Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Eu am facut o ciorbita cu ciolan de porc acra si astept sa fie gata prajitura aia cu mere si prafuri. Nu stiu Silvi de ce nu ti.a iesit, cred ca din cauza merelor ca nu le.ai ras pe razatoarea fina ca sa isi lase destul sirop sa se imbibe in prafuri. A crescut asa frumos la mine si e aproape rumenita Fumez o tigara si ma apuc sa dau cu aspiratorul
Angelo s.a insanatosit si deja a inceput sa manance
Bee sanatate la totiPana la urma cat nurofen ai dat?
Giova nasol ca nu are Marco zapada sa se joace, bine ca ai reusit sa iti faci treaba cu asa bebelin cuminteIubeste-i pe amandoi la fel!!!!
Bianca super tare costumul Sandrei
Cosmi
Silvi pe unde esti? Ce ai gatit astazi?
Maine vreau sa fac musaca...

acum pe bune ca se exagereaza la greu cu porcina in Ro Pai loc public si aglomerat este si Parlamentul, aia poarta masti???

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Robert marti se duce sa se inscrie la scoala de bucatari, asa o sa aiba diploma si va gasi sv mult mai bine platit. Am primit hartie de la ajutorul social, acum o sapt a fost Robert la ei si i.au propus sa faca scoala ( e interesul lor sa il trimita ca sa nu ne mai dea in plus la ajutorul social pt ca Robert are contract doar de 4 ore )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine. Eu am tractorit de amiaza si apoi am plecat cu copiii la spatiul de joaca al prietenei si am ajuns acasa pe la 20.30.
Giova, unghiile mele au fost frumoase, am perioade cand sunt mari si frumoase sau cand sunt mici si se exfoliaza. Asa sunt acum si ma enerveazala culme, plus ca toata saptamana trebuie sa ma lacuiesc...daca e un lac inchis la culoare in cateva zile se ciobeste...chiar daca e firma. Gel nu am avut se poarta, am avut acum cativa ani tipsuri si le-am tinut cam o luna buna ca ra iarna si am mers la sanius si cum era frig...bulgareala, sanius mi s-au rupt vreo 5 si le-am dezlipit eu apoi pe toate. Dar ma enerva parca...dar asa bine arata . la noi sunt cam 70-80 lei primele unghii puse si apoi umplerea cam la o luna de vreo 50 lei. Daca te gandesc ca manichiura o faci saptamanal cu 20 lei..mai ieftin iesi cu unghiile puse . Dar...nu stiu ce sa fac...o colega are unghii dinastea si merge la o luna, o luna buna la umplere. Pisica doarme la Sandra in camera acum pe o perna pe calorifer, inainte jos in cos de pisica. Are si tavita cu pietre cumparate unde isi face nevoile.
Maraki, e bine ca face Robert cursuri..e super adica mai ales ca sunt platite de aia. Si la noi sunt o gramada de cursuri pentru someri platite de stat. Bine ca i-a trecut lui Angelo din gura aia si mananca.
Ma apuc sa imi fac manichira
Noapte buna , pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour tuturor,am intrat sa va salut si eu la cafea. Eu sunt in continuare racita tare, dar parca dupa antibiotice sunt mai ok, Alain e bine nu mai tuseste dar ia in continuare tratament. Ma grabesc ca trebuie sa ies sa iau lapte am fost vineri la shopping mare sa nu mai am de luat nimic o saptama si am uitat de lapte .
Maraki e super ca se apuca Robert de curs de bucatar aici in Franta bucatarii su salarii super ok s sunt f apreciati, succes mult.Prajitura aia nu a iesit zic eu de la unt ca au ramas portiuni diferite, si micsorasem eu toate cantitatile , o sa o repet ca nu ma indoiesc ca e buna. Nu am preagatit chestii multe decat faze simple la cuptor si ceva pui cu sos curry si legume.
Ioana tare draga mi-a fost semnatura ta noua,ce trece vremea. Sarcina usoara mamicuta si nu te necaji bucura-te de perioada asta ca mai stai inca linitita uita-te la filme si te distreaza. Si mie imi zicea la inceput soacra mea ca e fetita si dr ca e baiat , JP era cel mai stresat sa fie cava orice dar numai sa se decida. oi daca aveam fetita i-am fi zis Amelie imi placea numele asta.Vezi ca pe site-ul care ti l-am dat dupa 65 de minute poti schimba broser-ul si sa vezi in continuare treci de pe megavideo pe altul...
Giova super ca aveti vreme buna noi parca suntem in nordul planetei nu al Frantei aici .
Cosmina parca tu intrebai de noi suntem ok, cam raciti si eu super prinsa cu invatatul si treburile in casa ca nu scap de el, revin eu in forta dupa 20 .
Bianca iti raspund aici ca nu are rost sa ma lungesc pe privat, nu m-am suparat si nu am fost rece ti-am raspuns mereu . Am remarcat doar ca parea o coincidenta bizara ca tot ce ziceam eu de mancare trebuia sa fie ceva aiurea, sincer de la o "prietena" ma asteptam doar la alta abordare nu sa fie deacord sau sa ii placa tot ce gatesc eu. Nu ma lungesc ca am impresia ca oricum nu intelegi si chiar in perioada asta nu am nervi/chef de discutii din astea, comenteaza sau spune ce vrei .
Bee pupicei si sanatate la spiridusi e o perioada mai aiurea si daca sunt si sensibili cum e al meu faci cu nervii. Eu ii dau acum ceva preparat cu propolis, echinaceea si vit C sa stii ca si raceala i-a trecut rapid si e mai mancacios..nu stiu daca e coincidenta sau nu .
Scuze daca am omis pe careva, am fugit dupa lapte mai revin eu candva zilele urmatoare, in perioada asta nu o sa pot intra f des ca nu prea am timp de Pc decat de citit si de pe asta tratate si legi da nu mai e mult .

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

tuturor celor care poarta numele Mihai-Mihaela, Gavril, gabriel-Gabriela!

Silvia hai ca mai ai putin, spor la invatat! tin pumnii.
Am tot vrut sa-ti spun si am uitat...nu se compara satele de la noi cu cele din strainatae, stii si tu prea bine. acolo ti-e mai mare dragul sa fugi de aglomeratie. la noi oamenii tin inca animale, mirosuri naspa, soareci, etc...asta e parerea mea, multi zic ca nu sunt intreaga, dar zau de ma pot muta langa unul care are porci, vaci, oi, cai...sa inspir doar parfuri originale cat e ziua de lunga.
Bianca pai cine merge zsaptamanal la manichiura? eu una merg din ani in pasti...asa ca normal ca nu-mi convine. si aici e 50 lei doar unghiile, fara manichiura, asa ca mai platesti 20 lei daca vrei sa le ai si curatate.
Mi-am facut si eu manichiura aseara si azi le-am dat cu lac rosu. 3 s-au si stricat, caci plangea Edi si cum l-am luat in brate...s-a dus..totul. asta e....
maraki stai linistita ca-i iubesc la fel...cel putin nu fac diferente in sentimente, caci materiale da...Marco e mai avantajat.
Doar ca Marco nu ne mai lasa sa-l pupam, sa-l tinem de mana, in brate...e independent...sa-l imbracam. pe cand Edi sta ca o placinta cand il pupam, ii place in brate...asa ca-l sufocam cu dragoste aproape dubla.
Ma bucur ca incepe Angelos sa-si revina...iubitul mic, cat a mai tras.
Bafta la cursuri lui Robert, sa ia diploma si sa-si gaseasca un job mai bun. vroia neaparat de bucatar?
eu am fost chelner/barman in Italia, dar fara nicio calificare, cu contract normal.

am facut un chec si am bagat mancarea in cuptor. e sarbatoare, dar avem musafiri diseara si am zis sa fac ceva rapid, mai ales ca-i place si lui Marco.

merg sa adun de pe aici.
o zi faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Hello in zi de sarbatoare

Giova e normal sa fie mai avantajat Marco pt ca el creste si are nevoie mereu de haine noi, jucarii adecvate varstei...Edilinu are de la Marco multe
Miha la multi ani sanatate si multe bucurii
Cosmi sa iti traiasca sotul La multi ani si pt el
Mai este cineva sarbatorit la noi?
Azi e si onomastica lui Aghelos dupa greci noi i-am luat ghetele de iarna pe care nu le vrea sub nicio formaNu stiu cum vom reusi sa il convingem, am luat un joc cu DOra pt consola, si-a ales el litere si cifre din Toys si un joc de carti care habar nu aveam ca e 8 euroi Abea la casa ne.am dat seama.Socrosenii au venit azi cu matusa Maria si au adus un plovar cu Sponge Bob din partea ei, un tricou din partea Sofiei, un tricou de la o prietena de familie si o pijama cu Cars din partea lor....si un set de oua Kinder.
Silvi sanatate tie si lui Alainsi spor la invatatura Ne "auzim" cand ai timp!

ma retrag sa vad un film iar mai tarziu voi sterge praful

Bianca unde esti draguta???

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume .
Eu pe aici...nu stiu ce am avut dar iar am dormit de amiaza, m-a apucat un somn dupa ce am mancat de amiaza de numa .
Am fost si la cimitir la tatal meu si acolo..m-a socat faptul ca in cimitir, langa biserica vindea unul popocorn, ceai si cafea . Nu stiu cine l-a lasat pe ala sa intre dar zau asa...langa biserica in cimitir sa vinzi asa ceva?.
Silvia, spor la invatat. Eu cred ca esti mai sensibila in perioada asta. Hai nu te supara .
Maraki, la multi ani lui Angelos. Sa poarte sanatos cadourile primite. Cum adica nu ii poti da ghetele? Fce figuri la incaltat? Pai e dupa el? Poate il strang sau derajeaza deaia nu le vrea. Dani nu a facut figuri never la nimic.
Giova, eu vreau sa imi fac unghiile negre, aseara mi-am facut manichiura si azi ma vopsesc ca altfel ramaneam fara lac la cat am spalat si frecat gratarul azi . Deseara vin baietii nu? Pofta buna la bunatati.
Iesim pana la socrii sa ma dezmortesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

La multi ani si de la noi tuturor care poarta numele Mihai-mihaela si Gabi-Gabriela!
Maraki sa iti traiasca baiatul.Sa stii ca si Mario face figuri la incaltaminte noua insa in special la ghete sau cizme!Asa a facut de mic.Cine stie ce e in capul lui.
Eu pe acasa cu baietii mei .Azi am fost sa vedem leii de mare la delfinariu si dupa amiaza am stat acasa.Acm merg sa pregatesc un mujdei de usturoi pentru cartofi prajiti ca numai asta am in cap.
Pupici la toata lumea si ne auzim maine de la munca
A , ieri seara am fost cu mama si cu Marian si Mario la...spectacol la noi in cartier ca a venit Geoana.Unde se vroia doar sa luam aer seara m-am distrat de ma durea burta.Oricum eram curioasa sa vad ce reactie are Mario la atata lume adunata...era super haios...a cantat Heaven unde Mario s-a distrat la maxim si eu eram pe jos de ras...tipa :"stinge lumina,taci!pleaca acasa" ...va dati seama ce haiul lumii a fost si eram departe...apoi a venit masina cu Geoana si elita si au trecut pe langa noi si ...au dat mana cu toti ..ce credeti ca a facut Mario care era pe umerii lui tasu...cand Geoana a dat mana cu maicamea Mario disperat i-a dat un stegulet in cap spre amuzamentul aluia si al tuturor.Apoi a teecut la 5 minute Mazare care era super haios imbracat si care bineinteles ca s-a oprit si a vbv cu toata lumea,bineinteles fara garzi de corp , singur pe plantatie zici ca era la piata.Simpatic rau tipul oricum.Lumea ce sa mai zic...lesinata dupa el.Marian era pe jos de ras ca o vazu-se pe Androneasca si spunea ca al ei cap era exact la fndul lui Geoana asa mica era.Una peste alta m-am distra teribil.Nu am stat pana au urcat pe scena ca ma durea burta insa a fost misto.
Irina 29+ cu

Mergi la inceput

Irina bine ca ai spus sa urmaresc stirile poate-l vad pe Mario Deci si el tot la fel cu preferinte eeeee.....
Bianca, nici nu a probat ghetele Angelo, le-am luat dupa nr pt ca probase vreo 3 perechi si se plictisise, ma astepta in afara magazinului cu Giorgos...adica se juca prin mall... are preferinte draga, tu nu ai auzit ca sant copii care nu vor sa se imbrace mereu cu ce le dai? asa si el cu ghetele de data asta...
Giova, nu a cerut Robert in mod express sa faca scoala de bucatari, l-a intrebat doar ce lucreaza la restaurant si daca are diploma. Nu cred ca-i place prea mult sa bucatareasca dar a invatat foarte bine ce trebuie facut si faza tare e ca toti clientii cand gateste Robert, nu lasa nimic in farfurie, se mananca tot

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagicieu matinala ca a inceput saptamana de lucru...taman a plecat Bianca cu bomboanele in mana ca nu i au avut loc in ghiozdan,i am luat 2 cutii ca sa ajunga ca are multi prieteni si pe la alte clase

ieri am fost la un super loc de joaca..s au jucat bowling,fotbal au condus masini le a placut ce mai ...apoi am intrat in supermarketunde sotul i a cumparat lui Stefan un volan din ala care se ataseaza la calculator..de dragul volanului l a carat singur pana la casa

sambata am fost la ziua amicei unde a fost fff frumos,am stat pana la 9 seara....am ras cum n am mai facut o de ceva timp...e distractiva intalnirea intre fete

acum imi beau cafeau si fuga la gradii...

Giova te cred ca l pupaciti toata ziua pe Edi...de asta mi e dor de un bebe micsa l smotocesc cat pot
Maraki credeam ca doar al meu face fitze la incaltat...daca zice ca nu vrea pot eu sa i fac ce vreau...am incercat chiar sa l iau afara incaltat cu ce am vrut...a mers dar a stat cocotat numai in brateasa ca te intelegggg...La multi ani puiului mic
Bianca si mie mi ar place sa mi pun unghii false,dar la cat de agitata si cata treaba am cred ca s bani aruncati degeaba
Silvi hai ca mai ai un pic si iei si examanul...lasa stresul
Dmelli asadar Mario a fost in forma aseara

Bianca mea a facut o scrisoare MOsului si tare m a impresionat pt ca ea nu cerea nik special dar il ruga ffff mult pe Mos as i aduca fratelui ei ce si doresteo motocicleta mare cu telecomanda si o masina (pb ca asta i a spus Stefan)...offf e asa sensibila fata asta,multe procese de constiinta imi fac ca mi ies din pepeni cateodata

fug sa fac paturile ...mai vb

Mergi la inceput