Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Ciao la toata lumea!
In jumatate de ora ma duc la dentist, doamne ajuta sa fie bine! E foarte ciudata durerea asta, s-ar putea sa fie cum ziceti voi o nevralgie ... Ciudat e ca nu ma doare tot timpul, dimineatza nu prea ma doare sau e doar asa ca o jena mica la gingie, in schimb spre dupa masa, seara ma doare din ce in ce mai tare.Si atunci cedez si iau un algocalmin, care are efect vreo 2-3 ore maxim si iar ma ia durerea.

Dar sa revenim la lucruri frumoase, imi plac la nebunie toate lucrurile pe care le-ati achizitionat sau primit, si asa pofta imi faceti de cumparaturi. Dar eu mai trebuie sa astept un pic pana sa dau iama in magazine.

Va pup si revin cu vesti, sper ca bune, de la dentist.
O zi faina!

26+ Bogdan Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

fetelor in sf un moment de respiro...au plecat baietii cu tati la antrenamente si eu am bag sa fac negresa cu gem...reteta de la cristies...sper sa iasa

Ofe..sper sa vii cu vesti bune de la dentist ...si eu am o masea tampita care ma sacaie...s-a macinat aproape de tot si zgarie colturile alea kre au mai ramas de ma seaca la inima....

urmatoarea data knd merg la cumparaturi o sa caut persil din ala sensitive...eu momentan fol ariel lichid,dar nu in locul celui normal doar cateodata

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

care e faza cu pernita si paturica? cum adica moarte subita?
stiam ca nu e bine sa stea pe perna cu caputul pt ca trebuie sa aiba coloana dreapta si e bine sa-i punem sa doarma cand pe dreapta cand pe stanga....nu pe spate deoarece are caputul moale....

28+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Nicol, ma uitam ieri la o emisiune la TV dar nu o ascultm decat cu o urche ca ma aveam ceva treaba de facut. Esenta era ca nu se lasa in patutzul lui bebe nimic cand il punem la somn. Nici plushuri, nici pernutze nici paturici ptt ca se poate sufoca. Stii ei se pot intoarce si cu nasul bagat in astea sa se sufoace. Doamne fereste. Asa ca anuntau ca o masura de prevenire si lasarea patutzului liber, fara prea multe obiecte si bebe bagat in sac de dormit. Nu stiu daca am explicat prea clar.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Gagici, cine face un nou capitol? Mie mi-e sa nu-mi prind urechile in el.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

ce sa zic..e deja la cuptor..akm sa vdm rezultatul
danyelana ai fost fff explicita....chiar fetelor cristies...larisel...sagetutza...sau cn mai face cap nou..unde sunteti?

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

iata noul capitol
Sa fie plin de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

ofe te asteptam cu vesti bune!

danyelana bebe o sa stea cu noi in camera (noi stam cu socrii), iar la noi in camera, cel putin acum, sunt constant peste 23 grade, tocmai de-asta ma gandeam daca chiar va fi necesar un sac pe care oricum n-o sa-l folosesc prea mult, tinand cont de faptul ca nasc pe la jumatatea lui februarie...

+ 26
poze gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Salutare fetelor,

vin cu rezulatele de la eco.

Totul e ok, bebe e mareeee, are 2 kg, si cica mai ia vreo 1,5...
e intors cu capul in jos si pe pozitie de start...

Doar o problema care m-a terminat... are cordonul in jurul gatului.

Care sunteti deja la sarcina 2, 3, puteti sa imi dati niste informatii... se poate naste natural?

Exista riscul de a trage el de cordon si sa se stranguleze singur inainte de nastere??

Multumesc!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Mergi la inceput