Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Lumi_Richard spune:
Fetelor,imi cer scuze,dar eu abia acum am vazut comentariile de la pozici...![]()
Va multumesc din tot sufletul!!! Pupici burticilor care ne-au admirat
: Camy, Raluci, Laurairina, RamonaC, Lavi, Roxyaly si Mami care nu s-a semnat!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dienutze Dankutza, esti binevenita live, la cat de aproape stai, e pacat, nu? ![]() |
Multumesc de invitatie. Si eu am mancat clatite cu dulceata in seara asta. Vreo 3
Nu am facut eu si nici mama, ci vecina de jos. S-a simtit "vinovata" si a venit sus cu cateva clatite. Adevarul e ca imi mirosea mie, si deja le pusesem gand rau lui mama si lui sora-mea sa faca clatite. Dar, uite ca au scapat.
33+ moi si
Cezara MariaAMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Lumi_Richard spune:
RamonaC,meriti o bataita buna....cum sa-i spui tu broscoi baietelului nostru grasunel si frumos? Rusine sa-ti fie!
Sa-ti traiasca si sa aveti numai bucurii crescandu-l!
Tati cum e,cum se intelege cu noul membru al familiei(care i-a furat si locul din pat,de langa mami)?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
shtephy spune:
Ramo imi pare bine sa te vad pe aici
.
E foarte bine ca bei apa,ajuta la lactatie,in nici un caz nu dilueaza laptele.
Caca mai ales in prima luna la bebe alaptat asa este ,apos,ieses de multe ori din pampers.e ceva normal.
Papa...eu am mancat la inceput supe si ciorbite,carne ,pui si peste preparate la cuptor,iaurturi,cascaval,paste .Fructe doar banane,m-am ferit la inceput de citrice.Ceapa fiarta e ok,fasolea verde nu.In fine nu mai retin exact.Dar cum zice Monis trebuie vazuta reactia piciului.
Eu am tot citit despre fimoza si m-am convins ca este fiziologica,natura a lasat asa lucrurile pe acolo tocmai pt evitarea infectiilor,eu nu voi face nimic in acest scop.
Felicitari ca ii oferi la cerere sanul si nu te stresezi ca sta in pat langa tine.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
dankutza spune:
Ramona
Referitor la mancare La curs ni s-a spus fara citrice, usturoi, ceapa, ardei iute si mancaruri basinogene
(mazare, fasole, naut, adica bob). Totul trece prin lapte. La un moment dat, cineva spunea ca a mancat ceva cu vanilie (o prajitura). Dupa alaptat, bebe moirosea a vanilie. Nu i-a facut rau bebelusului, doar ca pana si un pic de vanilie a trecut in lapte. Va dati seama, daca am manca usturoi???
Sa miroasa bietul bebe a usturoi? Bleah! Ne-a spus ca putem manca cate putin putin din orice. Adica, daca mori de pofta de sarmale, mananci si tu una, ca nu o fi foc, sau iti faci in foi de vita.
Referitor la apa pe care o bei. Cred ca al tau corp te indeamna sa bei apa, ca sa produci laptic. Moasa ne spunea ca la un moment dat o sa devenim experte (oare?) in a stii ce cantitate de apa sa bem ca sa producem laptic. La apa, pe care o bei, se explica de ce iti curge laptele pe picioare. Incearca cu niste ceaiuri, ma gandesc eu.
Referitor la fimoza. Eu stiu ca in timpil baitei, trebui sa incerci sa ii decalotezi putzica cu miscari blande dar sigure. Azi un pic, maine un pic si tot asa. Macar incearca ca sa nu ajunga bebe la operatie.
Imi dadui si eu cu parerea! 
33+ moi si
Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
shtephy spune:
Ramo ziceai ca daca nu era mama ta,faceai foamea in spital.Din pacate asa a fost si cand am nascut eu acum 3 ani la Brasov.Ne serveau chiar cu mazare si tocanita de cartofi,ceea ce nu e bine deloc.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
smaranditza spune:
Ramo, sa nu mai aud ca ii zici broscoi, ca te bat!
Ai spus ca i-ai cerut iertare ca l-ai numit asa! Deci, sa nu se mai repete, ca
Ai un cozonacel pufos si rumen de toata frumusetea! 

Sa pupi falcutele alea frumusele din partea mea 
Lumi , m-am uitat din nou la pozele cu printesa ta!
M-a dat gata ultima poza - in care rade si se uita cu o privire smechera (numai cu un ochi)

Simina, tare frumusica si mandretea ta de fata
Iar tu parca nici nu ai nascut, asa bine arati 
Ce mai...la asa mamici fotomodele...asa bebei dulcici 
Monis, m-ai mai intrebat si am raspuns
Locuiesc undeva in centrul BG.
37+
monis5 spune:
RamonaC - tare frumos e fulgusorul print!
Sa-ti traiasca! Si eu vroiam sa te intreb ce zice consortul? ca de el nika nu zici ![]()
Smaranditza -
mai stiam eu ceva, dar daca asa laconica ai fost si atunci... clar de aia am uitat ![]()

monis
cu poze de azi
ultima saptamana
ionelamaria spune:
Buna seara
Eu am vesti de la Dymomo-mamica de Dan. Sunt bine amandoi. Bebe a scazut in greutate pana azi... si azi a inceput sa urce... a luat 50gr... E micut si nu papa la san... se chinuie cu pompita si ii da colostru ... Dar sunt bine amandoi. Ne transmite ca e tare dureroasa si cezariana ... dar acum se simte bine. Spera sa ajunga acasa pe luni... si ne trimite si noua pozici. Dan e un bebe cuminte foc... doarme si papa si atat
Acum sa citesc din urma... sa recuperez
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE