Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)
Raspunsuri - Pagina 12
cosmi1975 spune:
pizza in cuptor si sper sa iasa macar la fel de buna ca data trecutaStefan tot se duce si priveste pe geamul cuptorului iar Bianca mi a dat o mana de ajutor
cami_antonia spune:
buna feteleeeeeee
VIN CU O MARE RUGAMINTE LA VOI
AM INTELES CA ALINEI II ESTE RAU
VA ROG
UN APEL DE URGENTARE
SA NU RAMANA ADI CU BANII STRANSI
II ESTE FRICA SA NU O PIARDA
VA ROG
MAI DA-TI LA PRIETENI BLOGUL
AU ZIS AIA CA II PRIMESC CU 30 DE MII
SA MAI DEA APOI DIFERENTA
VA ROG
S-A MICSORAT SUMA
SA FACEM UN EFORT
SA POATA PLECA
FRATEMIU E DISPERAT
SI A ZIS CA EL SE DESCURCA CU DOAR 1000 EURO
SPER SA II AJUTE DUMNEZEU
momentan sunt 21 mii de euro
VA ROG
DA-TI LA CAT MAI MULTI PRIETENI BLOGUL ALINEI
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
cosmi1975 spune:
offfff....Dumnezeu s o ajute pe Alina iar operatia sa fie cu succes
fetelor dar tare ocupate sau...suparate sunteti...
noi ne am trezit si acum incercam sa facem tb administrative dupa masa mergem la o amica care implineste o frumoasa varsta..o sa fim cam 7 mamici cu vreo 10 copiibalamuc ce mai
ma duc as mi fac inca o cafea ..vb
Biancas spune:
Buna fetele.
Ieri v-am citit de la servici dar nu am avut timp sa intru pentru ca am avut control de la finante pe parte de ITM..asa ca dai si cauta pe acolo acte di 2006-2007 pana in prezent...asa bine le-au pus fetele dinainte ca a trebuit sa stau pana aseara la ora 20 de servici, cand m-am dus sa o iau pe Sandra de la scoala de la petrecere. Atat ca am venit acasa pe la 15, am mancat si am mers inapoi.
Cosmi, pai incearca sa faci pizza odata cu aluatul meu si odata cu al Silviei vezi cum iti iese, cum va place mai mult. Al meu dupa cate stiu , daca il pun in tava mare de aragaz iasa crocant si subtire ). Al Silviei nu l-am incercat.
Maraki, ce sa-i faci...asa e cu unii oameni, uita cand le dai o mana de ajutor, si apoi cand trebuie sa te ajute..se fac ca plua. Urat din partea lor. Cum spuneau si fetele...sa isi caute Robert in alta parte ca e tanar, si are potential. Si tu..daca poti..fa niste cursuri de limba si cautat-i un post de secretara undeva .
Aici iti da amenda daca la cabinete si in locuri publice nu porti masca, la cabinete private toata lumea poarta marca si la casa de asigurari la fel ca am trecut pe acolo. Cu porcina asta . Si mie mi-au dat ieri masca pentru ca urma sa vina o pacienta care a avut tangenta cu cineva care a facut gripa.
Giova, si in mine era sa intre unul ieri, asa nervoasa eram ca vroiam sa ma dau jos sa ii trag una ..a iesit cu un harb de dacie de pe o straduta si nu s-a asigurat...daca nu trageam dreapta imi lovea masina.... Te-am visat azi noapte...am mers in vizita la voi, Dani Marco si cu o fetita se jucau frumos pe acolo, Clau cu Nelu povesteau si se distrau si eu ma uitam la tine cum spalai o vitrina/ geam ceva cu aspirator dinala cu spalare...(care cica facea 1 minut spume si apoi mai trebuia sa stai un minut sa se refaca bulele alea) si eu ma uitam fascinata ce bine spala sticla si l-am chemat si pe Nelu sa vada ... si in timp ce stateam dupa bulele alea..iti admram manichiura..pusa era ceva mov cu sclipici si cu ceva desene pe ea..arata super bine. Cam asta am visat .
Bumbi, cum esti? Hai ca te sun azi ca nu am mai vb demult.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Cosmi, e weekend draga si deaia nu scriu fetele. De ce sa fie suparate? Sigur ocupate..cum sunt si eu uneori.
Distractie frumoasa la chef.
Sandra ieri a participat si la concursul de bostani...a trebuit sa duca un bostan facut de acasa,..si a participat si concursul de costme unde a luat mentiune...o rama foto. Au fost 2 primii acordate pentru 2 costume cu M.J.
Bucataria din casa mea
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Biancas spune:
Daca vreti sa vedeti poze cu mica vrajitoare:www.dropshots.com/biancas4#date/2009-11-06/15:14:45" target="_blank">Aici
Bucataria din casa mea
cosmi1975 spune:
Bianca asa am facut data trecuta ...prima tava am facut o afra sa o pun la frigider si a iesit cam crocanta,a doa care a stat juma de ora la frigider a iesit pufoasas au mancat ambele
Bee spune:
Buna fetele.
de la noi.
Giova, cand a fost Edi bolnav, ce antitermice a luat si in ce doze. Cat avea atunci (3 luni avea parca)? Intreb si eu ca sincer mi-e groaza sa ajung la doctor cu Tavi. Face febra, nu mare (putin peste 38) si in afara de paracetamol, nu stiu de de exemplu cat Nurofen sa-i dau. Parca 2,5 ml dar nu stiu sigur. Vreau sa nimeresc doza, sa-i scada febra. Nu sa patesc ca la Razvi la 10 luni sau cat avea: eu dadeam doze prea mici si el era cu febra 40.
Scuze pt lipsa de chef de vb. Dar de 2 luni copiii mei sunt continuu bolnavi si m-am saturat.
http://www.dropshots.com/dochia
Biancas spune:
Cosmi, e interesant ca reteta ce o fac eu de aluat e ca daca daca il pun in tava mare iese crocant, si daca in tava rotnda iese pufos. Eu te sfatuioesc sa iti cumperi doua tavi rotunde ca se face mult mai bine pizza in ele. Si una o pui la mijloc sa se coaca, si una in partea de sus intr-o tava de aragaz. Eu asa am facut si pe cea de sus o lasam cu 5 minute mai mult si se facea la fel.
Bee, sanatate la copii. E rau cand sunt bolnavi copiii ca nu ai chef de nimic. Te inteleg .
Mi-am baut si eu din cafeluta..ca mai am (o beau incet.....adica o pup doar cum s-ar spune) si merg sa fac o ciorba de bulion cu legume cu galuste ..preferata tatalui meu..in zona lui se face mult ciorba asta)
Sunt doar eu cu Dani acasa, Nelu la servici azi si Sandra la cambrige. Astept sa vina acasa sa o trimit la cumparaturi ca nu pot iesi cu Dani ca ploua la noi
Bucataria din casa mea