Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
Nausica macar vinde spiridusul ala ce naiba 4.5 buli, te imbogatesti.
Babymom, cred ca "credinta" asta de care vorbesc fetele nu are legatura cu habotnicia, e pur si simplu autosugestia aia ca ti-e bine si te simti bine pielea ta, care orice s-ar spune e de ajutor macar pe partea psihica si face orice vindecare mai usoara. Le dau un camp de flori celor care reusesc sa-si mentina optimismul, pe mine uneori boala ma doboara psihic, acum nu zic am alta meteahna, ma simt uratita si imbatranita si chiar arat asa - ma dezintegrez - probabil ca de la un punct din care oboseala si avitaminoza se intersecteaza se adauga si statea mea proasta si uite rezultatul. Oricum tebuie sa aterizez la doctor, cred ca merg vineri ca ma poate ajuta sora-mea cu bubulina. N-o las singura cu ea dar iau sora plus bubulina dupa mine.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
EvaF spune:
Victoria, extraordinar ai povestit si cu umor, cu realism, cu ironie si autoironie, m-a impresionat povestea nasterii. Eu am ajuns la spital mai tarzior, pe la 10h00 m-au internat, si am nascut la 18.20, asa ca tot cam atat ne-am "chinuit " amandoua, am nascut relativ repede, auzeam de travalii de 12 ore la prima nastere, horror.
A meritat efortul, ai o fetita superba. Si asa multe povesti m-au impresionat, m-am regasit in cea cu anestezista, ooof ce trist, si cum s-au holbat cu invidie ca sora ta e medic in Franta, ce sa mai...am retrait alaturi de tine povestea ta si m-ai facut si sa lacrimez...
Nausica, 

Babymom, sa stii ca eu cred ca tine de credinta, scuzati redundanta, e voita. Adica, pe scurt, daca tu crezi cu tarie ca te vindeci, chiar te vindeci. Si in Biblie e scris ca se face fiecaruia dupa credinta lui. Daca un om crede cu tarie ca poate muta muntii, chiar ii muta, dar trebuie sa creada cu adevarat. Oricat de non-stiintific, pueril, simplist, rudimentar sau cum o putea fi calificat, eu cred cu tarie acest lucru. Ca daca ingerez un medicament fara sa cred in el mai bine nu il iau...ca daca nu mai vreau sa traiesc, degeaba ma duc la spital...totul tine de puterea psihicului fiecaruia de a se vindeca de o maladie fizica / psihica.
De aceea spuneam ca eu sunt complet pe dinafara cu homeopatele, nu am studiat despre ele, nu am luat ca nu a fost nevoie, dar cred ca pot face bine...si i-as da lui fi-miu din granulele acelea. Sotzul meu insa considera ca sunt "bomboane"...asa ca nu ar lua asa ceva....ca degeaba le ia...Si sfatul meu catre cei are nu cred e sa nu ia, asa as spune oricarui prieten, sa nu se lase dus de val, iau homeopate ca e o moda, ori le iei ca vrei si crezi ori ia altceva, bei un ceai, iei o gura de aer...Nu?
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
300 spune:
Dya sa ma mai intrebi de somn, fi-mea doarme iar de la cinci si ceva ![]()
Bine drept e ca la primul somn a trezit-o sor'mea cu niste fosnete exact cand am intrat eu sa iau niste casti tot pentru sor'mea. Deci e vinovata, s-o executaaaam!
Am ambele telefoane in camera la fi-mea si n-am cum ma programa. Maiine e alta zi, nu? Asa fac de sase luni.
Ramona,
b de la bebe, blog...
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Babymom, cred ca "credinta" asta de care vorbesc fetele nu are legatura cu habotnicia, e pur si simplu autosugestia aia ca ti-e bine si te simti bine pielea ta, care orice s-ar spune e de ajutor macar pe partea psihica si face orice vindecare mai usoara. |
Ramo, io am inteles, ca d-aia am pus intre ghilimele cuvantul credinta. Autosugestia, adica efectul placebo, are si el rolul lui in vindecare, dar in cazul oricarui tratament efectul sau e prezent chiar daca noi credem sau nu in el. Ca sa duc la extrem exemplul meu - dupa o cura de citostatice iti cade parul chiar daca avem "optimismul" sa credem ca nu. Asa stau lucrurile si in cazul altor tratamente, inclusv al celui homeopat.
Si cum spuneam: poate fi vorba la un copil de efect placebo? La un sugar mic cum explici disparita "ca luate cu mana" a colicilor dupa o prima adinistrare de remedii homeopate? Chiar daca mama copilului nu crede in ele.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
laureta spune:
Buna si de la noi. Am revenit pe baricade.
Azi ne au dat drumul in sfarsit a casa
Pe scurt joi facu febra ca de obicei pina la 38 am facut programare la dr Stanciu si cand a venit tati ne am dus la el. Acolo asteptand Biancu se face dintro data carpa de tot , alba ca varul si inchide ochi si vroia numai somn. Ma baga rapid si verdict laringita si pericol de sufocare urgent la spital. Am incercat io sa ma fofilez sa i zic ca poate i fac o injectie si merem a casa dar n a mers, mi a zis clar si raspicat ca are laringele ingustat la maxim, daca o tin in casa o pierd noaptea, ca nici pina la masina nu o sa am timp sa cobor
.
Okai, plecat spre Budimex cu trimiterea in dinti. Acolo o doct tanara ne lasa termometrul si pleaca la un copil care facea convulsii
Cand vad termotru care arata 40.4 mi s a facut negru in fatza ochiilor. Toata lumea astepta doctoritza sa vina. Biancu lesinatt cu ochi inchisi si respira rapid. Atunci urlu, ca io nu astept convulsiile ca sa i se faca ceva. De abia atunci s au miscat rapid, impachetari, supozitor analize cortizon etc.
Asta fuse in mare. In spital a fost super ok, camera cu 2 paturi, colega dragutza. N am dat nici un banutz da absolut diloc. Si toti si au facut treaba cum trebuie.
Acum suntem pe aerosoli, Sinecod si Aerus. Ne a recomandat pt imunitate First Defence , Septilin si Lantigen.
Vreau sa zic ca nu a avut vocea tipica pt laringita avea si are voce de copil racit da nu este ragusita. Asa ca la prima febra fuga la doct ca sunt dinti nu sunt dinti am facut laringita
Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de Biancu
O sa incerc incet incet sa recuperez ce s a mai scris
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
angelynna82 spune:
300 sa stii ca si la noi se gasesc componentele de la reteta, de ex: esalota e ceapa mica si rosie 
Lumi hmmm, negociem? ![]()
Babytza felicitari soricelului pentru sandvis 
Moa ce superb e cortul
, ma bucur tare mult pentru mama ta 
Nausica scoici gasesti in carrefour, metro
, multa sanatate
Sabinel multa sanatate Amaliei 
Joy am salvat povestea, mai tarziu putin o citesc 
Babymom 
Am adormit amandoua asa de bine
si mai devreme a mancat 2 iaurturi
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
kllemi spune:
buna seara...ooooofffff in sfarsit a data DD ssi MAICA DOMNULUI sa faca si astia net-ul dupa 3 zile, ce nenorociti, dupa ce ca au un program de rahat tot ei sunt aia cu gura mare..
Noi ca de obicei, o gramada treziri noaptea, daaaaarrr...in schimb am inceput sa dormim ziua, cate 2 ore 

babytza imi pare rau ptr cel mic....ooofff a naibii gripa, vad ca a cuprins toata tara, o sa ne izolam in casa si mai iesim la vara..![]()
Am si eu o intrebare ptr. fatele care inca mai alapteaza, sunt curioasa daca a inceput sa va vina rusi regulat??, ca eu intr-un an de zile cred ca mia venit de aproape 3 ori sa ma ingrijorez si sa merg la dr.??? sau e ok si sa mai astept??? am perioade cand ma doare capu' ingrozitor,
eu o mai pun si pe seama la chestia asta....
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
300 spune:
Babymom despre faza cu sugarul careraspunde la tratament discutam ieri cu colegu de apartament printre altele. Incercamsa ne decidem la priorix.
Ange da, dar nu pe toate drumurile si nu-s sigura caau fost depozitate OK - ma refer la felurile exotice aici.
Laureta bine v-ti intors. Sla va domnului ca sunteti bine si au avut grija de voi la spital!
Anda areo o tamburina de la sora-mea, cre i se potriveste ca o coronita. A invatat sa si-o puna pe cap si e foarte mandra cad ii spun ce printesa frumoasa e.
Ramona,
b de la bebe, blog...
kllemi spune:
laureta ma bucur tare mult ca a-ti ajuns acasa..
sper din tot sufletul sa va fie mai bine si sa nu se mai repete...deeeeaa??
....
BIANCU mic sa fie sanatoasa si pe mami sa fie tare 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
babymom75 spune:
Eva, aici cred ca e vorba de doua lucruri diferite - credinta in divinitate si "credinta" in eficienta tratamentului. Credinta te poate vindeca, dar absenta credintei nu face tratamentul mai putin eficient. Pana la urma, credinta adevarata te poate vindeca chiar si in absenta unui tratament, nu? Dar nu la o astfel de credinta m-am referit eu si cred ca nici celelalte fete.
Hai ca discutia asta devine prea complicata pt. un forum
...
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor