Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 17
bumbita spune:
cosmi, tu parca ziceai ca ai tot listat fise de colorat pentru papan...imi poti da si mie link-urile sa vad daca i printat de pe aceleasi link-uri ca si mine???...ca eu le-am terminat pe toate care le gasisem si celelalte nu au formatul potrivit ca sa le listez 9 ies intr-o forma asa tremuranda) ![]()
...sau alte fete care sunt acum pe faza si imi pot da linkuri...ca ma asteapta seful cu lucrari....

![]()
![]()
![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Biancas spune:
Buna si de la mine.
Azi am avut o tona de treaba, ma plimb de la finante la ITM si invers..deja s-au saturat aia de la ITM de mine ca toata ziua ma vad
. Ba angajam, ba dam afara, ba avem control...ceva se intampla si eu...le fac pe toate si lucrul imi ramane pentru...cand am timp de el (adica contabilitatea).
Azi merg la curs, sunt pe ultima 100 de m..cred ca mai am doua sedinte si gata..dam examenul.
Vad ca ati avut chef de povesti azi, bine ati facut 
Maraki, nasol draga ca v-au furat gumele
. Si ale noastre sunt in pivnita, dar fara genti...nu avem atatia bani si de inca un set de genti. Azi maine le punem pe masina.
Bumbi, si eu stiu ca operatia se face dupa 18 ani. Nu ca nu s-ar putea face...ca se face dar problema e ca nu va fi permanenta, adic dioptriile vor revenii. De asta nu se face...nu de altceva.
Nu am site de desene, decat ce ti-am dat mai demult. Cauta pe net ca sigur gasesti. Ai putea sa ii dai un flacon cu vitamine lui Sebi ca nu se intampla nimic. Inca e chiar recomandat la copiii care nu mananca si care au trecut printr-o boala sa ii vitaminizezi pentru au au pierdut vitamine. I-ai ceva flacon si da-i.
Cosmi, pentru ce a plecat Bianca cu bomboane? Ca m-am uitat acum si nu a fost ziua ei.
Giova, si Dani se uita la unghiile mele, ii plac desenele de pe ele deobicei dar nu ma complimenteaza niciodata
. Ins schimb asteapta sa il imbrac, sa ii dau in gura...sa il spal pe dinti..nu e independent deloc. Doar la pisu si kk se descurca singur si se sterge singur. In rest asteapta ajutor. Si e dragastos cand vrea si are chef...cand nu,nu, dar sta la pupat. In schimb Sandra e opusul lui, toata ziua te-ar pupa, e ca o liana
.
Ma duc la curs..am un chef
..si dupa aia la socrii ca si-au luat alt calculator si vor word pe el ..si net de la vecina lor 
cosmi1975 spune:
salutare...pana la 6 am fost de garda..
dar se pare ca tb sa fac intr o sera de noapte pt ca avem ceva pb cu copiii din Dolj care n au primit cazare si masa la internat...nu vrea Consiliu Judetean sa le plateasca si atunci la nivel de scoala s a luat hotararea ca sa i cazm in scoala,s au pus paturi suprapuse si cu randul ii pazim noaptea
pana cand s o rezolva pb...ce tara
Bumbii eu nu prea i mai scot acum dupa amiza pt ca tb s o duc pe Bianca la dans si cum se intuneca devreme
dar recuperam la sf de saptamana prin tot feluri de locuri de joaca...nu eu am listat fise de colorat pt ca Stefan
nu i interesat,dar am o gramada de carticele stranse de a lugul carierei
asa ca daca i se pune il rezolv...acum are tb cu volanul acre l a cumparat tata lui
Bianca
normal ca fata a dus bomboane ca a fost ziua ei ,o cheama si Gabriela
de ziua Biancai(Cred ca am mai scris)i am luat o bratara de aur fixa cu ceva desene pe ea,a fost ffff incantata
Stefan a fost luat de tata de la gradii
si pt ca nu prea e incantat cica l a alergat prin clasa si zicea ca ma asteapta pe mine![]()
maine apare iar tom si jerry asa ca sa nu uitati
Giova spune:
Edi, iubitul meu intra in contact cu zeci de copii zilnic. azi iar l-a luat una dintre educ. si l-a dus la gramada. se dansa acolo meneito, asa ca gogoasa era tare derutata
.
am stat in vestiar fara copil, caci Marco manca desertul...i-a trezit directoarea mai tarziu. au facut bratara prieteniei si mi-a adus acasa nu stiu ce frunza enorma- cica e spanac, dar nu prea seamana. au vb. despre legume si naiba mai stie ce au facut cu ele....am uitat
.
vroiam sa mergem in parc, sa profitam de vremea frumoasa, dar nu a vrut caposul de Marco. Mi-a fost asa de ciuda...erau prietenele mele acolo cu copiii...
.
Cosmi nasol...dar eu nu prea inteleg...copiii astia fac naveta sau stau in Bucuresti? parca ati mai avut odata probleme...
Nici Marco nu e prea interesat de fise...doar sa coloreze vrea si asta face in teancul de reviste cumparate: Thomas, Roary, Cars,
.
Bianca hai ca mai ai putin si termini cursul.
na ce veste: la anul in mai vom nasi
, ce chef am....
a fost Clau acum cu asociatul/prietenul lui sa-i cumpere inel la tipa...maine e ziua ei si cica gata, in mai se iau. sunt ultimii din gasca care nu s-au casatorit, asa ca...la strans bani cu noi
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Si eu pe aici....cred ca o iau razna treptat
..credeam ca azi e marti si m-am dus la cursul de resurse umane
...dar azi era luni de fapt...eram doar eu cu profa care terminase alt curs ...ma pun pe scaun si ma intreaba: De ce ati venit azi ca numai maine aveti curs?
. Eu da? Azi nu e marti? 

Cosmi, pai de ce i-ai dat bratara asa de repede daca peste o luna e ziua ei? Apropo..sa nu imi spui ca Bianca mai crede ca exista Mos Craciun
... ca nu se poate asa ceva
. Si Sandra are lantisor de aur cu cruciulita de la bunica facut la botez dar nu il dau inca. Poarta argint ca e mai sigur deocamdata. L-a purtat intr-un timp acum 2 ani si era sa-l piarda pentru ca i s-a desfacut..noroc ca era in pat ca altfel...pierdeam 9 grame de aur
.
Giova, Dani s-a cerut azi afara in parc si eu...am mers la curs vezi doamne
. Noi inca nu stim daca vom fi nasi sau nu, viitorii fini ne-au intrebat daca am vrea s aii cununam, am raspuns ca da dar nu sunt hotarati daca fac anul viitor sau peste doi ani. Vor mai bine peste doi ani ca sa mai stranga bani de nunta. Ce bine
.
Ma pun sa ma uit la film, am inceput sa ma uit la gossip girl..a fost pe pro sambata e la ora 13 dar cine avea vreme la ora aia de tv
. E super fain filmul, intriga, tineret, bogatie..super 
cosmi1975 spune:
NEATA GAGICI...
m am trezit si mi beau cafeau la pc...
Giova asadar vei fi nasica
lasa draga ca astea raman in viata..amintirile,ce frumos
.....Marco n a vrut el in parc???pb era obosit....copiii nostrii ar tb sa stea in internat ,internat care a apartinut scolii dar l a preluat Protectia Copilului care face
dupa ce ca s copiii astia suferinzi mai tb sa fie si umilinti
Bianca se vede ca esti distrata
ti am scris mai sus ca pe Bianca o cheama si Gabriela de asta i am dat bratara
....stie cine i mos craciun dar ....noi inca il asteptam pe mosul,si cei mari si cei mici
si se pare ca matusile au fost receptive la dorinta ei si i o indeplinesc
eu vineri tb sa plec la tara sa i fac pomana soacramii
si din pacate gabi nu poate merge si atunci va merge tata cu mine...tb sa fac sarmalele de joi ca sa nu mai stau acolo sa le fac...
am la treabaaaa
maine dimineata ma trezesc la 4.30 sa plec cu primul tramvai la biserica Sf Mina .. se scot moastele...ma duc asa dimineata ca sa nu stau fff mult la rand sa fiu cat mai in fatza....e al 5 an cand ma duc si asa bine imi face
]
va pup si vb
maraki spune:
Buna dimineata,
Noi avem prima zi de gradinita
Abea astept sa mergem la 12.00 sa il luam pe Angelo si sa vedem ce ne spun educatoarele. Nasol cu trezitul la 8.00 ca aseara a adormit pe la 23-00 si ceva
Saracul ce il asteapta la inceput fara sa inteleaga limba
Joi avem fest lanterne, vor fi toti copiii din gradi impreuna cu parintii
In rest, ieri am aflat ca Giuseppe si-a mai cumparat un restaurant, unul mare central la Marienplatz( cum e Romana la noi ) Atat se plange ca nu are bani dar uite....am fost aseara dupa un rest de bani si cand l-am intrebat ce face imi spune ca nasol, nu merge bine magazinul
si pe mine m-a pus pe drumuri pt 100 euroi care nu a vrut sa mi-i dea vineri
De asttazi vin cu bus-ul si la intoarcere vine Giorgos sa ma ia![]()
revin mai incolo...am treaba![]()
Cosmi sa iti traiasca fata, a multi ani cu multa sanatate, rezultate bune la scoala si multe impliniri
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Maraki
multumesc asa sa fie cum mi ai urat....deci prima zi de gradii???ce emotionant,sigur va fi bine sa intrii sa ne povestesti
cat despre patronul zgarcit
cunoastem specia asta
bumbita spune:
Buna dimineata si de la mine!!!
cosmi la multi ani biancai gabriela!!!!! nu stiam ca o mai cheama si gabriela, ca pe tatal ei gabriel!!!
sa fie sanatoasa si norocoasa!!!!
cat despre presedintele consiliului judetean dolj - prioteasa - ma mir ca nu le-a platit copiilor cazaraea, ca tare cumsecade si integru om mai este!!!!
cine stie...or fii alte interese pe acolo...
am luat de dimi dvd no. 2 cu tom si jerry
abia ma asteapta sebi deseara cu el!!!
aseara asa s-a bucurat de fisele pe care le-am dus...erau cu broscute, cu arthur - din desenele lui animate - cu ponei - astea le-am facut aseara...le-a colorat cu 6-7 culori....a inceput sa-i placa sa coloreze cu cat mai multe culori!!!
bianca m-ai facut sa rad in hohote la faza de aseara...mi te si inchipuiam...cuminte asezata la masa, pregatita sa inceapa cursul ![]()
![]()
ce mai alergi si tu!!!

azi te asteptam pe aici....poate te mai linistesti cu munca la birou....
i-am luat lui sebi aseara de la plafar niste sirop pofta buna pe baza de catina, echinaceea, si polen...si ceai de echinaceea sa-i puna tanti in el siropul...sa vedem daca iese ceva....aseara a mancat amenintat ca ii iau fisele de colorat si le duc inapoi la serviciu...a mancat tot-tot:un castronel de piure cu ou si lapte si carnita de pui la cuptor cu sos de smantana...
gio si sebi prefera uneori sa mearga direct acasa la masinile lui si sa nu mai trecem pe nicaieri....cine stie, o fii fost obosit sau poate dupa doua zile de absenta, i s-o fii facut si lui dor de casa lui/camera lui... cat despre edilinul
cred si eu ca-i mascota gradinitei si ca mor educatoarele dupa el....las' ca-i bine ca sta printre copiii si se obisnuieste cu ei...
maraki bafta azi in prima zi de gradi a lui angelo!!!!!
sa fie bine si sa vrea sa mearga si maine...sa ne povestesti ce a zis cand il iei la 12.....nu a plans de dimi cand l-ai lasat? cati sunt in grupa? ce e aia fest lanterne....ce faceti acolo parintii si copii?![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
cosmi1975 spune:
Bumbii o fi seful cumsecade,dar pana la el multe capete fac si desfac
oricum din 14 judete Doljul e cel mai cel intodeauna is pb acolo...
....multumesc de urari la fata,asa o cheama ca pe tatal ei...iar Stefan la noi e din tata in fiu
pe tatal meu il cheama Stefan,pe socrumeu,pe bunicul meu ,pe unchiu lui gabi si mai nou si pe barbatul cumnatamii
Stefano
asadar ii place sa coloreze lui Sebi asta i ff bine...am luat si eu dvd-ul cu tom si jerry