Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (338)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca acolo nu am cum sa ajung, gogoasa suge si nu ma incumet sa o las singura, nici nu am cu cine.
Poate se face ceva loco, caci e oras mare...sa vedem.

Noi am fost in mall, am vazut ca se deschide in 12 nov. Auchan si restul de magazine din aripa noua. Musai sa merg, cred, cu urlatoarea dupa mine...nu am cu cine sa-l las.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, am uitat ca tu esti cu laptaria dupa tine.... Nah lasa ca poate reusesti altfel.
Poze cu o parte din costumul Sandrei de maine:
http://www.dropshots.com/biancas4#date/2009-11-05/21:14:58
Nu mai trebuie sa o duc sa o vopsesc pe fata.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Bucataria din casa mea

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Am uitat sa scriu aseara: am fost numai pe drumuri pe la doctori cu Angelo ieri. Dr-a lui era in concediu si asistenta ne.a spus sa asteptam sa intram la medicul care-i tine locul. Am asteptat acolo o juma de ora dupa care desteapta sa ne spuna ca nu vine medicul si ca trebuie sa mergem noi la cabinetul lui dar la ora 15.00 ( in partea cealalata a orasului, asta era pe la 12.00 )Ne-am dus acolo si am asteptat in masina vreo 20 de min. si am plecat ca nu a venit nici un doctor la cabineIn final am mers la spital pt control pt ca aici e alt sistem, nu poti merge la alt pediatru care ti se nazare Ne-a zis la spital ca trebuie sa manance copilul numai sub forma de crema si totul rece la temp camerei. Am schimbat forma gelului dar e acelasi continut, pe asta il accepta mai bine adica nu are senzatie de voma. Angelo se joaca, este mai bine dar nu poate sa mestece deocamdata.
In seara asta i.am cumparat ghete de iarna, a venit si Giuseppe cu mandra din ItaliaCu banii de mixer nu am rezolvat, a gasit explicatia smecherulCa de cate ori a intarziat cate o juma de ora Robert, intr-o luna se aduca bani si de prea multe ori a facut cadou...revin maine, fumam si a venit Angelo...nb

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici..eu chiar daca s libera azi tot dimineata m am trezitsi Stefanut la fel

ieri am fost la cursul de dezvoltare personala,si din ce in ce mai misto esteapoi la ziua unei colege si fuga acasa ca m am dus cu Bianca la dentist sa i controleze aparatul dentar daca si a facut sau nu treaba...e bine dar tb sa l mai poarte

Giova asadar Marco pleca cu Clau la munre...super fain si cred ca ai dreptate sa nu mergi pe vremea asta,cat despre educatoarece sistem ....copiii pb ca erau f apropiati de ea si poate ar fi tb sa ramana
Silvi am vazut retetele cu fructele de mare si pb ca o sa le fac acum duminica ca sigur ne calca musafiri
Bianca este fain costumul dar aduce cu vrajitoarea bunanu cu cea rea...oricum o sa se distreze Sandra si asta conteaza
Dmelli ce face Mario la gradii???si nu te mai stresa atata ca o sa fie bebelina mica...eu ditai femeia am nascut o pe BIanca de 2900 ...adevarat ca m am imbracat in blugi care i aveam pana la 6 luni...asta e din mic se face mare
Bumbii e bine sa ti pastrezi calmul...gaca nu ne imbolnavim de gripa o sa ne imbolnavim de nervi cu nebunia asta creatami aduc aminte de gripa aviara cu aia costumati care alergau dupa gaini si le omorau...si????nu s a depistat un caz de au ramas oamenii vai steaua lor...unii si acum asteapta despagubiri

fetelor s a dat o lege ca cei care au fost arestati politic ...la colectivizare in anii 50 sa fie despagubiti daca mai sunt in viata sau descendentii lor...matusa mea care i o tipa super s a interesat ca stia ca bunicul ei fusese arestat la Gherla 5 anisi a facut o cerere sa mearga la CNSAS sa vada dosarul ...si dupa tb sa dea statul in judecata...sper sa reuseasca pt ca strabunicul a patimit fff mult,ieri mi a povestit mama si am plans de m am spartneaparat tb sa vad si eu dosarul...doamne ce vremuri au trait unii

asa ca intrebati va parintii sau bunicii poate vaeti ceva rude care au fost arestati politic

hai ca m am intins ca o placinta.....pupici si vb

Mergi la inceput

mda...eu stateam linistita ca am baby phone-ul deschis si-l aud pe Edi daca se trezeste si cand colo.....el treaz, molfaie pe degete, babyphone-ul inchis. daca urla clar ca-l auzeam, cu toate usile inchise.

Neatza!
Marco nu a vrut azi la gradi, dar i-am zis ca e musai, trebuie sa-si ia la revedere de la Karina.
Am vazut ca ii spala pe fiecare copil cu gel dezinfectant si am intrebat de ceva cazuri de porcina...cica nu sunt la ei, dar asta e preventiv...foarte bine fac.

Bai...am vazut la stiri ca multi oameni care au mancat carne de porc, au fugit la urgente sa faca analize pt. gripa porcina. Doamne ai mila...dar sunt multi dusi cu pluta si dezinformati.

revin...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Si Giuseppe a venit din Italia cu dureri mari de cap, alte simptome nu am vazut la el Medicul nostru de familie ( grecul ) nu da mana cu nici un pacient ( de cand cu schweine grippe ), te saluta de la distanta...mi se pare aiurea ca oricum ´trebuie sa atinga pacientii cand trebuiesc consultati Nu stiu ce logica are in mintea lui
Nu pot sa imi scot din cap explicatia lui Giuseppe cu banii,a uitat cand muncea Robert fara sa-i dea pauza si fara sa fie platit....multi ani la rand s.a intamplat!Un tampit avar dupa bani! De la mine are pretentii sa racai cu cutitul santurile de la fiecare placa de gresie in tot restaurantul Sa-si aduca nene oameni specializati cu masina pt asa ceva, e atat de avar ca nu ar inchide restaurantul pt o zi sa isi rezolve treburile....asa au muncit asta vara timp de 3 sapt. cei din bucatarie si pizzerie, erau cu picioarele in apa ca se inundase si nu vroiau sa inchida rest sa vina instalatorii sa sparga in perete

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Bumbi cum stati cu porcina? Eu sunt convinsa ca "media" exagereaza cu gripa asta ... e o forma de gripa si atat. Nu zic ca e fain sa faci gripa ... de aia Bumbi sper sa nu se prinda de voi, Doamne ajuta!
Noi suntem ok, am scapat de raceala dar acum au facut ceva alergie, eu banuiesc ca de la aerosoli. Nici nu stiu ce sa fac, doctorita a zis ca e ok sa le dau Aerius la amandoi, dar eu nu sunt chiar linistita.

Ioana ce fain ca merg la munte baietii tai ... unde se duc?

Maraki cum e Angelo azi? Sper ca gelul asta sa isi faca efectul si sa scape de stomatita.

Mergi la inceput

azi e ziua bunicului meu...tare fericit a fost cand l-am sunat si i l-am pus pe edi sa-l auda razand.
De ieri gogoasa rade in hohote...suntem la inceput...dar e promitator. Deocamdata doar cand ne prostim in fata oglinzii sau cand il arunc in sus.

Maraki nasol...dar nu-si poate gasi Robert de munca in alta parte? am inteles ca tie iti convine programul, dar el e tanar, frumos, fara responsabilitati...de ce nu cauta un job mai bun?
Doamne ajuta sa-si faca mai bine efectul gelul asta pt. Angelos si sa-si revina puiul mic.
Cosmi cum esti libera azi? nu ai copii la gradi?
Canda of...e asa de mica Tamina si trece prin atatea...nu stiu ce sa zic de Aerius, odata i-am dat lui Marco dar avea 3 ani. Incearca ceva naturist/homeopat....
Nu stiu unde merg la munte...de la Petrosani in sus. Duce un proiect la cineva din Petrosani si urca si la munte...e zona misto, cica, Clau a vazut-o cand a fost data trecuta sa vada unde se va face cabana asta.
Bianca abia astept sa o vad pe sandra vrajitoare.

Edi a facut show la casa in Real...mi-a plans cat am pus produsele pe banda, si cat le-a scanat aia si le-am bagat in plase. sa mor de stiu ce are....cand il luam din scoica tacea brusc...un mic derbedeu, dar il dezvat eu cat de curand.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

acum m am trezit am tras un pui de somn pe cinste ,diseara sa vad si eu Dansez pt tine....si cautam bucataria fetelor sa fac pizza ca tare buna a fostcombinatia dintre aluatul uneia si al alteia....Silvi pune si tu blogul la semnatura te roggg

Giova sunt libera ca saptamana asta a fost vacanta...sa ti traiasac bunicul si sa fie sanatos...cat despre smecherul mic cred ca s a invatat in brate
Maraki ce dureri ed cap cu patronii astia ai tai....cum e Angelos???
Silvi hai zi ne cum se sinte Alainmai tuseste???
Bumbii cum e cu gripa????
Canda dar de ce au facut alergie???cred ca e bun aeriusul...zic si eu si Tamina a facut?

fug sa iau cele trebuincioase pt pizza

Mergi la inceput

Cosmi vezi ca blogurile fetelor sunt pe prima pagina in lista, mai jos dupa sarbatoriti.

am fost sa iau analizele...am umblat de nebuna prin clinica...toate cabinetele deschise, niciun dr/asistenta. Intr-un final dau de una...cauta ce cauta si nimic...3 analize de luni. cica li s-au terminat nu stiu ce...imi scapa acum si nu le-au putut face.
Asa ca in 15 min. am ajuns la gradi, era sa se si bage uunul in mine...ploua cu galeata, trafic mare si clinica departe.

Ne-am luat la revedere de la karina si gata. mai mult eu, Marco avea treaba cu un coleg...ce-l interesa pe el ca pleaca educatoarea.

gata, s-a trezit mica urlatoare, fug sa-i dau sa pape si revin...daca ma mai lasa.

_

Mergi la inceput