Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)
Raspunsuri - Pagina 14
lavida spune:
Dya, ce faza urata ti-a facut soacra!! Cum a putut sa-l cheme la restaurant stiind ca voi aveti musafiri? Cata nesimtire! Puteau foarte bine sa vina toti la voi, ca sa sarbatoriti impreuna. Si de faptul ca a venit bolnava la un copil mic, n-am cuvinte!
Lumi, felicitari plimbaretului! 
Piolica, vreau si eu reteta de scoici in sos de vin, please! Yummmiiii!
Eliza la 1 an
Ne-am inscris la concursul Klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">lav1
mamica fericita de
Eliza Maria (24.09.2008)
Xor spune:
Dya - si Mark "merge" exact la fel ca Andrei...daca simte ca ii dau drumul incepe sa rada...se clatina precum cetateanul turmentat si apoi o ia la fuga...drept pt care, eu intru in panica sa nu plonjeze cu capul de ceva (avem un ap. relativ mic si plin
) si sar sa-l tin/prind....
Concluzia mea este urmatoarea....si eu m-am ocupat si ma ocup singura de baiat....si am lucrat 7 ani in invatamant....(puncte in care ne asemanam) si sunt extrem de protectoare...deci...vina o purtam noi....cu putina libertate cred ca nu ar mai fi nici puii nostri asa fricosi (sunt buna la teorie...practica ma omoara
)
Ieri, Mark nu a vrut sa doarma, nu a vrut sa intre in cada sa faca baie, intr-un cuvant, nu a vrut nimic! (decat sa fuga prin casa cu mine de mana ne m-a ametit...)A avut un somn ff agitat cu o singura trezire de papa la 2...iar la 5,30 a considerat ca a dormit destul e timpul de....joaca...
Intr-un tarziu am gasit si motivul mofturilor....avem INCA o maseluta!!!
Cu homeopatele....am incredere in ce am folosit...oscillo....pana in mom de fata, racelile lui Mark au trecut doar cu nurofen, oscillo si sterimar. Pediatra nostra chiar ne spunea: "va dati seama ca a trecut un an si el nu a luat nicodata antibiotic??"...sa dea DD nici sa nu fie nevoie vreodata...
Claudinna - e vb de acel controversat vacc ROR
Ange - 
Soacra...nu stiu prea bine ce inseamna asta
....nu o sun, nu ma suna, nu ma viziteaza, nu ma deranjeaza, nu ne-am certat nu ne certam...
DAR EXISTA!!!![]()
![]()
M-am intins ca o placintaaaaaaaa
piolica spune:
angelynna, merci! Insa noi ne dorim sa ne 'expatriem' din nou. Cred ca ne-a intrat virusul plecarii adinc de tot in cerebel... Oricum, deocamdata ne e bine aici, o sa mai vedem daca ni se ofera oportunitate sa plecam undeva departe.![]()
apropos de medicamente, Eva gresesti, aici se da ibuprofen de la 3 luni si culmea, nu ai nevoie de reteta ca sa-l cumperi. Se numeste ADVIL enfants et nourissons. Elsa il are pe reteta pentru cresa in caz de febra sau dureri foarte mari. Mie pediatrul mi l-a prescris o data cu vaccinurile, mi-a zis sa-l folosesc numai in caz de febra mare sau de dureri mari, insa eu nu i-am dat niciodata pina acum, ca nu a fost cazul, dar am o sticla de ADVIL acasa just in case. Pina acum i-am dat Doliprane - care e paracetamol, cind a avut dureri mari de la dinti.
Mamica fericita de bebelina Elsa
angelynna82 spune:
Pentru cele care aveti bebei constipati (la noi e o problema mare si dureaza de ceva timp, ieir s-a chinuit foarte mult si a facut putin kk cu ajutorul supozitorului) am cumparat de la City Phara un siropel pe baza de extract natural (pere, prune si smochine) de la H ypo crate, este bun, rezultatul il vad acum cand face a mea kk
, sta intr-un colt al patutului si face
Xor ma bucur ca intr-un an nu a-ti luuat antibiotic
, Crina din pacate a luat o doza la 2luni 1/2 si inca una acum la 1an
, sper nici sa nu mai am nevoie deloc![]()
Maine de dimineata mergem la vaccin, uofff, mi se rupe sufletul 
de
Crina Alexandra
www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam
felicic76 spune:
la noi persista hematoamele pe gingie, in locul maselelor
. Lunea trecuta m-a prevenit doctorul, sa nu ma sperii ca le vad, aseara le-am vazut foarte bine si of course ca m-am speriat: gingia este violaceu-inchis, el a mai avut un hematom la un dintisor, dar gingie era rosu inchis.
Ce sa fac? Sa sun la doctor? se forteaza cumva gingia?
El nu da semne de deranj: nu febra, nu nervi, mananca (de fapt ieri a mancat continuu, o fi vreun efect al maselutelor?
)
culiseaza usile de la dressing, deschide sertare si-mi imprastie ce gasestepeste tot in dormitor. Mai poate fi vazut si tarand vreo pereche de chiloti sau sosete rulate prin bucatarie (lui ii place sa mearga in patru labe tarand o masina eventual) sau incercand sa le indese in WC. Daca-i atragi atentia, zambeste asa
(ca si cum, nu ziceai ca ma iubesti?) 

EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica apropos de medicamente, Eva gresesti, aici se da ibuprofen de la 3 luni si culmea, nu ai nevoie de reteta ca sa-l cumperi. Se numeste ADVIL enfants et nourissons. Elsa il are pe reteta pentru cresa in caz de febra sau dureri foarte mari. Mie pediatrul mi l-a prescris o data cu vaccinurile, mi-a zis sa-l folosesc numai in caz de febra mare sau de dureri mari, insa eu nu i-am dat niciodata pina acum, ca nu a fost cazul, dar am o sticla de ADVIL acasa just in case. Pina acum i-am dat Doliprane - care e paracetamol, cind a avut dureri mari de la dinti. Mamica fericita de bebelina Elsa |
Foarte posibil. Noua pediatra ne-a dat Doliprane si a specificat ca nu prescrie ibuprofen, mai ales sub 20 kg si la febra sub 39.
A zis clar noi in Franta preferam doliprane/ paracetamol.
Eu relatez ce stiu din experienta proprie...
ps: iar despre reteta, normal ca nu ai nevoie dar nici nu esti rambursat...fara ea
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
gaia.nevia spune:
CIPRI, la multi ani, cu sanatate, noroc si fericire!
Lumi, felicitari pentru mergareti, ce fericita esti! Bravo!
pfff, ce ti-e si cu batranetile astea. Am citit, mi-am pregatit in gand ce si cui raspund... si pana am apucat sa deschid fereastra....
AM UITAT!!!!
Teo a inceput sa tuseasca ieri, din senin. Nu are muci, nu are febra... doar tuseste sec, si destul de des, si mai nou a stranutat de cateva ori. N-am mai pomenit asa ceva
Joi aveam programat vaccinul de 1an pt Radu... sa vedem daca il mai facem... ooof....
Feli, hematoame pe gingie... poate incerci ARNICA ![]()
Dya n-am cuvinte. Multa sanatate piciului!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Soacra...nu stiu prea bine ce inseamna asta |

Eva & Luca Noah (08.09.2008)
vdrag spune:
Pupici pentru toate mamicile! EvaF aici in Belgia nu avem Priorix dar avem Prevenar. Singurul vaccin obligatoriu este cel pentru combaterea poliomelitei, iar cand i-am facut prevenarul printesei mele am refuzat sa fac si vaccinul ROR deoarece stiam ca acesta are in componenta virusi vii care pot da o reactie mai puternica decat celelalte vaccinuri cu virusi inactivi. Doresc sa il fac luna asta dar are ceva probleme de la un timp cu urechile, facand infectii repetate cand la una cand la cealalta ureche.Acum citesc prospectele de la toate vaccinele pe care trebuie sa le faca pe site-ul pe care ti l-am trimis(incearca www.emea.europa.eu)si am observat ca unele vaccinuri se pot face impreuna cu altele, iar daca nu se mentioneaza nimic despre asta, eu incerc sa le aman si sa evit administrarea lor concomitenta, la intervale de cel putin o luna. Vreau sa-ti spun ca pana la ultimul vaccin facut, printesa mea nu a avut probleme dupa vaccinari dar acum dupa ultimul vaccin a avut cateva zile temperatura usoara si are probleme cu mancatul.
mamica fericita de Alissa(22.09.2008)
gaia.nevia spune:
aaa, mi-am amintit! de ieri m-am bagat din nou la cura. Deci, Nocom, Dya, ![]()

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri