Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 15
bumbita spune:
Buna dimineata!
bee multa sanatate la pitici. off, ce-ai mai tras si tu cu ei!!!
de ce or fii ei asa de sensibilosi...cred ca ar trebui sa le dai ceva preventiv pentru imunitate. eu, la ai mei, cand incep sa aiba febra le dau cate 5 ml alternativ de nurofen si panadol la 6 ore.
eu acum sunt tare suparata cu sebi care arata f jigarit - a slabit fff mult, mi-e si frica sa-l urc pe cantar - l-a dat peste cap boala asta...nu mananca mai nimic...e nespalat - nu avem voie, albicios pe corp de la mixtura aia de mentol...e vai de mama lui!!!
sper sa-l punem repede pe picioare , dupa ce-i trece...acum au inceput sa se usuce bubitele, il mananaca cojitele si ar vrea sa si le rupa...i-am explicat ce si cum...sper sa scapam repede si de cojile de la bubele din cap 
de azi au ramas cu tanti acasa care a zis ca il face ea sa manance ciorbita si un gratar de vita. sper!!!
maraki bine ca i-a trecut lui angelo!!! la multi ani pentru ieri , de ziua numelui. sa stapaneasca sanatos numeroasele cadouri frumoase pe care le-a primit. cum sunt ghetutele, inalte pe picior? ca am vazut ca si sebi nu prea le suporta- pe cele gen cizmulite....
in privinta lui robert, f bine ca se califica intr-un alt domeniu...poate e mai banos!!!!!
ioana bravo mami, bine ca e sanatoasa samburica, indiferent ce-ar fii!!! iar tu bine ca ai grija de tine/de ea- te-ai lasa de fumat - si cu greutataea, asta este, asa suntem noi femeile - cu greutate oscilanta - inca unatu fata de barbati - putem sa ne remodelam corpul cu mare usurinta - si AMBITIE!!!
giovalinda, mami, asa de frumoase sunt postarile tale cand povesteti despre edi!!! se vede fff clar cat de mult il iubesti ! asa imi place cand citesc si il bvad ce bine arata doar din lapticul tau...si cat de mult accent pui pe alaptarea naturala...un model pentru multe mamici!!!! iti dai seama cati anticorpi ii dai tu?
si eu cu edi sunt altfel, il iubesc pe ascuns, sa nu fie sebi gelos pe el, si simt nevoia/datoria sa recuperez mult din urma....mai are si problema cu ochisorii ...am fost vineri la consultatie la INFOSAN...ne-a explicat f clar probleme lui f clar delimitate:
1. problema cu strabismul s-a imbunatatit de la un unghi de 15 grade la un unghi de 7 grade, deci mergem spre bine;
2. problema cu dioptriile - nu s-am imbunatatit nimic...din contra ne-a schimbat lentilele- si ne-a dat o retat noua pentru dioptrii 6!!!zicea ca daca ochiul s-a obisnuit cu 5, 75 , putem urca la maxim cat are nevoie!!! ne-a mai zis ca dioptriile nu se vor modifica in cativa ani, ci ca este posibil sa poarte toata viata ochelari...daca vrem sa o rezolvam definitiv, se poate rezolva cu operatie....am inceput sa plang, nu intelegeam de ce copilul meu a trebuit sa aiba acesta problema???? am vb cu dr despre sarcina, despre nastre- si am gasit raspunsul - in cazuriel de travaliu prelungit cu hipoxie la nastere , pot aparea astfel de probleme!!!in timpul expulziei f greoaie...muschii se incordeaza, vase de sange sunt sparte - si asa a si fost ....edi avea vase de sange sparte pe frunte...si e posibil atunci sa se fii intamplat ceva!!! micutul meu luptator!!!
revin...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Neatza!!
De abia ne-am trezit. aseara am facut-o lata...am culcat copiii si noi ne-am cuibarit in living pe covor, ca niste porumbei
, doamne ce fain a fost...ziceai ca suntem tineri si fara griji, de mult nu am mai iesit din rutina zilnica. de abia astept sa plecam undeva numai noi 2, nu credeam sa spun asta, dar zau ca abia astept sa plasez copiii mamei mele vreo 3 zile si sa vedem de noi. Numai ca...daca DD mi-a dat laptic mai mult decat la Marco, nu am incotro si ma sacrfic stand cu el si alaptandu-l. Dar in ian. tot plecam in Italia, incep si diversificarea pe atunci si sper sa fie ok.
L-am dus pe marco la gradi, curiosi amandoi sa vedem noua educatoare si cand colo....era directoarea gradinitei. Sta ea cu ei pana cand vine educatoarea, care e in preaviz la vechiul loc de munca. dar ne-a invitat pe toti parintii joi dupa amiaza sa mergem sa o cunoastem.
Aseara au fost nasii lui Marco cu Robi la noi si mi-a povestit nasa mai multe despre gradi, ca e multumita, ca au un program mai stric...stau mai mult la masute, nu e harababura si alte cele. Cred ca Marco are nevoie de putina "armata". ei la gradi stau la masute cand fac fise, in rest sunt toti pe jos, ei sunt mai liberi putin.
Bumbi asa slabanog e si Marco. sunt curioasa cum i-au iesit analizele, maine merg sa le iau, sper sa fie gata. daca e sanatos, nici nu mai imi fac probl. ca e asa slab...seamana pe Clau cum zicea dir. gradinitei.
Tin minte cand mi-ai scris acele randuri frumoase despre copiii tai si sentimentele tale pt. ei. Uite ca am ajuns la fel si eu...nu credeam....
Marco e mai independent...nu ne lasa sa-l imbracam, sa-l incaltam, sa-l spalam...aseara a dormit cu mine si nu m-a lasat sa-l iau in brate. Mi-a zis Clau ca nici pe el nu-l lasa...eu sufar din cauza asta...inca e prea mic ca sa nu ne mai dragalim. asa ca il sufoc pe Edi si lui tare-i place.
revin...ca m-am intins cat o placinta si s-a trezit Edi intre timp sa pape.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
cosmi1975 spune:
BUMBIII ce nasol cu varicela asta...te inteleg dar lasa ca trece,cat despre dioptriile piticului
lasa ca la cat evolueaza medicina sigur se va rezolva 
Giova la mine Papan nici gand sa se imbrace singur
..iun schimb noaptea ma sufoca efectiv,ma dispera ca se scoala si zice...,,mamii trage ma mai spre tine,,
si de gatul meu
azi sunt de garda pe scoala
bumbita spune:
giova, f frumos ce zici tu acolo si ma refer la clipele de tandrete dintre tine si sotul tau - asa e normal si firesc intr-un cuplu...sa nu se lasa prada stresului provocat de problemele economice, de timpul si energia dedicate copiilor...e f important ca actunci cand "prindem" o clipa de liniste - dorm copii, sunt plecati la bunici, se joaca cufundati in joaca
- sa profitam la maxim . si eu, indiferent cat de obosita as fii, poate ca daca s pune capul pe perna as pica rupta, tot ma bucur de prezenta lui dani, de mangaierile lui...si de clipele impreuna.
referitor la capricornii astia pitici, asa sunt ei, mai reci!!! desi am citit ca au o nevoie permanenta de dragoste...sa simta ca sunt iubiti, desi nu arata!!!
trebuie sa-i acceptam asa reci cum sunt, insa sunt niste barbatei care au nevoie de dragoste, de atentie si sa ii facem sa se simta tare importanti.
cosmi poate papan e asa iubaret ca face parte din alta zodie - varsator??/ nu stiu, zic si eu....
sebi se imbraca singur, ba chiar e tare hazliu cand incepe parada modei...si ne trezim cu el ca vine in bucatarie in n-spe mii de tinute....aseara au venit niste amici la noi...s-au jucat cu el, l-au alergat prin living, a transpirat...si la un moment dat a disparut...a lipsit ceva timp - ne si intrebam ce o face la el in camera de s-a linistiti ata...am crezut ca s-o fii plictisit de joaca...cand colo, apare la fel plin de energie in alt trening...bineinteles bluza luata cu spatele, dar nu conteaza....![]()
cu edi, ne-am gandit ca daca nu i se amelioreaza considerabil dioptriile pana merge la scoala, o sa il operam...m-am interesat si este o operatioe relativ simpla, fara complicatii sau efecte...dureaza o jumatate de ora si se face cu laserul...sa vedem ce o sa fie, insa un copil cu ochelari este un copil care necesita sau care il obliga tot timpul la o atentie/ concentrare in plus - la gradinita, scoala...
bumbita mami de 2
Giova spune:
Bumbi in ce priveste probl. ochilor lui Edi nu mai fi necajita, sigur se va rezolva, poate o operatie cu laser, mai incolo, cine stie.
te cred ca esti necajita, mai ales ca s-a intamplat din cauza doctorilor, daca asta e explicatia. Bine ca e sanatos in rest, ai 2 copii superbi, sunteti o fam. frumoasa si fericita!
Maraki acasa nu gateste Robert? presupun ca face retete italienesti
, ma bucur ca e priceput.
Irina super tare Mario...ma bucur ca v-ati distrat la plimbarea de seara.
Cosmi super ca ai iesit cu fetele. sunt bine venite iesirile astea. As iesi si eu mai des, pacat ca nu am cu cine.
ce fain ca Stefan e mai lipicios...asa cred ca va fii Edisorul meu. Marco nu e mamos si nici tatos...el e cu amandoi, dar mai mult independent. de mic a invatat sa se descurce singur, doar e in colectivitate de la 1 an si asta cred ca e cauza.
Bianca ma crezi ca a observat marco rapid unghiile: mamii ce unghii frumoase ai!
mi-a venit sa-l mananc cand am auzit...imi face la complimente, dragul de el...
.
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Buna dimineata,
Am uitat sa va spun ce paguba avem: ne-au furat rotile de iarna
Au fost lasate de asta primavara in parcarea subterana pe locul socrului, m.am mirat eu cand am venit in Germania ca unii isi lasau rotile prin parcari
I-am zis lui Giorgos ca in Ro nici o noapte nu ar rezista
Asta e, ulciorul nu merge de multe ori la apa
Nu stiu ce o sa facem ca 1ooo de euroi nu avem pt roti noi...la omul sarac, nici boii nu trag
erau complete, cu jenti...ramanea doar sa le pui pe masina
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ei gateste
Culmea ca la sv este cel mai curat din bucatarie, lasa luna dupa terminarea programului in schimb acasa...a facut o data oua ochiuri si am gasit numai fum in casa si pe aragaz nu mai zic ce era...ulei si oua
Fumul era de la uleiul sarit pe ochiul electric![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
Bumbii..eu stiu dar poate ca gresesc.
ca aceste operatii cu laser se fac dupa 18 ani...daca gresesc scuze,dar eu am intrebat pt Bianca
Giova da sunt super iesirile cu fetele...si s zapacite rauuu![]()
Maraki
bai dar nu se poate saptamana si beleau

capul sus
bumbita spune:
MARAKI
ce ghinion pe capul vostru!!! sa se fure si in germania?! ce ciudat!!!! hotul o fi cumva roman?
advearul este ca ne-au facut de ras tiganii astia in afara....toti straini ne asociaza pe noi, ca natie, cu rromii....

ce sa faceti acum?! adevarul este ca o cheltuiala de 1000 euro, neprevazuta, asa pe nepusa masa, te da peste cap.....
nu merg cauciucurile astea pe care le ai cu niste lanturi??? nu e mai ieftin??? sau poate nu om avea asa o iarna cu zapada si geroasa...cu inghet....
de dimineata am asistat la o evacuarea a unor tigani din 3 case de pe lipscani unde se aciuisera...erau organele de executare, cu mascatii si tot nu le faceau fata...asa tipau, si injurau, si blestemau..etc...etc... ma gandeam apoi si la ei - unde s-or duce acum cand incepe frigul, cu copii cu tot?! 

am sunat-o pe tanti si se descurca bine cu copiii...sebi a baut ceai cu tei, echinaceea si lamaie
sper sa manance si gratarul si ciorbita - macar 5 lingurite - ma facut-o asa de concentarta - numai legume: brocoli, telina, morcov, ardei, cartof, pastarnac.
giova, merci mult
, esti o dragutza, ca de obicei!!!
cosmi, mami, si cat stai azi la serviciu, daca esti de garda? tu pe unde mai iesi cu copiii seara??? ce program le mai faci???
bumbita mami de 2
d_melli spune:
Buna dimineata si de la mare!
Nu prea am timp sa citesc ca am ceva de treaba ,plus de asta am si 5 colegi care isi sarbatoresc ziua,deci...ir pizza
.Si mai am si o greata in mine, nu stiu de ce si cum a mai aparut si asta insa parcad imineata e cea mai rea.
Irina
29+ cu