Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

piolica ma ... ma faci sa lesin de pofta. Poate postezi cate-o reteta care sa contina ingresiente asibile si pe aici, eu una sunt pentru orice fel nou de mancare, ma omoara rutina culinara.

Pe mine ma doare burta, dar ce durere? Ma ustura, m-am si speriat, in plus ultimul "ciclu" a fost foarte de curand. Se ingroasa gluma la mine asa ca trebuie neaparat sa imi fac timp sa ajung la medic.

am scris mes asta acum vreo doua ore aproape .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui piolica
... din pacate Franta e o mare consumatoare de medicamente, de orice fel, inclusiv alea f controversate.

Mamica fericita de bebelina Elsa

... Au campanii acerbe contra antibioticelor, si o stii bine.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor

Asa stiam si eu, ca Franta e una din marile consumatoare de medicamente. Probabil din cauza asta au aceste campanii acerbe , pt. ca altfel nu s-ar apuca sa combata o problema care... nu exista.

Le: merge forumul ca ochiu' mortului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

edit: Piolica, nu e nimic personal, nu as dori ca discutia sa degenereze si sa imi aud iar anumite cuvinte...neplacute...eu spun exact ceea ce stiu, ce traiesc, ce vad zilnic, si intamplator experientele noastre nu corespund. Cred ca e loc pe forum pt toata lumea, fiecare poate expune ce stie si traieste, nu e nevoie sa fim apostrofati, judecati, ca gresim sau mai stiu. Unii traim si stim ceva, unii altceva. Eu asta vad aici, asta spune medicul asta reproduc...de ce nu mi se permite? De ce persiflarea asta perpetua?

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

hai, mai Eva, chiar asa? Chiar te-ai suparat, te-ai simtit pusa la colt? Nu aveai de ce! Eu iti sugerez sa citesti o parte buna din odisee + mai toata boboceala si o sa vezi cite fete ai pus tu la colt pentru o virgula.

Acum, ca sa revin la oile noastre, nici eu nu am absolut nimic cu tine, dar chiar nimic. Iar discutia nu va degenera, pt ca o inchidem aici. In forumul asta e loc pt toata lumea. Pacat ca unele fete au plecat...

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

feli, ai punctat f bine despre homeopate ce cred si eu. asta e de fapt si problema mea, stiu ca sunt bune, dar n-as putea nici eu sa-i vad cu febra si sa astept pastilutele minune sa-si faca treaba vreo saptamana ca sa vad o imbunatatire... nu poci, poate mai tarziu, pe masura ce castig in informatii, exerienta, curaj.

ramo, merci mult. sigur ca pot sa fac si de capul meu, dar, repet, inca nu sunt convinsa nici eu... in plus, ideal ar fi sa cadem de comun acord.
torticolis e ceva f simplu dar f dureros. mai pe intelesul nostru, s-au incalecat 2 vene in zona gatului. sigur ca se poate intampla si in alte zone, dar asta la gat ii zice torticolis. la mine s-a instalat pe partea stanga, motiv pentru care nu mai puteam intoarce capul spre stanga deloc, trebuia sa ma intorc cu tot corpul, si durea oricum ff tare, de altfel cam orice miscare pe care incercam s-o fac... de dormit dormeam aproape in pozitie de sezut, cu capul ridicat pe multe perne, era singura pozitie mai putin dureroasa. de regula trece in 3-4 zile, si acum ma mai doare putin. antiinflamatoriile ajuta si frectia pe durere.

piolica, merci mult! petrecere frumoasa azi!
Ah, ai scris cumva la pag 13, initial?

ange, bafta multa maine la vaccin!

mai, ce-i asta? toata lumea vrea hunii mei? dya, nocom, ange: niu-niu-niu! (vorba lui Razvanel)

le-am luat cort hunilor. pe care cort l-am umplut cu bile. are un succes de neimaginat la Robi. Edi pare mai putin interesat, la el mersul prin toata casa, furatul si ascunsul obiectelor sunt prioritatile. ah, si tot se baga si sub scaunele de masa.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Cand sari de bucurie, atentie ca nimeni sa nu-ti ia pamantul de sub picioare. (Stanislaw Jerzy Lec)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tocmai am venit de la sediul OPSNAJ , am fost sa iau aprobarea mamei Ce senzatie de usurare

Mi-am facut si eu un sendvis cu cascaval la aparat si mi l-a mancat piticul O sa mai manace din parti mancarica la 3.30

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eva sa stii ca nimeni nu are nimic cu tine nici macar eu cu toate ca poate as fi cea mai indreptatita.Dar prea le spui tu asa cu toata convingerea ca numai tu ai dreptate si numai tu le stii pe toate.Nu e bine sa ai atitudinea asta superioara ca iti aduce multe antipatii sa stii ca nici una din noi celelalte de pe forum nu iti suntem inferioare si nici superioare dar tu simti mereu nevoia sa ne arati ca tu esti superioara noua.
Si intr-adevar Piolica are dreptate e pacat ca au plecat unele fete de pe forum si acum Eva daca suntem sincere si gandim just oare din ce cauza????Sa nu crezi ca raspunsul e din cauza ta dar eu zic sa mai analizezi ce s- intamplat pe aici si sa mai cauti raspunsul.
Ah si apropo de pus la colt nu cred ca te pune nimeni la colt ba din contra eu as zice ca tu ai cam pus-o azi pe Nocom asa din prima.Pacat ca Nocom e o fata de nota 1000.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lumi ce cort???vreau poze!!!PLSSS

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Xor sa sa stii ca ne asemanam.Si eu cred ca am fost ultra protectoare cu Andrei si sa stii ca si eu m-am gandit ca si asta ar putea fi cauza fricii lui, toata ziua sunt dupa el ca o closca nu il scap nici o secunda din ochi.Ah si inca ceva spune-mi cu soacra cum ai reusit da-mi si mie reteta ta.
Lumi Doamne chiar cred ca e telepatie chiar vroiam sa te intreb de corturi insa am coborat putin afara cu Andrei.Ce corturi ai luat ca ma intereseaza si pe mine ca Andrei e pasionat sa stea sub masa.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

LA MULTI ANI Ciprian, sa cresti mare. sanatos si norocos si sa aduci parintilor numai bucurii!!!
LA MULTI ANI Maryb!!!

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Despre homeopate - eu n-am crezut in ele pana cand, cu ajutorul lor, sotul meu s-a vindecat de psoriazis. Vreun an si jumatate s-a chinuit cu aceasta boala, mergea primavara si toamna si facea sedinte cu UV, isi dadea cu tot felul de lotiuni, bea tot felul de ceaiuri, de trei-frati-patati, etc. Pana a mers la un dr. homeopat sa-l consulte, consultatia a durat ceva peste 2 ore, in care l-a intrebat tot felul de chestii despre el... din copilarie si pana in prezent... cred ca daca stia in ce consta consultatia, nu ma lua cu el ... si i-a dat apoi niste remedii homeopate, dupa o anumita schema intocmita de ea... si vreau sa spun ca pana acum n-a mai avut probleme... si au trecut vreo 4-5 ani de atunci.
Insa consider ca foarte important e sa si crezi in acestea. Cred ca la mine n-ar fi avut niciun efect.
Ramona cred ca trebuie neaparat sa mergi la un medic.

PozeBianca
Mamica de Bianca Maria
Bianca

Mergi la inceput