Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 6
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna Eva, am vazut un baietel frumos foc, care s-a schimbat foarte mult! mie asa mi se pare, ca s-a schimbat Noah. poate si tunsoarea il face sa para mai mare, dar si privirea |
iti dai seama cum mi se umfla pipota acum...saru'mana
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
lala77 spune:
Ca vorbeati de gripa porcina. Off si eu sunt in mare dilema. Noi vrem sa plecam in concediu in Malta (fermierii isi iau concediu iarna). Apoi mergem probabil de sarbatori in UK si la sfarsitul lunii ianuarie in Noua Zeelanda. Si pediatrul ne-a sfatuit sa nu mergem. Acum eu il inteleg ca din postura de medic nu poate sa-mi spuna "du-te". Ina nici sa ma inchid in casa nu-mi vine. Sotul meu a venit din Anglia cu masina toata vara din motiv de gripa. In Malta nu putem merge cu masina si oricum e absurd sa tii copiii in masina atatea zile.
O fi bine, o fi rau, noi am decis ca o sa traim cat de normal putem. Vineri o sa le vaccinez de gripa umana sezoniera si cu Dumnezeu inainte.
Eu am scris jumate de mesaj apoi m-am dus sa culc copilul si m-am culcat si eu.Asa ca trimit si revin.
nikolici spune:
LALA Cu intarziere iti urez La Multi Ani, multa santate, fericre si noroc alaturi de familia ta frumoasa.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nerantula spune:
Din linkul respectiv nu teoria conspiratiei m-a impresionat, ci aspectele stiintifice, care mie imi par de bun simt, faptul ca un vaccin poate deteriora considerabil imunitatea organismului, ca poate crea terenul propice pentru dezvoltarea altor boli, pe termen lung, ca poate contine diversi contaminanti de diferite grade de periculozitate, etc. E vorba de risc asumat: in cazul Priorixului, riscurile administrarii vaccinului ni s-au parut mai mari decat cele ale neadministrarii. Nu la fel ni s-a parut in cazul celorlalte vaccinuri din schema 'obligatorie' (care nu sunt obtinute din virusi vii) si sunt de acord ca multe din bolile grave de altadata au fost eradicate prin vaccinare in masa. Mai departe decat atat, asa cum spunea Ada, nu avem noi acces la surse de informare autentice, la statistici si studii reale, ca sa putem evalua cat de teorie este aceasta bomba ..
Gruia, farama de steluta
angelynna82 spune:
300 e tare scumpa Anda, ce frumos sta la calculator
Xor
Muuh imi place tare mult ca te gasesc calma mereu
Lala moa cat de scumpa e puiuta ta
Babytza imi pare rau de noaptea avuta , aruncam si mai multe, Crina a papat 3 sarmale
EvaF la noi e frig rau (cel putin asa simt eu)
Claudinna la noi a avut succes sarmalutele si multa sanatate
Se prevede o seara plangacioasa
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
angelynna82 spune:
Nikolici cum va mai simtiti?
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
nikolici spune:
Nikolici answer: suntem bine, multumim de intrebare.K este foarte bine.Eu cu tusea mea seaca si idioata.
Azi am decis sa iesim si noi pt prima data afara dupa 2 sat de boala...he he he si ne-am ales nene ziua la perfectie, 4 grade.Brrr, dar tot am stat o ora cu paturica si husa de ploaie ca era lapovitza sa nu indraznesc sa zic ninsoare.
Am facut si piata toti 3, i-am luat si manusi pink...gata suntem echipate de iarna.
angy and alinutza
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
Pentru cele carora li se parea funny ca "In romania se da arnica in timpul eruptiilor dentare" aruncati un ochi aici....
http://www.hylands.com/products/arnica.php
Dar no, e o moda sa le stim pe toate.. desi nu intelegem mare lucru! Nu stiu daca e randul meu sa rad sau sa plang....
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelynna82 EvaF la noi e frig rau (cel putin asa simt eu) |
Pai in conditiile astea de stat in interior va recomand un filmulet simpatic, putin dark dar f simpatic.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)