Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 18
d_melli spune:
Neatza si de la noi!
Bumbi dc mai vrei linkuri catre planse de colorat iti trimit eu .Eu ca sa iasa bine le salvam ca poze si apoi le imprimam ca asa ies foarte bine.Eu am vazut la gradi ca le-au luat niste caiete de colorat de aproximativ 100 pagini la 8 leci caietul si care sunt foarte misto.Sunt vreo 3 caiete, dc vrei iti caut linkul si ti le arat.
Giova felicitari pentru naseala.Foarte bine ca nasiti iar.Eu am nasit o singura data insa ne vedem saptamanal si ne impacam foatre bine cu ei.Unde nu mai pui ca ne cunoastem de la 18 ani.Ba mai mult i-am si botezat cele doua fetite
.
Cosmi ce ma intristeaza cand aud asta despre copii.Nici mie nu imi place ce se intampla in aceste institutii sau directii de protectia copilului si mai rau e ca am constata ca mai peste tot e la fel.Dc ar fi in puterile mele sa schimb ceva...
Maraki zi cum a decurs pentru tine prima zi...ai plans? El ce a facut? Doamne ajuta sa fie bine!
Irina
30+ cu 
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine.
Azi stau cuminte in birou si bag acte...adica asta vreau sa vad daca mi se si potriveste si nu am treaba prin alte parti ca mi-am luat tocuri si imi sunt incomode cizmele astea. Dar baba trebuie sa rabde la frumusete.
Cosmi, nu sunt distrata draga, am inteles ca i-ai luat bratara de ziua ei ca asa te-ai exprimat si credeam ca e vorba de ziua ei de nastere nu ziua de nume. Eu nu folosesc cuvantul ziua ei la zi de sfant..ci e Sf Ioan si Sandra e si Ioana...eventual asa nu ca e ziua ei..ca nu e
. La multi ani de Sf Gabriel Biancai
.
Bumbi, hehe..razi tu razi dar stii ce naspha m-am sitmit ieri acolo singura? Zici ca eram picata de pe alta planeta
. Bine ca a mancat Sebi chiar daca impulsionat.
Maraki, deci prima zi de gradi? multa bafta si sa speram ca Angelo se va acomoda si nu va plange prea tare si mult...ca doar esti constienta ca va plange putin la inceput...de maine incolo cand va constientiza ca ramane singur fara mami si tati. Dar toti am trecut prin asta asa ca multa putere
.
La noi in oras nu se ajunge la dvd-ul cu Tom si Jery, vin putine numere la fiecare chios asa ca nu-l pupam. Eventual daca facem abonament dar..zau ca nu ma agit ca nu cred ca merita
.
I=am dat Sandrei bani cand s-a dus la scoala sa isi cumpere CD cu Puya...sa vedem ala daca l-a prins ca popate si la ala e bataie. Ii place Puya.
cosmi1975 spune:
Bianca
n am inteles nik cu zilele...a fost ziua Biancai
....si cu dvd sa sti ca merita ca s calitative si cred ca s cele mai faine din multele desene cu tom si jerry
Dmelii,mda ce sa zic.......dramatica situatia
copiilor dar nu avem noi putere,oricum faptul ca noi colectivul stam noaptea cu ei cred ca spune multe...apropo..a venit ieri un copil nou la gradii care este dat in plasament la o familie...un simpatic peltic ssi toata lume a l a dragalit smotocit
copilul era insotit de mama maternala si psiholog,psiholog care ramasese socata si a spus,, sunt uimita,ca pe unde am incercat sa l inscriem acest copil a fost indepartat in timp iar aici ...sa fie luat in brate si acceptat din prima
...asa ca
d_melli spune:
Cosmi asta vroiam sa te intreb si eu ...cum naiba gasesti dvd-ul ca aici nu il gasesti ep nicaieri.Mai isi scotniste bani nesimtitii aia de vanzatori care fac pe prostii si spun ca nu il mai au.Din ce povestesti tu de copii cred ca voi acolo sunteti un pic mai "altfel".Sper sa ajung sa traiesc ziua in care toti copiii sunt tratati la fel , adica bine.Ia uite aici :http://www.capital.ro/articol/dezmat-pe-banii-nostri-1-400-de-euro-pe-luna-pentru-intretinerea-unui-orfan-127764.html
Irina
30+ cu 
cosmi1975 spune:
fetelor...o tipa de aici de pe forum a tinut in mod expres sa mi spuna pe mess ca scriu fff ciudat si cu greseli si nu se inteleg mesajele mele....adica mi a transmis ca scriu dezastru
....mai tb sa spun cine mi a scris????
...o tipa care se crede cea mai cea in tot si care a reusit ca in timp sa se certe cu toata lumea...,...cu mine ce are???are ca n am fost de acord cu ea cand a produs aici o certa
draga mea cum ti am scris si pe mess..nu faci fatza la o certa ca n ai cu ce![]()
cosmi1975 spune:
fetelor daca va deranjeaza modul meu de a scrie va rog sa mi spuneti fara nicio suparare...supararea ar fi ca nu sciu corect gramatical
ca altii![]()
bumbita spune:
irina ce articol!!!!
oare de ce nu au lasat reporterul sa intre sa vada ce conditii sunt in centrul ala??? 

ce carantina....

iti dai seama ce salarii, ce sporuri si-au pus salariatii, ce dotari - calculatoare, proiectoare, tv ( plasme?), ce autoturime ( exclusiv folosite in interesul institutiei )....bineinteles cu acordul primariei...dar copiilor, as fii curioasa ce le ofera....

cum a fost ieri cu shefii? ce ai rezolvat?
ioana cum a fost ieri la echo? au corespuns masuratorile????
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Neazta!
Haideti la cafea!
Acum m-a sunat si vara-mea ca nu a gasit nici matusa in Alba si nici ea in Sibiu al 2-lea dvd cu T&J. ea nu are inca copii, dar se pregateste cu carti si tot ce apare
. Poate dau eu o fuga azi la Biblioteca Adevarul sa vad daca au si dvd-urile de vanzare. Nici Marco nu le are, as vrea sa i le iau, cu toate ca nu e pasionat de T&J.
Cu nasitul....ce sa zic...aseara m-am cam certat cu al meu sot...sincer numai chef de asta nu am eu,...cica ma gandesc numai la bani, pai normal....la ce sa ma gandesc? cand noi renuntam la multe, acum iar o groaza de bani
. Il inteleg ca e prietenul lui cel mai bun,asociatul lui, dar eu cu tipa lui nu prea am multe de discutat. ne intalnim, ok, vb. dar nu sa ma vad cu ea la cafea si alte cele. Marco merge cu placere la ei, il iau cand avem probl. de la gradi, au grija de el....probabil trebuie sa fiu si eu mai indulgenta.
Avem deja 2 perechi de fini: vara-mea si prietena mea + copilul ei. nu e fairplay din partea mea sa nu fiu de acord, caci el le-a raspuns imediat celor 2, care sunt de-ale mele, cum ar veni.
asta e...daca ne zic oficial, nu-i putem refuza, pt. Clau. Poate pana la anul in mai ne merge si noua mai bine si nu mai vad asa un impediment acest nasit.
Cosmi sa-ti traiasca fata si sotul. scuze ca am uitat de gabi, toata ziua-l pomenesti si eu...cu capul in nori.
Bai cateodata si eu citesc de 2-3 ori sa inteleg ce scrii, scrii cu prescurtari ....cei "pb" ala? m-am chinuit sa -l pun in context dar nu mi-a reusit
.
Iar cine ti-a scris pe mess., inseamana ca e interesata de ce scrii, se chinuie rau sa descifreze si vrea sa-i usurezi munca
.
Bumbi de ce nu-i cumperi o carte de colorat? e mai ok decat atatea fise...credeam ca faceti fise la matematica, cunoasterea mediului, dar de colorat sunt o groaza de carti faine, mai ales cu Cars.
Ai zis bine, lui Marco i-a fost dor de camera lui si de jucarii, de aceea nu a vrut afara. Insa eu vroiam. azi are inot, iese la ora 18, asa ca adio parc.
revin ca urla bebu.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
d_melli spune:
Cosmi 

...nu iti mai bate capul.Pai ar tb sa iti faci probleme dc iti atragea atentia cineva care intradevar stie sa scrie.Hai sa fim seriosi, nu mai pune atata la suflet si nu te mai enerva.Cui nu ii convine si areprobleme la retina sa nu citeasca.Oricum pt mine a fost tot timpul evident cine scrie la repezeala si cine habar nu are, asa ca nu iti strica ziua.Eu te inteleg si dc scrii invers.
Bumbi ce e cu sefii ca nu am inteles nici ieri.Bine cam-am lamurit ce zice legea cu maternalul si cu suspendarea insa mai am de lamurit ce fac in decembrie si cica de la personal ca nu stiu sa sun mai tarziu
.
Irina
30+ cu 
cosmi1975 spune:
BUMBII sa inteleg ca nici n ai vazut mesajul meu sau tu esti persoana care i a zis tipei sa nu mi dea nas ???eu sper ca nu pt ca chiar niciodata n am avut ceva de impartit...te rog as ma scuzi daca gresesc