Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 17
EvaF spune:
eu zic sa lasam totul asa cum e, fara precizari ulterioare ca fiecare stie ce stie, crede, ce simte si aia e. Scriem de 2 ani pe aici si s-au intamplat muuuulte, s-au spus si mai multe...
Dat peste nas generalizat, intra si altul ca fiecare poate, la o adica, sa mai vina cu un bobarnac in plus, asa de bonus...si e never ending.
Cu Nocom nu am absolut nimic, ieri a produs o ironie...eu am intrebat la adresa cui, si au intrebat si alte fete, am defectul unei bune memorii si chiar Nocom se mira de arnica. Atata tot, daca vrea raspunde. Nu e frumos sa iei lumea la misto fara zici ceva concret, cine si de ce te supara. Ca nu s-a inteles nik din ce zicea Nocom...
Eu, una, cand nu voi mai intra pe forum, nu voi mai intra ca nu am timp, nu vreau, etc, nicidecum ca m-a suparat careva, ar fi culmea, doar suntem adulti si decelam anumite lucruri...
Si ca o precizare haioasa sau nu, intru la pagina 13 cand mi se iveste ocazia...nu mi-e teama de ea ca nu am superstitii deloc, bashka mi-a adus numai noroc in viata daca ar fi sa tin cont...![]()
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
babytza spune:
Fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte
Noi avem cortul asta de la Ikea cu 35 ron 
Babytza si puii
Valentina
David
lavida spune:
piolica, multumesc pt reteta!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
Nausica spune:
Fetelor, voi de unde luati scoici? Dar asa, fara teama. Eu am ramas cu impresia ca e un aliment care poate fi f toxic daca n-a fost depozitat cum trebuie. Ma lamuriti?
luminita2008 spune:
nikole, dya, cortul este asta: http://www.to yz. ro/camping-copii/john/cort-disney-cars/ am mai intrebat o data de el pe aici, dar atunci a trecut neobservat
.
o sa pun si poze cu hunii in el, cand o sa le descarc din aparat, nush cand anume...
da' sa stiti, oricum o sa se bage si sub masa/scaune, doar ca e funny rau, si poate fi folosit si mai tarziu la iarba verde.
v-am zis ca e cadou de la socrosenie?
adica eu am facut comanda, da' ea a venit cu banu'
. cadou anticipat de Sf Mihail si Gavriil.
babytza, bine ca te bagasi tu ca musca-n lapte.
stiam de corturile de la ikea inca dinainte sa-l iau pe asta, si sunt faine si pretul e super ok, dar nu am cum sa ajung acolo. sotul m-ar ucide doar daca as bate un apropo, la cum e traficul in zona aia. asta e.
, inca o data iti spun, ma bucur din suflet pentru mama ta.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"
sabinel spune:
vin si eu cu mucii innodati sub barba sa va zic ca eu cred foarte mult in homeopate. amalia ia oscillo, barbatul ia oscillo, asta ca sa nu se trezeasca cu muci ca mine. eu bag la greu paragrippe si homeogene. azi e mai rau ca ieri, da maine poate ma scuteste si pe mine.
Sabina si Amalia
Nausica spune:
Am vazut acum la stiri ca s-au inchis 2 scoli in Bucuresti si spitalele sint in carantina.
Daca vreti sa cititi despre H1N1, informatii multe am gasit www.medicinenet.com/swine_flu/article.htm" target="_blank">aici
Iar aici este ceea ce se cheama "Swine Flu Response Center" care are un "Flu sel-assessment", adica un sir de intrebari despre simptome, dupa care, evident cu o mai mica sau mai mare marja de eroare, iti spun daca ai sau nu swine flu. Eu l-am incercat, se pare ca exista niste simptome specifice, probabil combinate, care nu-s decit la swine flu. Acolo unde va cere cod, bagati 5 cifre aiurea, eu asa am facut cind l-am testat si a mers. Banuiesc ca vor codul pt statistici.
dyanira spune:
Lumi ai luat 2 bineinteles???F ff fain e ii iau si eu lu Andrei cred ca de Mos Nicolae ca de Sf Andrei am zis ca ii iau masina cu bule de sapun.Si bile din alea multe pe unde se gasesc????
Pana la urma e buna si socrosenia la ceva...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Mda, foarte aiurea, cu gripa asta. Sotul meu merge la munca cu metroul, lucreaza in open space cu alte cateva zeci de persoane iar sistemul de aerisire functioneaza pentru peste 1000 de persoane. Zic eu ca avem sanse mari sa ne imbolnavim desi eu si Anda evitam aglomeratiile in perioada rece.
Babymom, ce mai faci?
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
Joy21 spune:
Dragi mamici,
Nu am mai scris de ceva timp pe forum, insa absenta mea este motivata. De cateva saptamani tot lucrez la povestea sarcinii si a nasterii Sofiei, pe care va si invit sa o cititi daca aveti timp liber.
Am scris-o cu multa dragoste si i-o voi citi Sofiei atunci cand va fi si ea insarcinata (peste cel putin 20 de ani, sper) ![]()
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George