Bobocei de sept-oct 2008 - IN SARBATOARE!! (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dya pot sa-ti spun ca la noi, odata ce a mers tinuta de bluza sau ham, relativ repede a urmat faza cu tinutul obiectelor in mana. La un moment dat tati facea curat in bucatarie si i-a furat matura si un lighean si a patrulat incantata prin casa. Ei bine, ala a fost startul, vreo doua zile a mai mers cu sprijin de-asta (i-am dat si o bucata de teava de pvc de vreo 10-15 cm pe care o tinea de capete si dusa a fost. Oricum eu nu prea stiu sa raspund cand a mers efectiv Anda prima data singura ca totul s-a intamplat extrem de treptat.

Felicitari mergaretului iar tie nu-ti ramane decat sa-l astepti la cotitura si sa-l pupi cand va veni spre tine .

S-a culcat cenzorul. A mancat cateva lingurite de cereale si restul au sfarst in stomacul meu nesatios. In momentul cand a incercat sa manance sngura s-a stricat vraja, i s-aparut mai funny sa amestece in piure si n-a mai vrut ncio dumincatura. Plus ca i s-a facut sete, eu am ramas fara apa si i-am facut un ceai care nu se mai racea odata. Timingul asta ma omoara.

Lumi welcome back. Daca ai un sotz refractar poti ft bine sa mai faci si de capul tau daca te tenteaza tratamentul homeopatic. Hunii nu sunt alergic la lactoza deci pot inghiti oricate bilute e necesar, nu? Insanatosire grabnica (banuiesc ca inca doarce ce-ai avut tu, ma duc sa ma documentez ca nu mai auzisem de asa ceva).

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo merci si la noi totul e treptat cand e vb de mers.Cred ca suntem singurii asa mari care nu au curaj de mers singuri.
Vroiam sa te intreb Anda daca acum doarme nu mai doarme pana diseara?Ca eu ma chinui sa il tin pe Andrei pana pe al 1 jumate cu toate ca in unele zile ii e somn pe la 12 dar daca se culca pe la 12 mai vrea sa doarma pe la 6 seara cate 1 ora si atunci se culca la 12 noaptea si ma termina de oboseala.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Dya fi-mea se culca oricum foarte tarziu, am renuntat sa ma mai preocup de asta; nam viata personala si gata ata e. Am doar copil si tote interactiunile cu soata se fac prin intermediul lui. Si eu care-mi propusesem diverse cine romantice, pai ma adoarme fi-mea de nu ma vad si L se baga la un CS macar acolo sa scape de energie nu?

Revenind la subiect fi-mea incepe sa doarma doar o data pe zi, in jur de 2 ore cred. Nu am incercat sa o tin treaza mai mult; mi s-a mai intamplat sa doarma la 6-7 cate o ora dar oricum cel mai devreme cred ca s-a culcat la 10 in ultima vreme. Si-a decalat somnul de dimineata singura. Initial dormea 11-12-1 si 4-5-6 (in functie de cum adormea, cam o ora jumate per repriza), apoi 12-1 si 5-6, apoi 12-12.30-1-1.30 si cam atat dar zilele trecute s-a culcat si la 2!

Eu sunt una din mamele care n-au program nici pentru ea, deci nu stiu daca sunt un bun punct de referinta :)

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ramo merci si la noi totul e treptat cand e vb de mers.Cred ca suntem singurii asa mari care nu au curaj de mers singuri.
Vroiam sa te intreb Anda daca acum doarme nu mai doarme pana diseara?Ca eu ma chinui sa il tin pe Andrei pana pe al 1 jumate cu toate ca in unele zile ii e somn pe la 12 dar daca se culca pe la 12 mai vrea sa doarma pe la 6 seara cate 1 ora si atunci se culca la 12 noaptea si ma termina de oboseala.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Ce ma enerveaza ca reclama asta la vichy se trage de sireturi cu mine in josul paginii.

Anca voi ati mancat de dimineata? Poate ii dau masele; lapte macar bea? Zeama de supa? Etc?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Apropo de homeopate.
Din fericire am stat dintotdeauna bine cu sanatatea - sa ma ajute Dumnezeu sa fie la fel si in continuare. Din bolile copilariei am facut doar varicela, pur si simplu nu s-au lipit de mine, desi frate-miu si sor-mea au facut mult mai multe. Racesc rar, febra cred ca n-am avut niciodata mai mult de 38 (si asta nici nu-mi amintesc cind a fost), etc. Deci folosesc extrem de rar medicamente.
Am citit articolul pe care l-a postat una dintre voi despre homeopate si mi se pare ca "makes sense" toata teoria. In special partea aceea cu homeopatele personalizate, adica (am priceput eu), esenta infinitezimala din propriul muc - super! Dar ce-am retinut eu foarte clar de acolo este ca e important sa ai un doctor bun care sa supravegheze evolutia bolii indeaproape si sa ajusteze tratamentul pe parcurs. Cum n-am avut, nici eu nici Ania, probleme mari, deocamdata n-am simtit nevoia sa merg la un astfel de doctor. Dar, clar, mi se pare o varianta buna la medicamentele alopate care au tot soiul de efecte secundare.

Singurul medicament homeopat pe care l-am folosit mai multa vreme a fost Oscilococcinum - si vreau sa va spun ca mie mi se pare genial. Intotdeauna m-a scapat, daca l-am luat atunci cind simteam ca "ma ia" o raceala. Fara exceptie. Acum, de exemplu, la 2 zile de cind se manifesta la Ania ce s-o fi manifestat acolo, m-am trezit intr-o dimineata cu durere mare in git, de parca inghiteam cioburi. Am bagat Oscilo... si Homeogene la greu si a doua zi deja nu mai aveam nimic.
Si acelasi efect il are si asupra sotului care a fost crescut cu tone de medicamente in casa.

Bine, probabil ca daca iei o viroza nasoala nu scapi. Dar sint convinsa ca boala trece mai repede si mai usor decit daca nu-l iei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Dya iti jur ca nu am vazut soacra mai nesmtita ca a ta!!!!! DIN PACATE!!! Daca era a mea, de mult nu mai calca in casa mea!!!! Nici nu-mi pot imagina ca imi jigneste cineva copiii, d-apai sa aud cu urechile mele....mama, mama, JAR MANCA!!!! dar sa sti ca esti prea buna, eu cand e vorba de sanatatea copiilor le spun la obraz tuturor, daca sunteti raciti va rog nu va apropiati de copil ca epacat sa sufere si el...dra e adevarat ca il am aliat pe sotul in aceasta privinta 1000%

Offf

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

poze cu noi poze DARIA

poze APUSENI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

La multi ani CIPRI!

Lumi, acomodarea la cresa pt Elsa a durat cam 2 luni, in sensul ca acum imi face bye-bye cind plec si nu mai plinge absolut deloc. Deja dupa o luna se vedea ca-i place la cresa, insa inca mai plingea putin cind o lasam (la inceput efectiv urla)
Insa eu nu o duc in fiecare zi, ci din doua in doua zile, plus de asta, ea e singura, banuiesc ca pentru huni va fi mai usor pentru ca vor fi impreuna. Multa bafta sa gasesti o cresa buna si niste educatoare care stiu cum sa se ocupe de ei. Si felicitari pentru al doilea mergaret!

O zi buna va doresc.
Noi azi facem un an de cind am aterizat in Franta! Asa ca o sa sarbatorim, o sa fac niste scoici in sos de vin, brinzeturi si niste prajituri frantuzesti. (in ultimul timp am tot gatit romaneste, ca m-ati tot facut sa salivez cind citeam ce mai gatiti voi)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici super tare Cipanul tau
Crinei ii place sa scoata jucariile din cutie toata ziua iar eu le pun la loc

Dya ….punctele sunt pentru soacra, pardon scroafa

Lumi iau si eu hunii , mai dau jos din kg. Felicitari pentru olita

Felicic ici multi

Ramo eu inca nu am curaj sa o las sa pape ceva mai lichid, nu de alta dar fi-mea are porecla Murdarici…nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face pe covor

Dya nici Crina nu are curaj sa mearga singura pe podea, merge tinuta de manuta, insa in pat singurica

Piolica va dorim sa locuiti mutli ani in Franta (asta daca doresti desigur)

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Pentru cele carora li se parea funny ca "In romania se da arnica in timpul eruptiilor dentare" aruncati un ochi aici....
http://www.hylands.com/products/arnica.php

Dar no, e o moda sa le stim pe toate.. desi nu intelegem mare lucru! Nu stiu daca e randul meu sa rad sau sa plang....

poze APUSENI

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143394&whichpage=22:
Citat:
citat din mesajul lui Nocom
Exista si la noi granule homeopate ARNICA, insa noua dr ni le-a recomandat pt eruptiile dentare!!!!

Nocom, , marturisesc ca m-a mirat si pe mine ceea ce ai spus, si mai exact tonul……cui te adresezi, de fapt? Mi-am permis sa te citez pt ca imi amintesc perfect discutia de atunci si dupa cum vezi chiar tu te mirai ca se da arnica pt eruptii dentare in Ro si eu te-am sustinut, m-am mirat si eu odata cu tine pt ca noua pediatrul ne-a recomandat pt cucuie si lovituri unde poate aparea hematom, arnica e vasodilatator, ne –a zis. Asa ca
Sper sa nu te superi pe mine, pur si simplu as vrea sa inteleg afirmatia ta, si nu sunt singura...

In rest, una calda una rece. Aici s-a facut soare si cald, iesim si noi afara, dar tot azi am aflat veste oribila. Un coleg de generala a murit de cancer de piele, la putin peste 30 de ani. oooooffff, ce e viata asta...mi s-a facut pielea de gaina...

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput