 4 copii cu doua educatoare Festlanterne e asa: fiecare copil are un felinar luminat din hartie cu un bat ca de undita, se aduna toti copii din gradi impreuna cu parintii si educatoarele si fac ture prin zona cu felinarele aprinse si diferite cantece despre ele. O sa filmez joi sa vedeti cum ei....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, e nasol cand nu ai povestii cu finii. Dar poate daca vor fi finii vostrii veti avea povesti mai multe. Cum nu ai reusit sa il faci pe Edi sa pape peste 3 ore? Nu ii dai ceai? Si poate... Ii place papica...se vede pe el .
Bumbi, esti draguta cu dvd-urile. Vor fi sigur de cumparat in decembrie sau se pot comanda cand se termina seria. Nu ma agit. Chiar asa..de ce nu mergi la chioscurile de ziare sa cauti carti de desenat? Sunt atatea frumoase cu 4-5 lei...nu merita sa te chinui sa tot listezi.

Mergi la inceput