Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 20
d_melli spune:
Bumbi stai ca am aflat ,Marian a vb cu unul de la ziare si i s-a spus ca vin 10 dvd-uri per chiosc tocmai pt a evita specula si ca cine le vrea le gaseste la deiul local al ziarului adevarul, asa ca am sa icnerc acolo si am sa va anunt.Multumim pricumpt oferta.
Mananc o rosie de gradina cu branza
Irina
30+ cu 
Giova spune:
asa e cu prescurtarile astea...mai imi scrie si nepoata pe mess, sau daniela si sa mor daca le inteleg
. se vede ca sunt depasita
.
Bumbi asa e. ce nevasta are si pretenul lui dani al tau...of...of...
Diseara trebuie sa mergem la ei, am sunat-o acum si ne-a invitat.
Nu stiu ce sa le luam de ziua lor, azi e a ei, in 17 a lui. ei ne-au luat o rama foto digitala de la Sony...lor habar n-avem ce sa le luam
. cu asta imi bat capul, ca tot pe mine a ramas.
Azi mergem cu un buchet de flori, vedem noi pana in 17 ce idei ne vin.
Irina aoleu...ce meniu variat vei avea si sapt. asta
.
Rosie de gradina? unde ai mai gasit? am luat si sunt fara gust...of...mi-e dor de cele de casa, deja.pofta buna sa ai
Cosmi bine ca m-ai lamurit...eu ziceam ca e "problema" ca si Irina...si nu-mi iesea defel.
Maraki super ca a fost ok Angelos si a plecat direct la el in grupa. ce putini copii sunt, cu 2 educatoare
. asteptam poze si filmulete de acolo.
Bianca nu ii dau ceai. el numai laptic bea, exclusiv pana in 6 luni. nu vad de ce sa-i bag altceva, daca azi vara cand a fost cald nu a avut nevoie.
daca mi-a dat DD lapte, pai fac ca la carte...exclusiv san pana la 6 luni, pe urma incepem incet diversificarea.
DVD-uri cica sunt la Biblioteca Adevarul. eu voi merge in zona cel putin odata/luna sa platesc intretinerea. asa ca cine doreste sa ma anunte.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Maraki ce bine ca amers Angelos singur fara plansete.Nu ai facut poze? Ai vazt ca sunt si copii care nu plang.Eu cred ca se va acomoda usor, mai ales ca va fi permanent intre copii si jucarii.De abia astept sa ne spui ce si cum.Acum e 11 la voi?
Irina
30+ cu 
maraki spune:
Irina da, e 11.16 acum.....eu sant la sv cand se duce Angelo la gradinita...ma scol mai devreme sa.i fac pachetelul
si uite ca a ras giorgos de mine ca am pus sandwich-urile in folie de aluminiu si dupa aia in cutia speciala de pachet. Cica trebuia direct in cutie fara folie....fleosc, de unde sa stiu???
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Giova, eu stiu o mamica care ii da si ceai bebului chiar daca alapteaza. Poate de asta nu poti sa il puoi la program mai mare ca ii e sete. Dar daca asa ai decis sa faci...mai e putin...bine ca ai putut, eu nu am stiut ce e alaptatul adevarat..cred ca am renuntat eu fara sa stiu prea multe si sa incerc. La sticla mi s-a parut mai simplu.
De dvd-uri eu as vrea
dar sa mai apara numere sa nu cumperi degeaba cate o bucata sa trimiti
.
Maraki, hai ca imediat mergi dupa Angelos...cred ca e fain acolo cu asa putini copii.
Azi l-am dus si eu pe Dani la gradi..le-a dat cereale cu lapte si repede s-a pus pe mancat ca era flamand. Aseara i-am facut laptele si dupa ce l-a baut s-a plans de durere de burta...mai nou dupa ce bea 250 ml lapte zice ca il doare burta si ca va
dar nu o face. Nu stiu de ce se planbge de burta. Aseara mi-a spus sa nu ii mai fac niciodata cacaoa 
d_melli spune:
Maraki hai ca mai e putin si mergi dupa el , presupun ca la pranz mergi tu ,nu? A avut dreptate Girogios nu tb se le mai pui in cutiuta dc erau in folie sau invers le puneaiin cutiuta si nu le mai puneai folie.Nu mananca acolo?
Giova nici eu nu i-am dat niciodata ceai lui Mario si sper sa nu ii dau nici Carlei.Imi aduc aminte ce fata a facut frantuzoaica cand am intrebat dc pot sa ii dau ceai.Sa cada dupa scaun.Nu intelegea femeia de ce ii tb ceai![]()
Irina
30+ cu 
Biancas spune:
Maraki, am uitat sa iti spun cu cutia...si eu ii puneam Sandrei acum vreun an doi sandwich in cutie dar il puneam in folie de nailon pentru alimente. Normal cred ca nu trebuie sa il pui in nimic dar cum il ia din cutie sa muste din el? Daca scutura cutia si iasa din el? Eu prefer sa il pun in nailon sau in servetel.
Eu de cativa ani folosesc nailonul la impachetat, imi cumpar rola dinaia mare si am mai bine de o jumatate de an. Prima folie a fost dinaia de impachetat mobila sau orice...am taiat-o in doua cu fierastraul si am avut 2 suluri de folie
.
Giova spune:
poze noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-11-04/23:03:16
maraki si eu am cutie speciala pt. sanfdviciuri. o foloseam vara in parc, fara folie. inca putin si vine gradinarul acasa.
Bianca si eu am renuntat cu Marco repede la alaptat, nici nu-mi prea doream atunci. acum e altfel...reper multe greseli din trecut.
Tinem legatuyra cu DVd-urile.
Irina si dr. de fam. cand am mers la vaccin mi-a zis sa-i dau putin ceai intre cele 2 intepaturi sa se linisteasca. I-am zis ca nu bem asa ceva...s-a mirat putin, dar pe urma a recunoscut si ea ca e mai bine fara...creste foarte frumos doar cu laptelele matern.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Biancas Giova, e nasol cand nu ai povestii cu finii. Dar poate daca vor fi finii vostrii veti avea povesti mai multe. Cum nu ai reusit sa il faci pe Edi sa pape peste 3 ore? Nu ii dai ceai? Si poate... Ii place papica...se vede pe el .Bumbi, esti draguta cu dvd-urile. Vor fi sigur de cumparat in decembrie sau se pot comanda cand se termina seria. Nu ma agit. Chiar asa..de ce nu mergi la chioscurile de ziare sa cauti carti de desenat? Sunt atatea frumoase cu 4-5 lei...nu merita sa te chinui sa tot listezi. Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi Bucataria din casa mea Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
pai i-am tot luat carti din astea cu 4-5 lei...si se plictiseste repede de ele....nu au desenul f mare si lui asa ii plac....si nu stiu de ce, se bucura mai mult daca ii duc fise din astea....
PROBABIL SI PENTRU CA ASA PRIMESC LA GRADI CAND FAC ACTIVITATI?!

irina, merci frumos pentru ca te-ai oferit sa-mi dai linkuri....
am gasit asera unul super. cand ai timp, poate imi mai dai si tu pe PM. MERCI!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
.
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)