Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

evyme referitor la durerile de spate, pe mine ma omoara mijlocul. Coastele mai rar, doar daca stau prea mult pe o parte sau pe ailanta...si daca stau pe spate ma doare mijlocul si uite asa ma tot rostogolesc...vestea buna e ca trece! adica pe mine m-au omorat durerile astea de oase sapt trecuta vro 4 zile in continuu dupa care m-au lasat. Cred ca sunt perioade cand se dezvolta bb si treb sa-si faac loc, o sa te lase curand dupa aia probabil te apuca iara... in vro 3 luni trece sigur !
lillyka am inteles ca pernele alea sunt f bune si laudate, mai ales ptr tine ca faci ceariana. si eu fac cezariana si vreu perna ca cik nu avem voie mai ales in primele zile sa tinem bebe in bratze suportandui toata greutatea cat alaptam, treb asezat bb pe o perna pe ceva, sprijinit so...e utila s-o stapaniti sanatoasa si tu si bb!
cris dogarel si mario si mariucasaraMultumim de detaliile cu "toaleta', instructive chestiuni!
cristies buna idee! ma apuc de studiat manualul masinii de spalat! poate are program cu clatiri suplimentare fara sa treb sa pandesc io si sa mai adaug ceva clatiri ca doar e indesit "what my chickens!" , desi sunt de parere ca unele aparate electrocasnice sunt recomandate numa peste un anumit IQ (masina asta are 14 programe plus niste multe alte butoane care presupun ca sunt optiuni suplimentare!!!). bine..pana acum un an eu...stiam ca aia se numeste masina de spalat si o recunosteam numa daca era alba si in baie...atat! .
Andre_lina si eu am fost ieri la medic sa iau program redus, am fost la ginecolog care mi-a dat 3 hartiutze la care trebuia adaugata o copie de buletin si vizate toate la expertiza, azi ajung si la medicu' de familie sa puna stampilutza...La expertiza acolo insa..surpriza! vro 8 omuletzi nenici si tanti intre 2 varste (asta e expresia ppoliticoasa, a se intelege varsta a 3a) care stateau pasnic la coada in fatza cabinetului.........din care cabinet timp de 15 minute nu a iesit nimeni.............si brusc ma trezesc sa le tulbur linistea mioritica cu cea mai stupida intrebare: "toata lumea de aici e gravida????" ERAU SI BABATZI! da mie asta mi-a iesit pe gura ce sa fac!, oricum in cele 15 minute am asistat la mica simfonie a tusei base acompaniata de straunturi in do minor so...am purces vitejeste ca praslea din poveste si am deschis usa medicului care la fel: de ce dau buzna? ca sunt gravida si dincolo se tuseste! de ce nu stau acasa? ca-mi treb hartie ca sa stau acasa, de ce umblu prin spitale? de ce nu vine sotul cu hartia? sau mama sau tata sau altcineva? auzi la ea (imi venea mie sa zic c anu vine altcineva ca io macar ca gravida am tupeu si fac scandal si ii dau cu prioritatea inainte si o enervez pe ea, uite d-aia ...ma rog intr-un final am obtinut "expertiza", am iesit intr-o gloata furioasa pe "gravida care avea prioritate" cum bine zici ...ca donsoara ati zis ca nu stati mult ca vreti numa o stampila, ca v-a cautat de stampila in...si diverse....(statusem vro 30 de min ca asistenta intai a rezolvat pe cel de dinauntru peste care intrasem, apoi a vb la telefon, apoi s-a ingrijit de florile pe care le primise, apoi a venit un gigi sa-i schimbe imprimanta si i se vaita de diverse administrative... ca la romani!)...partea buna e ca vom avea RELOADED la medicu de familie azi
cristies mai lasa sfatosii! ca nu ajungi bine, o sa te scoata din minti! eu adun cu aviditate tot din jur dupa care fac sfix ce ma taie capu . Dar cu linistea ca am auzit inainte tot ce se paote zice pe tema... deci eu sunt cea care face balarii in perfecta constiinta de couza, caz mai rar . EU VREAU VACCIN ANTIGRPAL. Avem voie? io cu asta nu sunt sigura, sun azi mai pe la 12 pe dr. sa intreb ca pe mine chiar ma macina.
vikinga la noi detergentii lichizi sunt o raritate, abia au inceput sa apara si nu sunt de o varietate f mare. persil exista lichid dar ptr haine colorate, exista si sensitive dar de regula ptr lana chestii, adica are parfum. ariel abia am vazut o varianta lichida si e detergent normal nu cu vro specificatie anume..poate nu le stu io pe toate....
onitza ma bucur sa aud ca noii vecini sunt mai linistiti ai grija mare cu raceala, mai ales ca si anemie...vitamine fructe fier!
ale1212xa WOW ce grasunel ai acolo! de la noi! Felicitari! Nu te stresa, ia No spa si gata
Fetelee inchid repede raspunsu si trimit ca m-am luuungiiiit ca fata lu' Ion Creanga si dati cu pietre dup aia!

27+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Ne-am trezit si noi de la mirosul de cafea dar pana ne-am intors de la bucatarie se terminase. Noroc ca am mai gasit niste caca cu lapte si miere.

Alexutzzza, pai tu care esti o mare amatoare de cioco crezi ca o sa poti reduce doza?

Pupici la burtici.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

neatza fetele

multumim de cafea...savuram si noi una acuma

am fost si eu aseara la eco...bebelul dezvoltat normal...deja in prezenta craniana(speram sa nu se mai intoarca). Are deja 1159 g...e bebel mare...
singura chestie a doctorului a fost sa nu mai uit sa iau 3 no-spa pe zi ca cica apasa cam jos bebele...oare trebuie sa ma stresez?

Va pup si sa aveti o zi placuta

-----------------------------------------
28+ cu Dragos-Andrei

Ale, ce bine ca totul e in regula cu bebe si ca s-a intors. Eu nu cred ca e ceva grav, chiar daca apasa putin. Daca nu faci mare efort si iei No-spa totul va fi in regula.

Pupici la burtici.

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

burtici akm am terminat si eu de facut putina ordine prin ksa...si m-am jucat cu copii pan akm...lol (e si baiatul sotului la noi si...)
ms cris.dogarel ptr raspunsul cu persil...dar ms alexutzzza ptr k mi-ai zs k are miros..orikm testam inainte,dar e bn de stiut

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

danyelana nu ma stresez...doar ca nu vedeam diferenta intre 2 si 3 no-spa-uri...oricum mi-a zis ca nu e nici o problema...colul e cum trebuie asa ca e totul in regula

alexutzzza multumesc. E voinic..se pare ca e si cu 3 zile inaintea UM...la morfo de trimestru 2 era cu o zi in urma acum a recuperat

-----------------------------------------
28+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

de unde ai luat cosmonautii si body-uri cu tot cu talpici si pantaloni?
ca eu pe unde am fost gasesc doar body cu chilot...si duc lipsa de pantalonasi.

32+ Luca Alexandru

Tot ce vezi acolo e de la second hand-uri. Dar am vazut la cora cu 25 lei cu totul, f frumoase din bumbac.

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui lillyka

de unde ai luat cosmonautii si body-uri cu tot cu talpici si pantaloni?
ca eu pe unde am fost gasesc doar body cu chilot...si duc lipsa de pantalonasi.

32+ Luca Alexandru

Pantalonasi faini la cora, din bumbac vreo 6 lei, f draguti albi sau colorati.

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica

Mergi la inceput

ale..pupam grasunelul mic
andre....suuper hainutele....de burtica nu mai zic

Mergi la inceput

alexutzzza ee pai si ciocolatele si ciocolata si ciocolata calda si umblat toata ziua prin oras la plimbarica si culcat la 12 ...pai tu ce rasplata vroiai...era normal sa te "chinuie " putin.... sper ca nu te-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

andrelina de unde ai luat cosmonautii aia frumosi???????????????????????????????????????

superbi!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 29+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput