Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 20
babymom75 spune:
Imi vine in minte un alt exemplu: uite, soacra Nausicai a crezut cu tarie ca spiridusul ii face bine si o vindeca (
). Si???...
Poate n-a urmat cu exactitate instructiunile medicale.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Eva, aici cred ca e vorba de doua lucruri diferite - credinta in divinitate si "credinta" in eficienta tratamentului. Credinta te poate vindeca, dar absenta credintei nu face tratamentul mai putin eficient. Pana la urma, credinta adevarata te poate vindeca chiar si in absenta unui tratament, nu? Dar nu la o astfel de credinta m-am referit eu si cred ca nici celelalte fete. Hai ca discutia asta devine prea complicata pt. un forum |
Perfect de acord, e complicat sa spui ce simti/ crezi din fata unui calculator fara fie sa fii prost inteles, fie sa creada cineva ca il judeci etc...
Eu am vb de amandoua, atat de efectul placebo cat si de credinta in divinitate, considerand-o pe acesta din urma o radacina a autosugestiei in sens larg. Le-am impletit de fapt.
In al doilea rand, chiar eram curioasa sa vad si parerea ta despre linkul acela, si mie, cum spuneam, tot Teoria Conspiratiei mi s-a parut, nu am indraznit sa spun SF, dar ti se ridica parul maciuca cand citesti si nu prea poti citi pana la capat. Ma rog, legat de vaccinuri, si acesta e un topic complicat, remarc, dar e importanta parerea ta ca medic, legata de acel articol.
Eu sper ca Nerantula nu s-a suparat ca unii din noi suntem sceptici legat de ce se spune acolo, ca doar nu sunt cuvintele ei acolo. Nerantula, te pup mult, mi-esti f draga, dar articolul acela nu m-a convins deloc

Eva & Luca Noah (08.09.2008)
babymom75 spune:
Cum de am timp de forrum la ora asta?
Dragos s-a culcat pe la 18 si doarme si acum. Nu stiu ce somn e asta, dar stiu sigur ca n-am sa-l pot culca la ora obisnuita de somn, adica la 21:30.
No, om vedea noi cum ne descurcam.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
piolica spune:
Laureta, bine ati revenit acasa! Multi Pupici pentru Biancu!
Joy, foarte frumoasa povestea nasterii, mi-a placut felul detasat si plin de umor cu care ai scris. Felicitari mamico pentru minunea pe care ai adus-o pe lume!
Povestea ta imi aminteste ca si eu am o poveste neterminata... poate intr-o zi cu soare o sa o termin.
Mamica fericita de bebelina Elsa
babymom75 spune:
Eva, eu spuneam ca mi se pare, ca pare o Teorie a Conspiratiei, dar ca ma sperie ca macar 10% din cele scrise acolo ar putea fi adevarate. Eu n-am citit pana acum articolul postat de Nerantula, am citit cam aceleasi informatii pe alte siteuri.
Stii ca eu am decis sa nu-mi vaccinez copiii; parte din motivatiile mele le-am regasit in aceste articole, desi la vremea cand eu am luat aceasta hotarare, adica acum 6 ani, habar n-aveam ca exista asa o preocupare pt. subiectul asta si in niciun caz nu articolele astea au fost "sursa mea de inspiratie".
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor