Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
dya, nuuuuuuuuuuuuu, am luat unul singur. n-avea sens sa iau doua, e mare si incap amandoi in el, plus ca asta e farmecul, sa se ghe m u i a s ca amandoi intr-un locsor. cred ca de asta l-a luat socrosenia, era singurul cadou pe care nu trebuia sa-l cumpere in dublu exemplar

.
bile gasesti mai pe toate drumurile, fie bilele ca atare, fie la set cu piscina gonflabila. gasesti sigur la supermarket.
poti sa-i pui si mingii, si baloane, au un super efect.
si masina care face baloane de sapun e o idee buna, eu le-am luat solutia banala la tub si sunt incantati de balonasele de sapun!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
Didididi spune:
Lumif tare, eu am fost lovita pe partea dreapta. Mi a trecut cu baie fierbinte si fular la gat. Cea mai buna e aspirina, dar pt ca m a durut burta in partea de jos f tare, m am abtinut. Oricum durerea asta e f ciudata; pe mine nici cand ma viziteaza rusii nu ma doare nimica. Clar tb sa ajung la dr dupa inchidere si audit. Sper sa nu ma mai doara.
Piolica suna bine reteta; o sa incerc si eu cand reusesc sa ajung sa cumpar scoici.
Dar de ce e interzis nurofenul in Anglia? Lala parca tu ziceai.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
babymom75 spune:
Ramo, multam de intrebare. Uite sunt in pauza de cafea si... forumeala. In rest... imi cresc copiii, desi la ce cantitati infime de mancare baga in ei... nu sunt sanse sa creasca mari prea repede
.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Ramo, multam de intrebare. Uite sunt in pauza de cafea si... forumeala. in rest... Imi cresc copiii, desi la ce cantitati infime de mancare baga in ei... nu sunt sanse sa creasca mari prea repede Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor |
Babymom ai fost super tare!!!Ei se pare ca cresc si cu mancare putina.Azi l-am cantarit pe Andrei in paranoia mea ca nu mananca ei bine a pus 600 g intr-o luna si o sapt ceea ce mi se pare ok.Ba chiar se prea ingrasa
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ah si am uitat sa va spun ieri a mancat mazare cu curcan de la nestle combinata cu para de la mine ca altfel nu a vrut dar cu para a fost buna.E ok oare sa ii dau combinat asa sau mai bine nu ii dau si il las sa nu manance legume si carne.Mie imi venea sa vomit de combinatie iar el manca cu pofta![]()
![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Lumi da ai dreptate cu socrosenia.Cum a vazut ea ca e rost de economie cum a sarit la inaintare![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babymom75 spune:
Am vazut ca discutati despre vaccinuri. Sincer, si mie mi se pare Teoria Conspiratiei tot scenariul asta demn de un film SF pe care-l citesti pe diverse siteuri ( parca si elly ne-a dat un link in acest sens zilele trecute ), desi informatia pare foarte bine documentata dpdv medical/genetic. Dar daca din toata Teoria asta e adevarat doar 10% eu zic ca e foarte grav.
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
luminita2008 spune:
dididi
, sanatate multa, fugi la doctor! ramona, e valabil si pentru tine!
apropos de socrosenie, va mai spun ceva funny, apoi plec la huni: in ziua in care am patit-o cu torticolis-ul am vb cu socrosenia la tel. ce rau zicea ca ii pare si ce de sfaturi imi dadea...
a doua zi ma suna si-mi spune ca a patit exact acelasi lucru, tot pe partea stanga.... s-o fi bucurat de ce-am patit
?? deh, Doamne-Doamne nu doarme niciodata.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
babymom75 spune:
Hai mai fetelor! Ce e chestia asta cu "crezutul" in tratametele homeopate?? De crezut, crezi la biserica. Ce are a face "credinta" cu niste tratamente? Ele isi fac efectul fie ca credem noi in ele, fie ca nu. Ce antibioticele nu sunt eficiente daca nu cred eu ca pot omora microorganismele?
Daca e vorba de scepticism, eu am fost Scepticul NO 1. Dar cand am avut chist ovarian de 5/7 cm ( adica maricel, nene! ) si toti ginecologii imi recomandau hormoni pt. tratament, eu cu tot scepticismul meu am recurs la homeopatie in ideea "ia sa vedem ce iese". Si fara sa "cred", tratamentul si-a facut treaba si chistul meu a disparut. Bine, nu va spun ca-l verificam ecografic zilnic, pt. ca mi-era teama sa nu creasca sub "tratamentul miraculos"
.
Sau alta chestie: cum de-si fac efectul remediile homeopate la copii, ca doar ei nu sunt capabili sa creada sau nu in ele??
Lavinia mama lui
Dragos si a lui
Victor
Nausica spune:
Ca tot vb de socrosenii, sa va mai zic si de a mea.
Ei, doamna e in acea faza a vietii (devenita clasica printre cunostintele mele, nu zic ca-i o regula) in care e ultra-receptiva la tot ce are iz de paranormal, bio-energie, reverberatie celulara, corp-astral, cimpuri magnetice etc. If you know what i mean.
Si acum ultima moda e cu o chestie care se cheama "spiridusul". E un aparat mic de tot, cit o telecomanda de masina, care cica emana nush ce unde magnetice vindecatoare. Si, de cite ori i se mai plinge sotul ca il doare capul/spatele etc, ea insista sa folosim spiridusul. Ne-a facut si nou unul cadou, a dat pe el 4.5 bulioane, am intrat in fibrilatie cind am auzit, ma rog... Saptamina trecuta era aici cind il durea capul pe sot si nu s-a lasat pina n-a recuperat spiridusul din noptiera mea din dormitor (unde zacea uitat de un an si ceva), ba s-a dus si pina la alimentara de la parter si i-a luat baterie noua, de 9V - si noi care speram ca scapam pe chestia cu bateria.
Ei si acum, cu raceala Aniei, de la care ne-am molipsit si noi, se pare ca a luat-o si ea. Si alaltaieri, cind si eu si sotul eram cu gitul in pioneze, ea se lauda ca nu-i pasa de raceala, se trateaza cu spiridusul. Ei, astazi ne-a sunat si noi sintem bine merci (traiasca Oscilo...), ne plimbam pe afara, iar ea avea o voce hodorogita, de-abia vorbea. Si s-a mirat f tare ca noua ne-a trecut asa repede, fara spiridus.