Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nu m-am desteptat chiar asa tare. Oare hainutele lui bebe isi vor pastra cat de cat culorile daca eu le spal la 90 de grade?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna gagici!detergent pt bebe am sa iau unul lichid senzitiv ceva si clatire extra plus calcat bine...in rest nu voi exagera am vazut pe la alte fete ca au dat o gramada de banuti pe det.pt bebe special si nici nu fac treaba buna cu el...asa ca noi asa vom face
legat de dureri de spate si coaste asa sus prezent la apelma omoara....o senzatie ca si cum as fii vanata pe la coaste cand stau jos la birou mai mult de 20 min nu rezist tre sa ma ridic sa ma misc putin si tot asa vreo 8 ore cat stau la lucru..ouafff ca grele este
tu fete ru nu ma mai pot uita pe la odiseea de dec. ma apuca o nostalgie cand vad ca ninge intr-o veselie cu fulgusori asa ma ia cu fior si ma iau gandurile si nerabdarea sa ma vad cu fi'miunu mai citesc la ele gata!
va pup ma bag la nani
la burtici

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

evyme Pune linkul cu poeze de la semnatura intre ghilimele...si o sa apara doar "poze gravi" nu tot carnatu'.

lillyka Perna de alaptat cred ca e buna la...alaptat.
Hainutzele cele multe le-am primit...nu mai cumpar decat cosmonaute pt 0-3 luni si niste caciulitze mici mici...asta la capitolul garderoba.

ofe_27 Nasol cu durerea de dintzi...poate ai declanshat ceva acolo cand ai facut detartrajul, mai bine il amanai pana dupa nastere.

beatrice Urmeaza saptamana asta sa fac vaccinul antitetanos...nu scap.

cristies Eu am luat detergent special pt bb-lushi de la farmacie. Se numeste Dermalin. Tineam neaparat sa fie fara miros si este singurul pe care l-am gasit. A costat 30 ron o cutie de 2.5 kg.

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

cristies Sigur ies culorile la 90 grade...dar la temperatura aia nu se spala decat rufele extra-murdare, ce-ti veni?

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Prima zi de concediu...
La medicul de familie era sa se ia una la bataie cu toti mosnegii aliniati la coada, cu bine-cunoscutele replici: nu aveti ce face acasa, si tot tacamul...
M-a dat si pe mine la o parte tipa, caci ei ii era rau...m-am tras int-o parte sa nu iau vreun virus ceva ca se tot dadea ametita pe acolo .
Am reusit, cu ajutorul asistentei sa intru nevatamata, dar la usa erau toti furiosi pe gravida care avea prioritate (eu).

Avem si noi prioritate 4 luni acolo, cat ni se vede burta si tb sa facem fatza societatii asteia lipsite de respect fata de viata.

Dar mi-am luat foaia de concediu ...si maine aveam de gand sa dau pe la birou sa ii duc sefei niste flori insa mi-am adus aminte ca am programare la eco la 14.00 asa ca adio drum pana in pantelimon si-napoi! Merg alta data cu floarea.

Am reusit si am luat un sac de dormit...f frumos si ieftin din sh. E ca nou, o sa pun si eu poze cu hainutele.

Azi nu am avut pofta de mancare si m-am limitat la mic dejun si multe lichide.

Asta mic se misca incontinuu, si se urca tot mai sus pe sub coaste...respir mai greu si ma misc mai greu. Pe cantar ma tem sa ma mai urc... dar vine inevitabilul la medic.

Abia astept sa va arat pozele de la eco de maine, sper ca bebel e bine, caci nu l-am mai vazut de 10 sapt.

Noapte buna copii si mamici!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Evyme, spune-ne ce ai vazut frumos la premaman. Eu nu stiam ca exista un brand cu numele asta. Pe afara pre-mama se numea sectiunea pentru gravi - toate marcile.

Va mai scriu.

29+

Cristies, exista marca "Premaman" si e in mai multe tari printre care si in rom. Din cate am vazut eu cand am fost in tara preturile sunt ca aici sau chiar mai mari la unele produse.

Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Cred ca nu m-am exprimat bine. Nu am contestat ca exista Premaman, doar ca in mintea mea era un fel de magazin pentru gravi cum am vazut eu in Spania - unde sutienele pentru alaptat de la Triumph erau in acelasi loc cu blugi de la mothercare, dar atat - hainutele de bebe erau in alte zone iar mobila la fel.

Evident ca m-am inselat dar am circumstante atenuante (primul bebe). Si ca atare am intrat pe site si m-am pierdut printre produse, desi scria mare ca nu sutn valabile decat in Fr-Be.
De-aia am intrebat-o pe Evyme...

Cat despre preturi, eu zic ca e foarte normal ca in Ro preturile sa fie mai mari. . Si chiriile la spatiile pentru magazine sunt mai mari decat in alte tari. Si se mai bazeaza pe ceva. Romanul tine la eticheta (firma) - am auzit mai multe persoane spunand ca nu-si pot permite o iesire cu prietenii sau colegii la un suc ca economisesc sa-si ia o bluzitza de firma. Sau oameni care merg in cluburi de fitze si apoi asteapta ora 5 sa vina metroul ca nu au bani de taxi.
Hai ca mi-am descarcat nervii aici, am dat din una in alta, scuze Danyelana, m-am enervat de curand pe o faza de-asta - mi s-a dat exemplu o persoana care a realizat ceva din economii (nu mare lucru - serios vorbind) dar a economisit aproape un an de zile, ca apoi sa dea banutii qvasi-aiurea pe niste fitze.
Scuze Danyelana,

29+

Cristies, nu e nici o problema. Stai lnistita si nu iti mai cere scuze ca doar de aia suntem toate aici ca sa ne exprimam parerea.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Andre lina, bafta maine la eco si te asteptam cu vesti bune.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

GAGICI....PENTRU ORICE INTREBARI..NELAMURIRI... VA ASTEPTAM CU MARE DRAG LA NOI PE FORUMUL FULGUSORI NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2009...LA NOI DEJA AU INCEPUT SA VINA FULGUSORII

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

Alina, multumim de invitatia oficiala. Noi oricum am mai intrat si am mai aruncat un ochi dar am ramas incognito. Acum catva timp am intrat si am trait alaturi de voi doua nasteri dar mi-a fost oarecum sa zic ceva, sa nu ma bag ca musca in lapte.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Buna fetelor!

Cine se ocupa de listuta, sa-mi schimbe si mie caruciorul pe roz :)

Cateva comentarii la problemele dinainte:
1. Filantropia (cum era acum 3 ani)
bb sta in camera bbilor
se alapteaza la program fix (la 3 ore)
toaleta la nastere normala este spalatura externa cu apa cu cloramina
din punctul meu de vedere a fost super in spital si am auzit ca acum e si mai lux
e mai odihnitor ca bb sta separat (am dormit de-am pocnit)
te mananca asistentele si femeile de servici daca le lasi, dar nu intind coarda
2. pt bb recomand batista bebelusului sau aspirator electric (para e apa de ploaie)
3.daca va stiti cu pielea mai sensibila, folositi Dermalin la spalarea hainutelor (e suficient la 40grade) si clatiti de ori, in rest detergent sensitive e suficient

Cam atat cu "sfaturile", doar cateva din experienta mea de pana acum :)

Kachi 27+ si Matei 12.01.2007

Mergi la inceput