Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Am vazut ca erau fete care asteptau vesti de la echo, asa ca aseara am vazut si noi minunea mica. Este ok, miscacios si marisor. Are 7,3 cm, varsta sarcinii echografica este de 13+ iar conform circumferintei capului de 14+ dar pt ca dr se tot distra cu Cristi in privinta sexului si tot se chinuiau sa-l prinda pe bb cu picioarele desfacute nu tin minte sa-mi fi spus nimik legat de dimensiunea pliului nuchal, lungimea femurului sau prezenta osului nazal. Aseara, dupa ce am ajuns acasa, mi-a venit sa-l strang de gat pe sotior pentru ca in loc sa fim atenti la dimensiuni, sa punem intrebari, el l-a provocat pe dr cu sexul bebelusului si au fost amandoi ffff preocupati sa-l ghiceasca, mi-a facut inclusiv 4D dar tot nu se poate pronunta, desi inclina sa creada ca e baietel.....mai asteptam pana la urmatoarea echo si sper pentru inca 4 saptamani ca e fitita cu fundite.
Va dati seama ca luni sunt iar la echo, la prima ora, sa imi dea negru pe alb masuratorile ca altfel o iau razna
Eu sunt bine, am pus deja 3 kg, medicul a zis ca pot incepe sa iau Centrum, macar 1 la 2 zile si prevad ca ma fac iar cat Casa Poporului dar sa fim noi sanatosi ca sunt fata ambitioasa si dau iar jos. Cred ca am pus multe kg si pt ca m-am lasat brusc de fumat, cand am avut testele pozitive!
Ma uitam aseara la Sandra, ce oribil arata, avea asa o fata de purcica, cu ochii ingropati in grasime ....dezgustator! Si ce frumusica si finuta era candva
In alta ordine de idei eu am o stare de kko, sunt asa deprimata de imi vine numai sa plang si sa zac....eu zic ca e vremea mohorata, intunecata si ploioasa, Cristi zice ca e de la vestea ca bb s-ar putea sa fie baietel. Eu nu cred, desi sa fiu sincera nu sunt f incantata dar imi doresc sa fie sanatos orice ar fi, am incercat de la inceput sa fiu realista si constienta ca sansele sunt 50%-50% si sa nu ma atasez prea tare de ideea de fetita.
Incerc sa ma urnesc si eu catre bucatarie sa fac ceva de mancare!
Un weekend frumos si linistit!

Ioana 12+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Baietii mei au plecat la munte la treaba si zapada. saracul Marco...salopeta ii e putin scurta, ghetele de iarna mari. dar nu am apucat sa-i cumpar inca si nici finante n-am avut. Vroiam sa-i iau macar cizme, dar nu am vrut sa-i cumpar pe fuga si sa-mi para rau.
Am planificat cu cumnata ca in 20 ian. sa mergem la shopping, nu in Viena, ci in Bergamo Italia, de vineri-duminica. sunt toate mag. care imi trebuie, aeroportul e langa centrul comercial, bilet ieftin, asa ca ne-am scos. Poate pana atunci imi intra si mie banii pt. copil.

Bianca ciudat vis ai avut...of...as vrea sa am o manichiura frumoasa...mor cand imi vad mainile...nu ajung nici sa le curat...vai in ce hal am ajuns.
Frumoasa foc vrajitoarea.
Cosmi ma bucur ca ti-a iesit buna pizza, vrem poze cu ea.
Bee eu nu i-am dat lui Edi antitermice decat cand a avut otita, pana atunci doar oscillo si stodal. Avea 3 luni cand a fost otita si mi-a zis sa-i dau cate 2 ml de panadol de 2x/zi, nu mai mult de 3 zile. Bine dr. mea de fam. a zis sa-i pun si novocalmin in fundic, dar nu m-am indurat. dar Edi nu avea febra, 37 cu 3, asta e fix pix....
Insanatosire grabnica lui Tavi, of...imi pare rau ca a ajuns si el sa faca febra.
Noi bagam oscillo la primele simptome si scapam usor.
Ioana sanatos sa fie bb, asta e tot ce conteaza. si daca va fii baietel, il vei iubi la fel de mult...daca nu mai mult.
Eu ziceam ca Marco va ramane iubirea mea, dar uite ca nu e asa. Sunt topita dupa Edi si nu l-as da nici pe 1000 de fetitze. e drept ca am ramas cu o sensibilitate la acest cuvant, dar imi va trece cu timpul.
Acum nu-mi doresc decat sa fac ceva, ca tampesc sa mai stau acasa...sunt satula de plansete, pampersi si alte cele...vreau la munca.

va doresc o sambata frumoasa si mult spor in tot ce faceti.
astept sa se trezeasca Edi sa mergem la piata, vad eu cand fac .

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu astept sa imi fiarba ciorba sa ma apuc de galuste.
Giova, am vazut ca te-ai uitat la poze..pisica e noastra draga..ai uitat ca am pisica? M-a procopsit Sandra cu o pisica si am spus ca tinem cu o conditie...deocamdata se tine de cuvant..sa vedem si pentru cat timp ca daca nu respecta ce a promis, pisica zboara . Si pe mine ma gbate gandul sa imi pun gel pe unghii, vad ca e tare la moda si asa tot timpul ai unghiile facute si aranjate...asa saptamanal trebuie sa iti faci manichiura si cu lac depinde cat speli .
Ti-am spus eu ca al doilea copil e altceva ...mult mai drag iti e..nu stiu de ce, asa mi-a zis si mie cineva cand am fot gravida si asa e si in realitate. Distractie frumoasa baietilor tai .
Si eu ii iubesc pe ambii la fel cu siguranta dar Dani...toata ziua il pup si strang in brate...asa faceam si cu Sandra cand eram mai mica ca ea e tare lipicioasa dar acum a crescut si nu mai vine atata la pupat si atunci...imi ramane asta micu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BEE imi pare rau ca s copii bolnavisi Stefan s a cam imbolnavit de cand merge la gradii..anul trecut nu a fost racit delocdar asta e tb sa meraga la gradii ca i prinde bine

apropo...ieri i am zis as nu mai tipe ca l pedepsesc...la care el zice..,,si d na Nicoleta l a dus pe Toni la coltul rusinii,,,,,ai si tu colt??,,

azi dim s a spart la etajul 6 pe partea mea teava unuia..eu am auzit ceva galagie pe palier dar n am iesit,dar am iesit sa duc gunoiul si curgea apa pe scari la valeasa ca am carat la apa sa mi termnin mancarea

Giova asadar pleci la Bergamosuper fain ..eu daca as mai putea m as duce la Bologna ca i un magazin superrr ieftin acolo si numai lucruri bune
Tioana asadar inca ai emotii pana vei afla...importanta este sanatateace zice puiul tau ca vine barza???
Bianca neaparat tb sa mi iau o tava de pizza si una de tartaca toata iarna oi reusi sa fac o tarta...daca tot te ai apucat as faci ciorba care i placea tatalui taudai o farfurie de pomana ca azi e sambata mortiloreu fac pomana saptamana viitoara soacramii de 4 anisi vreau sa o pomenesc si pe bunica

fug as le dau sa pape...am facut o ciorba de perisoare

Mergi la inceput

s ar putea sa vina sormea in vacanta 1 saptamana.....daca a zis ca s ar putea sigur vineeeeeee...sunt tareeee fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Cosmi da e ziua mortilor la noi in oras, maine merg si eu la cimitir la tatal meu cu flori si lumanari . La noi weekendul asta se merge la cimitir, saptamana trecuta au fost ungurii..aici asa e regula. Oricum ai dreptate ca am fost ciorba asta parca in amintirea lui..nu am facut legatura pana nu mi-ai amintit tu .
Ce bine ca vine sora-ta in vizita...sa va distrati mai ales ca esti si tu in vacanta.

Mergi la inceput

Bianca...am fost in vacanta ca luni incep

Mergi la inceput

am psu si friptura in cuptor...ma duc sa mi curat unghiile si sa calc ca nu mai am cand...diseara sigur pana pe la 8 nu ne dam plecati de la amica si maine e sarbatoare...e ziua sotului si a fetiilui gabi nu i am luat nik dar Biancai i am luat o bratara fixa de aure fff frumoasa sper sa i placa

Mergi la inceput

eu am facut piata si m-am plimbat cu bebu o ora pe-afara...e asa frumos...nu trebuie sa ma grabesc cu curatenia/mancarea, nu asteapta nimeni dupa mine.
Si in sf. a fost cuminte la plimbarica...a dormit de cum l-am imbracat. cred ca-i place in noul costum.

Bianca cu al 2-lea e mult mai usor, si ai timp sa vezi mai multe, ai mai mult timp de el...eu am reparat o groaza din greselile facute la Marco...asta cu alaptatul e cea mai importanta. Oricum, e foarte diferit de frate-su', el va fii un super mamos, un cuminte. Marco presimt ca va fii oaia neagra a familiei, dar e al meu si tare-l iubesc si pe el.
Profit de fiecare clipa, caci nu mai vrem alt bebe si tare imi vor lipsi momentele astea. acum incepe sa rada in hohote...e asa de dulce.
Tu ai unghiile frumoase, e drept ca cu gel nu trebuie decat sa-ti tai pielitele, in rest e totul super...dar si 1 mil./luna e cam mult. la noi e 500.000 frenchul, iar mie imi cresc super repede, la max. 3 sapt. ar trebui refacute.
Stiam ca ai pisica, am uitat ca ati zis ca o tineti. nu lasa par? unde doarme?
Cosmi stiu ce zici, dar sunt curse Cluj-Bergamo cu wizzair la 1.200.000 lei dus-intors, fara bagaje.
eu m-as fi dus la Viena, dar sotul nu vrea sa mai vina la shopping, asa ca asta e cea mai convenabila solutie. magazinele sunt aceleasi, numai Toys nu cred ca este. se intereseaza cumnata caci ea mai merge si la inceputul lunii decembrie.
super ca vine sora ta, a mea a fost la botez(scurt de tot)si cine stie cand ne-om mai vedea.

aici pe 1 noiembrie a fost ziua mortilor.
In Alba e azi, am vb. cu mama si se plimba de la un cimitir la altul.

_

Mergi la inceput

Pe unde sunteti?

Bb e tare cumintel...papa, doarme, se joaca, isi mananca pumnul, suge degetele.
Eu am aspirat, am sters praful, am mutat ceva prin dulapuri si acum am pus la foc ciorbitza de salata.

Dezamagire pe Marco, nu e zapada la munte . si e asa turbat...il scoate din pepeni pe Clau.

_

Mergi la inceput