Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

cris_dogarel am sa urmaresc si eu preturile la pampersi si cum zici voi lua mai multi ca mai bine sa am decat sa raman fara. Oricum noi ne gandim cam cum o sa fie dar sigur dupa ce ajunge bb acasa trimitemm sotii la cumparaturi dupa alti pampersi, hainute ca nu ne ajung. Sa ajungem noi sa nastem bb sanatosi ca apoi vedem ce e de facut.
28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mariucasara cu absolut tot ce stiu te ajut/iti spun fara probleme...akm doar sa nu se fi schimbat ..... cate cv pe akl...
intreba cnv de toaleta si la mn a fost exact ca la mariucasara...fara nici un alt fel de irigator...poate asa e ptr ceza dar la ansterea normala nu....doar extern...
alexutzzza imi plac la nebunie prajiturile de la agapitos
va pup si fug de akm la nani k's fff obosita ...si nervoasa asa degeaba fara motiv

Mario Andrei 16.08.2005 23+
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Larisel, sunt super lucrushoarele pt bebeline. Si mai ales ca vin de niste gemanutze face sa ai totul in dublu. Super.

Legat de pampersi, eu vorbeam cu o viitoare mami de bb3 si imi spunea ca prima marime o vor folosi cam trei sapt iar urmatoarea tot cam trei sapt-o luna. Si la inceput vom folosi cam 10-12 pe zi. Asa ca imi voi face calculele cat imi trebuie si daca voi gasi undeva o oferta voi face un mic stoc.

Pupici

Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Buna dimineata!

Prima zi de concediu...uff... trebuie sa gasesc ceva util de facut, pe langa cititul cartii mama si copilul...

Legat de bebe care misca si se joaca cu coastele, subscriu!
Si noaptea daca ma trezesc, il simt cum misca, mi se pare ca nu doarme niciodata.

Am decis ca nu mai pap dulciuri, dupa o saptamana in care mi-am facut de cap, gata, trec inapoi la fructe, ma tem de kilograme.

Va pup! O saptamana frumoasa!

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

andre-lina bine ai intrat in concediu. Ai cumparat tot ce ai nevoie pt tine si bb? Acum poti sa-ti umpli timpul facand cumparaturile necesare, sa speli si sa calci hainutele bb, sa citesti despre bb. Eu inca mai merg la serv dar vine vreme rea si o sa-mi fie mai greu dar am serv aproape adica un singur mijloc de transport.
Si eu vreau sa renunt la dulciuri am intrcut orice masura si cu mancarea la fel. E greu sa ma abtin.
28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Dastefa La multi ani si tot ce-ti doresti! Sa ai bebe sanatos si papacios. Si multumim de tratatie.

Larisel pentru camasile de noapte cu aerisire cred ca ar fi bun ariciul. Am auzit ca ar fi bun si pentru hainutele copiilor in loc de capse, dar de ce... nu stiu. Oricum e mai usor de prins - desprins.

Evyme, spune-ne ce ai vazut frumos la premaman. Eu nu stiam ca exista un brand cu numele asta. Pe afara pre-mama se numea sectiunea pentru gravi - toate marcile.

Va mai scriu.

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Evyme, spune-ne ce ai vazut frumos la premaman. Eu nu stiam ca exista un brand cu numele asta. Pe afara pre-mama se numea sectiunea pentru gravi - toate marcile.

Va mai scriu.

29+

Cristies, exista marca "Premaman" si e in mai multe tari printre care si in rom. Din cate am vazut eu cand am fost in tara preturile sunt ca aici sau chiar mai mari la unele produse.

Pupici

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

salutare fetelor! abia acum am reusit sa termin tot de citit din urma (ati fost harnicute in we asta)...

magazin premaman este in mallul nou din cotroceni, am fost eu ieri acolo si l-am bantuit in lung si-n lat...

nu stiu cum sunt durerile voastre de spate (la cele care aveti asa ceva), dar pe mine ma omoara coastele... si in fata si in spate pe scaun nu pot sta lasata pe spate ca ma dor in spate, daca ma las in fata ma dor in fata; noaptea nu pot dormi decat pe spate, pentru ca daca stau mai mult de 5 min pe laterale ma dor iar in spate

larisel, frumoase hainutele!

eu m-am oprit cu achizitionarea hainutelor, pentru ca mami meu a inceput deja sa-si faca si ea stocuri, o sa mai primesc si de sora mea, nasa mi-a zis ca si ea a inceput sa cumpere , asa ca e cazul sa zic macar eu stop!
am cumparat in schimb cadita de la miniblu din noul mall cu 40 lei si un prosop cu gluga de la zara home cu 32 lei. promit ca cel mai tarziu maine sa postez si eu pozici cu ce am cumparat!

toate burticile si toti bebeii

+ 26
[url=/http://family.webshots.com/album/575281924hVNhKl]poze gravi[/url]

Si pe mine ma doare spatele si coastele, mai ales in dreapta sus, dupa stat pe scaun ma doare rau de tot si in pat cand ma intorc ma doare...nu stiu ce e acolo, dar cred ca e vreun picior ceva sau doar faptul ca el creste si eu tb sa ma latzesc...

32+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Mai fetelor ati plecat la culcare? Pai parca era vorba sa ajungem alte odisee care au 150-200 de cap. Ele scriu un cap, un cap jumte pe zi si noi?

Pupici

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Va mai scriu.

29+

Cristies, exista marca "Premaman" si e in mai multe tari printre care si in rom. Din cate am vazut eu cand am fost in tara preturile sunt ca aici sau chiar mai mari la unele produse.

Pupici

Charles Baudelaire

Cred ca nu m-am exprimat bine. Nu am contestat ca exista Premaman, doar ca in mintea mea era un fel de magazin pentru gravi cum am vazut eu in Spania - unde sutienele pentru alaptat de la Triumph erau in acelasi loc cu blugi de la mothercare, dar atat - hainutele de bebe erau in alte zone iar mobila la fel.

Evident ca m-am inselat dar am circumstante atenuante (primul bebe). Si ca atare am intrat pe site si m-am pierdut printre produse, desi scria mare ca nu sutn valabile decat in Fr-Be.
De-aia am intrebat-o pe Evyme...

Cat despre preturi, eu zic ca e foarte normal ca in Ro preturile sa fie mai mari. . Si chiriile la spatiile pentru magazine sunt mai mari decat in alte tari. Si se mai bazeaza pe ceva. Romanul tine la eticheta (firma) - am auzit mai multe persoane spunand ca nu-si pot permite o iesire cu prietenii sau colegii la un suc ca economisesc sa-si ia o bluzitza de firma. Sau oameni care merg in cluburi de fitze si apoi asteapta ora 5 sa vina metroul ca nu au bani de taxi.
Hai ca mi-am descarcat nervii aici, am dat din una in alta, scuze Danyelana, m-am enervat de curand pe o faza de-asta - mi s-a dat exemplu o persoana care a realizat ceva din economii (nu mare lucru - serios vorbind) dar a economisit aproape un an de zile, ca apoi sa dea banutii qvasi-aiurea pe niste fitze.
Scuze Danyelana,

29+

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai intreb ce fel de detergent ati cumparat pentru spalatul hainutelor lui bebe.

Am descoperit si programul care face clatiri suplimentare. Incep sa ma destept .

29+

Mergi la inceput