Fulgusori de nov-dec 2009 (150)-Hai Dana n.!!!
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
va pup, vin cu un mesaj trist de la SIMINA
"Avem nevoie de o rugaciune sa ne ajute DD sa scapam repede de necazul acesta.Suntem internate la Budimex de la pranz, pt ca Maya a facut kk cu sange. I-au facut analize, deocamdata stiu doar ca are anemie mare. Fata plange ca o doare burtica. Sa speram ca vor gasi diagnosticul mai repede ca innebunesc. M-au internat da stau pe un scaun langa o tenativa de incubator. Nu mai pot :("
Sa ne rugam sa fie bine 
36+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
My_Lady0091 spune:
super tare filmul de la pro tv
[tube][/tube
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
monis5 spune:
pffffffffffff ce veste

Doamne ajuta sa fie totul bine!
monis
cu poze de azi
ultima saptamana
My_Lady0091 spune:

DOAMNE FERESTE..........DUMNEZEU SA LE AJUTE.....
alina
35 saptamani
marie rebecca ayanna
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b "Avem nevoie de o rugaciune sa ne ajute DD sa scapam repede de necazul acesta.Suntem internate la Budimex de la pranz, pt ca Maya a facut kk cu sange. I-au facut analize, deocamdata stiu doar ca are anemie mare. Fata plange ca o doare burtica. Sa speram ca vor gasi diagnosticul mai repede ca innebunesc. M-au internat da stau pe un scaun langa o tenativa de incubator. Nu mai pot :(" Sa ne rugam sa fie bine ![]() |
Doamne ce m-am intristat! M-au podibit lacrimile. Tocmai adineauri ma uitam chiar la pozele ei. Imi pare asa de rau sa aud ca bebita nu e bine. Doamne ajuta sa se faca bine!
33+ moi si
Cezara MariaAMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
ionelamaria spune:
Miramar, ma bucur ca au trecut emotiile si totul e bine acum. Asteptam poze si vesti in direct
Monis, multumim de mesaj... eu de Camy nu stiu nimic... azi nu am vb cu ea
dienutze, simonette, rgagapie,krelia , eu am papat fripturici cu mamaliga si branza.... dar voi imi faceti pofta si pe stomacul plin
RamonaCopot, e bine ca ai reusit sa scrii... tot ai avut timp sa respiri.... e mamos bebe tau... asa ne credem toate viteze ( mai ales eu) ca voi tine bebe numai in patutul lui.... inca sper... dar parca ma vad povestind cum doarme numai langa mine
krelia,mami, da ce documentatie ne-ai tras....mmmm. Numai buna pt lenesii ca mine!!!
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
ma duc la nani, sper sa revin cu mesaj de bine, pana atunci va rog haideti sa ne rugam ca totul sa fie bine
36+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 4 SAPTAMANI
ionelamaria spune:
raluci_b, doamne ce vesti ne dai de la Simina. Ne rugam sa primim vesti bune cat mai devreme si sa nu fie nimic grav. Doamne... ce o fi in sufletul Siminei.... Nici nu pot sa ma gandesc... Sa-i transmitem toate un gand bun ... Sper sa-si regaseasca optimismul cat mai repede si sa i-l transmita si Mayei. Printesa asta mica eu cred ca e tare puternica... si sigur vor veni repede acasa sanatoase si frumoase.
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
krelia spune:
vazut si eu pozuci de Dominic falcos 
..Ramon.....ce mai pot sa zic
....preferata mea e cea cand sta cu manussa sub falcuta 
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ionelamaria spune:
Ramona C, vazut si eu pozici cu bebe dominic... e o bombonica... ce broscoi ai vazut tu .... nu stiu... dar cred ca de la efortul din timpul nasterii ti s-a incetosat vederea
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE