Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 7
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nocom Dar no, e o moda sa le stim pe toate.. desi nu intelegem mare lucru! Nu stiu daca e randul meu sa rad sau sa plang.... mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
anamona spune:
hei,
ne revenim si noi incet incet dupa petrecerea de ei. a iesit tare bine, cel mai mult ma bucur ca au interactionat foarte frumos copii intre ei.
lavida, ma intrebai de ce nu ii fac Theiei poze cu blitzul.
Raspunsul e simpla imi e teama sa nu ii afecteze retina, sa nu i strice vederea mai tarziu.
Cum blitzul e foarte daunator ochilor bebelusilor mici (ei nu sunt obisnuiti cu lumina atat de puternica), am evitat aproape 100% folosirea lui.
Nu stiu cat de periculos este la varsta asta (cert e ca sunt avertismente date chiar de productaorii de aparate foto), dar cum nici mie nu imi place ba chiar ma deranjeaza la durere sa mi se bage blitzul in ochi prefer sa nu il folosesc in continuare.
Apoi mai sunt considerentele de ordin estetic, blitzul standard cam strica compozitia imaginii...
in fine, in cazul nostru, cat de mult m-am ferit, tot nu putem proteja 100%, invitatii nostrii ne-au bagat ieri vreo cateva blitzuri zdravene in ochi...
baby_boy spune:
Ramona de care cereale bio cu iaurt papa Anda? Ca i-as da si eu lui Raducu
Noi suntem deja la al doilea castron de ciorbita de vita pe ziua de azi..iar acum a iesit la plimbare cu tataie. Noi am iesit in fiecare zi afara si seara la 7..macar o ora..n-avem treaba..imbracat bine in polar....ne calim
Nicole ma bucur ca sunteti bine
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
300 spune:
Si anda a iesit cu Tati in cosmonautul nostru de anul trecut, e relativ subtire dar tine OK.
Cris Milupa ii dau, ba fulgi de orez, ba de alac si am luat pentru cand termin cutia de alac Milupa 7 Korn. Ideea e ca nu au gust deloc dar fac mancarea mai consistenta.
Eva chiar a existat asa ceva in evul mediu ahhh gave me the creeps. Perioada aia ma scoate din minti: cata superstitie, cata prostie de care ne luptam si acum sa scapam.
http://en.wikipedia.org/wiki/Katzenklavier
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
anamona spune:
Acum fara suparare www.romanianmedicalfoundation.com/3/364/noutati-editoriale/publicatii/pericolul--vaccinarii/" target="_blank">linkul cu pricina si mie mi se pare un discurs de indoctrinare
asta din cauza ca foloseste cuvinte si idei menite sa sperie prin intelesul lor standard nu prin argumentatie solida. tipic in situatia a astfel de subiecte ce nu sunt pe intelesul tuturor daca ar fi explicate in termeni stiitifici.
din aceasta cauza, tind sa nu cred nimic din ce scrie aclo, de fapt la un moment dat m-am oprit chiar si din citit.
angelynna82 spune:
Nikolici ma bucur ca va simtiti mai bine
EvaF multumesc de filmulet, e simpatic
Nocom sincer…nu prea inteleg
Anamona ii mai fac uneori poze cu bltiz, vad ca nu o deranjeaza, chiar ii place
Cristina papa bine Raducu
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
CD27 spune:
seara buna
in primul rand LA MULTI ANI LALA, scuze de intarizire
Ada, ti-am trimis soacra acasa dar asta numai dupa ce a facut mare curatenie in balcon si ordine in dulapurile de la bucatarie (fara stirea mea, ca eu dormeam cu fimiu ca 2 purcei)
Vad ca e o moda cu mucii asa ca am adoptat-o si eu, sa nu fie Robi si tati singurii, ma simt ca batuta, imi curge nasul, daca zis 3 cuvinte ma ustura in gat e clar
Dyaatrage-i soacrei atentia sa nu-l mai numeasca asa pe Andrei, nu stiu daca i-ai zis deja, dar parerea mea e ca ar trebui s-o faci, imi pare rau ca sunteti raciti si voi, continuati cu osscilo, fructe, vit C
Mami de Mikul Robert Constantin
baby_boy spune:
Ce liniste pe aici..dormiti?
Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
lavida spune:
anamona, multumesc de raspuns. Eu am mai folosit si blitz-ul cand i-am facut poze, nu pare sa o deranjeze. Acum sper ca nici pe termen lung sa nu aiba probleme.
Ma bucur ca ati avut o petrecere frumoasa si ca v-ati simtit bine!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)
alexa si mami spune:
Anamona, citeam intr-un post din cap trecut ca esti "scorpioanca" de'a copchiilor mei si totusi cand te uram? Cand ciocnim o cupa de sampanie?
alexa, cipri si mami