Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 19
nicolcris22 spune:
Buna mamici!
Am fost si noi ieri prin carrefour si am gasit salteluta pt patut
(55x115) si vopsea alba sa-l improspatam...noi avem un patut de cand era sotul mic, din lemn si e inca in stare buna, mai ingust decat ce exista acum pe piata si ne incape perfect la noi in dormitor!Chiar imi faceam griji ca nu gasesc saltea in oras, nu aveam chef sa fac comanda!Si mi-am luat si eu chilotei de unica folosinta pt dupa nastre, dar nu cred ca am nimerit bine masura....stau cam bufanti....aveau 3 marimi si eu am luat marimea medie. Si am vazut si niste sutiene de alptat la 20 lei bumbac, dar cam mari docamdata pt mine si cred ca trebuie sa mai astept sa vad exact ce dimensiuni o sa am.
In legatura cu detergentul am auzit ca exista detregent spcial pt bebe la amway, la 80 lei 2,5 kg...SA8baby, oricum mi se pare foarte scump!
Pupici fetele!

28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22
evyme spune:
larisel multam pt info; ma gandeam eu ca trebuie sa existe o smecherie sa nu mai apara tot carnatul, dar nu reuseam sa-mi dau seama 
cristies la Premaman preturile sunt intr-adevar maricele, dar am vazut lucrusoare frumusele (hainute pt bebe si pt mine, marsupii, patut, cadite de baie, pompe de alaptat, biberoane, cam de toate in principiu)...
andrelina eu am fost dimineata sa-mi fac analizele si pt ca nimeni nu ma baga in seama, m-am bagat eu cu tupeu in fata cand a iesit asistenta de la recoltari, dar si asa tot a mai intrat cu mine si tanti care ar fi fost la rand in mod normal; nu vroia sa-si cedeze locul
...
vikinga ce frumos stii tu a povesti... lucrurile par mai simple daca te ascult pe tine
, iar pentru mine asta e important, fiind la prima sarcina!
eu inca nu sunt foarte convinsa ca am nevoie de sac de dormit... la noi e foarte cald in camera, care ar fi motivul pentru care ar trebui sa-l bag in sac? poate ma lamuriti si pe mine, ca sa-l lamuresc si pe tati ca e musai sa luam si d-ala 
vad ca va plangeti toate de pipi... eu nu ma trezesc peste noapte, desi ultimul lucru pe care-l fac inainte de a ma baga in pat este sa beau un pahar cu apa (si in cursul zilei beau cel putin 3 litri de apa) ![]()
alexutzzza asa ma amagesc si eu cu ideea ca mai am putin si scap, dar se gaseste mami meu sa-mi spuna ca de-abia de acum incolo o sa fie mai dureros (noi fiind mai micute, bebe tre sa-si faca loc, iar problema asta a avut-o si ea, si sora mea) 
toate burticile si sa aveti o zi frumoasa si usoara!
+ 26 
poze gravi
cris.dogarel spune:
mariucasara, multam de info dspre comoda. spor la cumparaturi si bafta la dr.
onitza, bine ai venit acasa
. sper sa va fie bine aici, sa scapatzi de nebuni de orice fel. papi carnitza?? si mie mi-e frica de anemie, dar mai am o sapt pana merg la dr si o sa cer sa-mi dea de facut sideremia, sa nu ma intzp de 2 ori.
alexutzza, n-o fi avut bb de gand sa fie hiperactiv, dar cu o mama care-l ajuta.... ![]()
vezi sa nu iasa ciocolatiu, ca-n bancu' ala cu unu' alb si unu'negru![]()
"serios" vorbind, cica in ultimul trimestru isi dezvolta cel mai mult creierashul si IQ-ul, asa ca intreaba medicul daca ai voie sa te dedai in halul asta, sa nu il stimulezi de iese direct vorbind,
eu de Einstein![]()
andre_lina, super hainutze si burtica
. unde e sh asta?
perna de alaptat nu-i tot aia cu perna ptr. gravide, adica un matz lung de un metru,curbat si umplut cu bilutze sau din diverse texturi?? eu mi-am luat din austria (10 euroi) si ... a fost dragoste la prima vedere. ajuta mult la somn, dureri de toate cele (larisel stiu ca are). tati e cam gelos
ca sta "ea" asa mereu la mine-ntre picioare![]()
![]()
am vazut pe net ca dupa nastere o folos. la alaptat, adica o pui sub bb, sau chiar la ...culcat bb, ca sta bine pe ea, ca pe un colacel (la inceput). plus ca are "miros" de mami. io am de gand sa i-o pun si in patutz, sa stea "inghesuit", ca am vazut ca au scos ashtia nishte "dracii", adica doua pernutze mici tip sul, unite de o carpa, care cica-s speciale pentru bb in primele luni, sa stea intre ele, sa nu aiba sentimentul ala de "pierdut in spatiu".
Cris,
28+cu
Ema si
Ana(2003)
cris_mario spune:
onitza bn ca ai scapat de vecinii aia tampiti...sper sa fii mai linistita km 
nicolcris...super ca ai gasit salteluta
...mie cele de la amway mi se par exagerat de scumpe 
evyme cred ca o sa dau si eu o fuga pana la premaman![]()
Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lillyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris.dogarel mariucasara, multam de info dspre comoda. spor la cumparaturi si bafta la dr. onitza, bine ai venit acasa . sper sa va fie bine aici, sa scapatzi de nebuni de orice fel. papi carnitza?? si mie mi-e frica de anemie, dar mai am o sapt pana merg la dr si o sa cer sa-mi dea de facut sideremia, sa nu ma intzp de 2 ori.alexutzza, n-o fi avut bb de gand sa fie hiperactiv, dar cu o mama care-l ajuta.... eu de Einsteinandre_lina, super hainutze si burtica . unde e sh asta?perna de alaptat nu-i tot aia cu perna ptr. gravide, adica un matz lung de un metru,curbat si umplut cu bilutze sau din diverse texturi?? eu mi-am luat din austria (10 euroi) si ... a fost dragoste la prima vedere. ajuta mult la somn, dureri de toate cele (larisel stiu ca are). tati e cam gelos am vazut pe net ca dupa nastere o folos. la alaptat, adica o pui sub bb, sau chiar la ...culcat bb, ca sta bine pe ea, ca pe un colacel (la inceput). plus ca are "miros" de mami. io am de gand sa i-o pun si in patutz, sa stea "inghesuit", ca am vazut ca au scos ashtia nishte "dracii", adica doua pernutze mici tip sul, unite de o carpa, care cica-s speciale pentru bb in primele luni, sa stea intre ele, sa nu aiba sentimentul ala de "pierdut in spatiu". Cris, 28+cu Ema si Ana(2003) |
da despre matul ala lung e vorba...sunt tare curioasa daca e folositoare pentru alaptat.
Andre_lina...ma duc in auchan ca e aproape de mine sa vad poate gasesc ceva hainute, ca am chef de plimbare si afara e frig. daca au in cora trebuie sa aiba si in auchan ceva...ca eu am 80% bodyuir cu chilot si as vrea sa mai iau si altceva. va
si va povestesc ce am gasit cand ma intorc
32+
Luca Alexandru
vikinga spune:
www.persil.de/persil-sensitive/produkte/gel" target="_blank">Asta-i persilul de care ziceam, ala din dreapta la bidon, ii zice persil sensitive gel ca e si in varianta pulbere si perle. Scrie acolo ca e facut pt pielea bebelusilor si a copiilor si pt pielea cu diverse alergii. Daca la Aldo a facut bine fata care a fost ceva mai sensibil atunci tre s afie ok. Bine puneti cum scrie acolo, nu trebuiesc acum 5 masuri in plus, ca spala bine eu nu am avut probleme si o clatire suplimentara la urma ajunge, eu faceam doua cind erau nou nascuti pe urma una a ajuns. Are un miros neutral, e fara parfum.Pe diseara
.PS: sacii de dormit is ff buni! hai acum cit is mici nu se dezvelesc dar dupa 3-4 luni is minunati, puteti si voi sa va odihniti! si mai bine se simte si el acolo in pijamaluta si in saculet de dormit decit imbracat cu de toate si neacoperit, de fapt ca si noi:)Vikinga
31+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
alexutzzza spune:

gata! gata!
promit ca nu-i mai dau cioco! cris.dogarel orice da vorbind sa nu-mi iasa! ca io cand am inceput cu vorbitu nu m-am mai oprit, ma lasau ai mei singura in camera si vorbeam cu jucariile ma lasau in vro camera fara jucarii, vorbeam cu luna ... etc si inca nu-s gata sa ma confrunt cu ceva similar!!! ![]()
Fetele cu mobilele si patutzurile de la Ikea..pai alea din ce sunt facute? ca io aveam impresia ca sunt din prefabricate (PFL) si nu lemn masiv, ceea ce 

auzisem io ca e toxic ptr bebe ca sunt stiti ramasitze de la alte mobile cu diverse cleiuri facute sa fie mobila iar cleiurile toxice 

daca stai sa le asculti pe toate te ia salvarea!
27+
Yannis
alexutzzza spune:
Vikinga eu il stiam pe cel verde pe care il folosesc ptr hainele colorate si pe cel alb care il folosesc pentru lana plovarashe
, dar uite cik avem si sensitive www.targetshop.ro/Supermarket-Detergenti-Persil/Detergent-Persil-Sensitive-Gel-15-L.html" target="_blank">http://www.targetshop.ro/Supermarket-Detergenti-Persil/Detergent-Persil-Sensitive-Gel-15-L.html, nu stiam
.
27+
Yannis
danyelana spune:
Evyme, sacul de dormit e foarte bun ca il bagi in el doar cu body si pijamalutza. Iar in camera lui bebe nu trebuie sa fie foarte cald, nu mai mult de 21°C. Paturica nu e recomandata la inceput si nici perna din cauza mortii subite a bebelusului.
Onitza, felicitari pt noul apartament.
Sa fiti fericiti aici pana cand va veti muta in casuta construita de voi. 
Mai vroiam sa zic ceva ar uitat. ![]()
Pupici la burtici. 
Acum
28+ cu bb mic si scumpic
Arthur
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
nicolcris22 spune:
care e faza cu pernita si paturica? cum adica moarte subita?
stiam ca nu e bine sa stea pe perna cu caputul pt ca trebuie sa aiba coloana dreapta si e bine sa-i punem sa doarma cand pe dreapta cand pe stanga....nu pe spate deoarece are caputul moale....
28+
ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22