Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 16
Giova spune:
aoleu Maraki chiar ca nasol. si ale mele sunt in parcarea subterana, langa masina, am numai cauciucurile, dar costa si alea.
Clau are cauciucuri cu jenti, dar le tine la service la VW. la voi nu s epot tine acolo? aici au loc, le tine gratis, dar plateste o caruta pe schimbatul lor.
Bumbi la noi aici e camp liber...si stau tiganii vis-a-vis de geamurile mele
. Ieri faceau foc si se certau...si afara ploua cu galeata. Nu stiu cum rezista...dar sunt aici de mult timp.
Marco a venit ieri cu o energie de speriat. I-a fost tare dor de noi, l-a pupat la greu pe Edi. Nu va zic de gogoasa ce fericit a fost cand l-a vazut...era cu gura pana la urechi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
cosmi pai asa stiam si eu de la o colega de serviciu din cv cand s-a operat aiic, la bucuresti la spitalul militar....imi zicea atunci ca ii pare rau ca nu s-a operat mai devreme-avea niste lentile d-alea de fund de borcan, dioptrii f mari...zicea ca mereu a fost complexata..ea avea 32 ani...si zicea ca putea sa o faca de la 18 ani, ca de atunci se pot afce operatii....i-am zis si eu dr la care am fost si mi-a zsi ca tehnica a evoluat si ca cu nu stiu ce procedeu de laser se pot face operatii si la copii micuti - mi-a zis dar mi-a intrat pe o ureche, mi-a iesit pe alta - nu mai la asta nu-mi stea gandul- imi suna in ureche enumai cuvantul OPERATIE!!!!
tu la ce dr/ la ce clinica ai fost cu bianca?
eu as vrea sa ma duc la un dr ffff bun,CICA, din bucuresti - se numeste MIHAI POP...o sa mergem la el, dupa sarbatori...sa ne mai interesam.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
cosmi pai asa stiam si eu de la o colega de serviciu din cv cand s-a operat aiic, la bucuresti la spitalul militar....imi zicea atunci ca ii pare rau ca nu s-a operat mai devreme-avea niste lentile d-alea de fund de borcan, dioptrii f mari...zicea ca mereu a fost complexata..ea avea 32 ani...si zicea ca putea sa o faca de la 18 ani, ca de atunci se pot afce operatii....i-am zis si eu dr la care am fost si mi-a zsi ca tehnica a evoluat si ca cu nu stiu ce procedeu de laser se pot face operatii si la copii micuti - mi-a zis dar mi-a intrat pe o ureche, mi-a iesit pe alta - nu mai la asta nu-mi stea gandul- imi suna in ureche enumai cuvantul OPERATIE!!!!
oricum m-am mai uitat si pe net ( diverse forumuri ) in wknd si am vazut ca exista chiar posibilitatea operarii cu laser, pentru cazurile de astigmatism, si de la varste asa mici...
tu la ce dr/ la ce clinica ai fost cu bianca?
eu as vrea sa ma duc la un dr ffff bun,CICA, din bucuresti - se numeste MIHAI POP...o sa mergem la el, dupa sarbatori...sa ne mai interesam.
bumbita mami de 2
bumbita spune:
irina, azi ai "pus-o"!
esti buna de plata cu 5 sarbatoriti....noi la zile onomastice dam cate 10 lei, iar la zile aniversare 20 lei, pentru sefa, mai mult!!! numai bine....moment de relax si de discutii extra profesionale!!!!![]()
![]()
![]()
giova pai si tiganii de tm , astia de care zici tu, stau in casele lor...sau tot asa aciuiti? pentru ca daca sunt homeless, puteti face voi, proprietarii de la blocuri cerere de evacuare a lor...ca va perturba linistea etc....
cred ca i-a priiit tare bine lui marco iesirea asta la munte - chiar daca nu a avut zapada - in sensul ca s-a bucurat 100% de prezenta lui clau...in plus, si aerul de munte...poate i-a crescut si pofta de mancare...offf, ca iar mi-am adus aminte de sebi al meu mofturosul , nemancaciosul...![]()
bumbita mami de 2
Giova spune:
pofta de mancare nu prea ia crescut...i-am pregatit aseara peste cu cartofi piure, el vroia supica
. Pana la urma a halit tot, dar cu mare circ.
tiganii nostri stau in cort improvizat, langa gardul facultatii. nu-i vad prea bine, ca sunt intre tufe...dar ii aud, mai ales cand se cearta.
Sau ii mai vedem la gunoi, sau pe drum....Marco zice ca sunt vecinii nostri, ii saluta...cica stau in blocul de langa noi
. am avut odata emotii cand am trecut pe langa ei, sa nu zica ceva gen tigani si ca miros urat...nu a avut treaba, i-a salutat, a vorbit cu ei
. respectuos copil am, nu e rasist...inca!
_
Gio
de
bumbita spune:
giova , zici ca marco vroia ciorbitza???? Doamneee, unde nu il aud si eu pe sebi cerandu-mi macar o data ciorbitza!!!!!! la noi, nu merge decat cu promisiuni si amenintari...mereu, il iau si il intreb, " mami tu ce vrei sa mananci? de ce ai pofta?" si-mi raspunde numai prostii - clatite, cartofi prajiti, cotoi ( pulpa prajita/gratar)....

toti mi-au zis sa ii dau niste vitamine...si de la gradi...insa parca nu as vrea sa-l indop cu vitamnie din astea...am tot zis ca ma duc la un plafar sa cer ceva ceaiuri pentru stimularea poftei de mancare....echinaccea bea, si am auzit ca e buna pentru asa ceva...
cat despre tiganii vostri, in primul rand, bravo lui ca e politicos...nu stie el inca ce e cu ei...asa a invatat ca e bine sa se poarte...CU TOATA LUMEA.
in al doile arand, la ce oameni civilizati locuiesc acolo si ce bloc aveti, zau ca e pacat sa stati si sa nu faceti nimic...nu a incercat nimeni pana acum sa faca plangere si sa scapati de ei???
ia incearca tu, ca sefa de scara, sa iei initiativa, sa vezi ce iese...sigur, dupa aia, toti vecinii vor fii multumiti...daca face altul treaba!!!!
bumbita mami de 2
Giova spune:
Marco e ciorbar ca si tat-su', spanac iar ar manca non stop, cremvusti, carnitza de pui in orice fel gatita si cartofi piure. Nu mai imi vine sa-l intreb ce vrea sa manance, caci imi cere mereu CEREALE. naiba sa le ia, ca LE mananca si goale
.
Ne gandeam sa facem reclamatie, dar trebuie sa te prezinti si parca mi-e frica, sa nu afle aia cine i-a reclamat si sa am necazuri.
Sef de scara? nici nu stiu cine este, la ultmia sedinta, cand s-a ales nu ne-am prezentat. dar voi ridica problema cand merg sa platesc intretinerea, cat de curand.
edit: tiganii, ca tiganii....dar au aparut CAINII. azi dim. erau 6 pe langa scarile de intrare in bloc. asa ca m-am dus la subsol cu masina, am facut n manevreme pana am bagat jeepanul, era un italian parcat de-a pixul. Noroc cu senzorii de miscare, tare utili sunt.
acum am auzit schelalaieli afara...erau hingherii prindeau cateii
. Unul fugea pe campul din fata mea...si e asa marweeee. cred ca numai puii i-au prins.
_
Gio
de
d_melli spune:
Bumbi azi am dat 25 lei insa chiar si asa e mult dc stai sa te gandesti ca se ia aceeasi cantittate de mancare
.Oricum mi s-a acrit de pizza
.Acum astept sa vad cemai zic astia de concediul fara plata sa vad dc anunta ceva ca intru in medical imediat
.
Ioana si Mario mananca cereale goale , dc le prinde, isi pune intr-un castronel si le mananca asa
.
Maraki imi pare rau de cauciucurile tale.Cand il duci la gradi ca a inceput deja.Se simtemai bine, nu? Ma bucur ca Robert face cursuri de bucatar, parca te vad si pe tine cu retete ca ale Silviei.Si uite asa mi-am adus aminte de gratin
.Oare cand imi trec greturile? De cate ori imi e greata ma gandesc la tine
...evident la starile tale din timpul sarcinii.
Irina
29+ cu 
d_melli spune:
Fetele eu plec spre casa in jumatate de ora.
Pupici si ne auzim pe maine cred.
Irina
30+ cu 
bumbita spune:
irina sa fie asa cum vrei tu, cu sefii!!! nu mai ai nici tu mult si...gata!!!! ce nu as da sa stau si eu acasa, macar o saptamana, cu ambii pitici...cred ca m-as bucura mult de tot si pentru doua zile!!!!!
de-abia astept sa se faca ora 15 00 si sa mananc branzica fagaras...ziua de azi tare grea mi s-a parut cu meniul....fff "zgarcit"....la pranz, am avut doar doua felii de zacusca

...dupa ora 15 00, mai mananc abia la 17 00 o cana de iaurt si seara la 19 00 legume cu telemea.

tare mi-ar placea sa ma imbrac si eu - sau mai bine zis sa-mi stea bine - in panataloni dintr-aia stramti pe picior, bagati in cizme inalte si cu camasa sau pulover lung!!!!

pana acum am evitat sa port pantaloni stramti...
bumbita mami de 2