Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (39)
Raspunsuri - Pagina 16
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel cristies Sigur ies culorile la 90 grade...dar la temperatura aia nu se spala decat rufele extra-murdare, ce-ti veni? 31+ ![]() odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi |
Pai nu mai stiu ce sa mai zic. Parca v-am mai zis la inceput ca eu am un mare lipici la sfatosi. Care spun ca hainutele lui bebe trebuie fierte. Evident ca n-am innebunit - nici n-as avea in ce sa pun hainutele, dar echivalentul la masina de spalat ar fi spalarea la 90 de grade. O sa studiez cartea masinii sa vad ce recomanda producatorul ca program pentru haine de bebe si apoi o sa trec la detergent. Acum cativa ani am vazut Ariel Kids - ala o fi pentru bebelusi? Nu are in hypermarket-uri si habar n-am unde l-am vazut dar mi-a ramas pe retina poza cu el. Dar daca e la farmacie... e mai bine asa decat sa umblu dupa cai verzi.
Andre_lina, bafta la eco. Te asteptam cu vesti bune. Si cu cumparaturi noi, daca ai intrat in febra.
Apropo de febra, voi aveti de gand sa faceti vaccinul antigripal?
Cica e verificat, totul e ok, dar ...
Va pup si ma bag la somnic.
29+
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Alina, multumim de invitatia oficiala. Noi oricum am mai intrat si am mai aruncat un ochi dar am ramas incognito. Acum catva timp am intrat si am trait alaturi de voi doua nasteri dar mi-a fost oarecum sa zic ceva, sa nu ma bag ca musca in lapte. ![]() Acum 28+ cu bb mic si scumpic Arthur"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
VIZITELE NU STRICA SI O PARERE IN PLUS E BINEVENITA CAND AJUTA...

A L I N A
36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA
vikinga spune:
Cristies nu se gaseste in ro persil sensitiv? E lichid. Ajunge ceva de genul asta, arielul ala kids e lichid? ca particulele detergentului automat compact ar putea fi o probelma, mai ales fara clatire. inafara de balsamuri si parfumuri. hainele colorate nu are rost sa le speli la 90°, pacat de ele, serios..doar daca sa zicem nu pui bine un body si ajunge kk pe el, ori pe prosopul unde-i schimbat bb, atunci ok exact alea doua bucati merg la 90°, in rest albiturile astea eu le-am spalat la 60° maxim si hainutele ce vin deasupra asa pe la 40° ori cum scrie pe eticheta. vad ca scumpeturi pe la voi si firme peste firme.adevarul e ca-s si mai relaxata la bb3, nu am nici nume ca tot ma invit intre letizia, leticia si linda de citeva luni, nici bagajul facut, nici camera terminata, nici hainutele aranjate, nici biberoane ori alte accesorii
si tre sa nasc la sf de decembrie, cam asa. ah sa fie bebelina sanatoasa ca in rest nu-i trebuie decit o tzitza, caldura de la mami si ceva de imbracat
. intr-o zi is organizata cu toate, nu-mi trebuie mai mult
. am un fotoliu baban relaxant dar in cazul meu mai bine m-am simtit in pat cu bebe, invatati sa-l puneti la bb la sin din pozitia culcat. e bine pt voi ca mai va odihniti si e bine pt titzie daca restul corpului e relaxat, nu apar dureri si altele. si cind mami e relaxata si e bine si bebe va fi. nu se va obisnui in pat la voi numai pt ca e luat acum la inceput .linga mami. chiar are nevoie. am o rugaminte, nu stiu cine face lista, dpn-ul e 1 ianuarie, danke
.dar sa vedem cind o veni. eu ma astept in ultima sapt din dec.nu va mai chinuiti uitindu-va la filme cu nasteri naturale, eu si acum dupa 2 nasteri nu fac fata sa ma uit la asa ceva, is totusi operatii ori procese naturale extreme, e altceva cind le traiesti si altceva cind esti acolo in mijlocul evenimentelor, timpul, durerea, emotiile dau o alta dimensiune si de va vine sa credeti ori ba chiar se prinde curaj in mom alea, e altfel. bebeul sa fie sanatos ca in rest o iesi cumva si totul se uita! e normala frica asta la prima nastere, nici la a treia n-as zice ca ma invirt de bucurie dar o iau ca atare. imi pare rau ca in mom alea tre sa mai treceti prin grosolanii ca cele povestite de cris....in cazul meu dupa nasteri s-a lasat linistea, totul a fost bine, nimic absolut nimic care sa enerveze ori sa perturbe recuperarea mea. bb era in salon cu mine insa puteam oricind zi ori noapte sa apas pe buton de doream ceai, de doream ajutor la schimbatul scutecului, de nu reuseam sa-l pun pe bebe bine la sin, bebelusul colegei mele de camera ce facuse cezariana a fost schimbat si imbaiat de asistente primele zile, chiar daca in rest era linga mami in camera. oricum s-a chinuit si ea si ii era greu, vroia sa faca atitea si nu putea. va zic era ea bine jos dar si operatia asta e una adinca, eu auzisem atit de des cuvintul cezariana de ajunsesem sa o consider asa ceva usurel.sincer e f greu de ales intre cele doua variante de nastere, in ambele situatii e nevoie de recuperare, de timp, e vorba de nesomn, bb care trebuie sa fie linga mami. toaleta imediat dupa nasterea naturala e necesara, a fost externa, nimic nepplacut ori dureros. pe urma mi s-a spus ca tre sa ma spal extern cu apa calduta de citeva ori pe zi, tamponat usor pt uscare, pe urma am purtat tampane normale nu vata, care sincer nush cit de buna poate fi..pai nu se lipesc firisoarele alea?, insa erau din spital niste tampoane imense si cred ca suprafata exterioara era din bumbac, e f imp aspectul asta. nici nu se pune problema de always ori mai stiu eu ce minuni din astea de tampoane moderne plasticate. eu aici am gasit pe urma in supermarchet tampoane din alea ca in spital mari mari si cu suprfata de bumbac deasupra, tre sa fie si la noi. mici chegulete se elimina in primele 2-3 zile, prima menastruatie oarecum e ok nu aduce probleme ori surprize neplacute in mod normal. ce ar mai fi de retinut e problema primului scaun, aici se ofera in caz de constipatie si asta e frecvent un supozitor, ca in primele 2 zile nu poti sa faci alt efort. cum in ro nu au au medicamente in spital mai bine sa aveti voi cumparat. am baut mult ceai pt alaptat, cam un termos-doua pe zi ori si mai mult, apa la fel, nu beti bere ca alcoolul trece direct in lapte, e rasuflata povestea cu berea si laptele, cel putin asa cred eu. si o zi doua am mers mai sontic, a treia zi eram acasa:) si cit de cit revenita.a venit o moasa acasa care vede copilul, il cintareste, mai da un sfat de e nevoie si care moasa controleaza si mama jos sa vada cum e refacerea, in caz de asprimi ori o inca vreo usturime ceva mai vine si ea cu idei. de ob bai la sezut de ceaiuri, extracte de plante in apa calduta, eu am mai avut un ulei-extract minune facut in farmacie, nush ce naiba era da' a fost bun. oricum la o saptamina deja se simte refacerea si la 2 sapt chiar e ok. daca la 6 sapt se poate relua viata sexuala va imaginati..! ba chiar eu am avut ok dupa 4 sapt cind am fost la control. si am simtit la fel placere si alea alea. ce mai corpul omenesc e incredibil!daca bebeul e sanatos si daca mami e la fel, si nu apar cine stie ce probleme si totul se incadreaza in limitele unei sarcini si nasteri normale si recuperarea va fi buna si totul va fi uitat. veti fi mame
!in camera de alaturi o aud chiar acum pe nadja cum chicoteste si ride in somn cu glasul ei cristalin:)) si-s topita..! numai gindul unui pericol ori mai stiu eu in cazul ei ori a lui aldo imi da puterea sa trec nu peste inca una ci peste o suta de nasteri de e nevoie.
o sa fie bine.Vikinga
31+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
decenuela spune:
neatza...cafeaua e gata...din pacate eu am baut-o deja....
sunt treaza de inainte de 4..of cu pipi asta...si am tot citit de pe net...uneori am senzatia ca neuronul meu nu face fatza la ataea in formatii si apoi ma consolez cu ideea ca au nascut atatea femei...si poate peste 50% fara cunostinte de specialitate. apoi....ma gandesc ca...de voie de nevoie exact cand ma voi confrunta cu vreo prb...se va re zolva..ma voi agita atunci in acest sens.
mi se pare revoltator sa ma documentez atata pt ceea ce trebuie sa se faca in spital...tot ceea ce trebuie sa cumpar..etc....platesc de atatia anu asig de sanatate...nu mai bine acei bani ii pui la ciorap si-i scoti la nevoie? ca te duci la stat...platesti ca te duci la particular platesti...in al doilea caz stii ca nu mai stai cu stresu dupa tine...ma intreb daca macar copiii nostri vor apuca vremuri mai bune..sa speram...
sa aveti o zi frumu
28+ 
larisel spune:
andre_lina Super ca ai intrat in concediu...ai sa vezi ce bine e. Vreau si eu saci de dormit ieftini...pe la noi am vazut doar de la 80ron in sus...
Sa vii cu vesti bune de la eco...
kachi Felicitari pt carucior!
cristies Dermalin gasesti la farmaciile Sensi Blue. In hypermarketuri eu am mai vazut detergent Sano senzitiv pt bb dar are miros. Acum alegi cum vrei.
Legat de vaccin...mi-e suficient cel antitetanos ...
31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
cris.dogarel spune:
neatzaa, fetele!
decenuela, si io tot de pe la 4 pe aici, am studiat chestii mai soft, odiseea vecina, etc![]()
andre_lina, bafta la eco, o sa te sperii cat a crescut bb in 10s
mylady, multumim de oferta
falicitari fulgushorilor si mamicilor de pe la voi
ce e batista bebelushului si de unde se ia? dar aspiratorul nazal?![]()
larisel, m-ai dat gata cu trusoul... mi se par asha de muuulte. Sa le schimbi de 3 ori pe zi ca sa aiba timp sa le poarte pe toate, ca-s ff frumoase.
fetele care au luat/comnadat comoda simpla ptr camera bb: cat v-a costat? eu vreau una cu un sertar si usa, lata de 55cm, ca idee. am studiat la ikea pana acum si din ce au ei mi se incadreaza doar o chestie de 50cm, cu trei sertare, dar e 700 lei. mi se pare mult.
Cris,
28+cu
Ema si
Ana(2003)
cris_mario spune:
neata burtici frumoase....
...multumim de cafelutza 
da ati avut activitate aseara nu gluma...suuper ma bucur enorm![]()
vikinga super povestesti......
persil sensitive nu stiu dk este...dar avm ariel lichid ala poate fi folosit?...doar k nu scrie sensitive
o sa caut si eu functia de clatire suplimentara...![]()
Mario Andrei 16.08.2005
23+ 
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
crismario, am vazut persil sensitive, lichid, la carrefour, 29 lei.
Cris,
28+cu
Ema si
Ana(2003)
nicolcris22 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lillyka
m-a luat valul...ma gandeam ca am intrat in saptamana 33 si am pus si la semnatura...ma grabesc...ce sa fac si eu? m-am mai linistit cu e coli...o sa ma duc sapt viitoare sa repet analiza...si asta e oricum eu vreau cezariana deci nu cred ca are cum sa il afecteze pe bebe, sper cel putin. am uitat sa va spun ce am primit cadou de la o prietena...perna de alaptat? credeti ca e buna la ceva? 32+ Luca Alexandru |
Am intrebat-o si eu pe doctora mea in ce fel afecteaza pe bebe aceasta infectie....mi-a spus ca in cazul unei nasteri normale poate sa faca niste bubite...
27+
ANDREI ....http://community.webshots.com/user/nicolcris22
mariucasara spune:
Neata si de la noi!
kachi sicris mario multumesc de informatii despre Filantropia
. Nu imi place deloc ce aud dar asta e. Sper sa nu stau decat 3 zile ca deja imi vine sa plang. Macar e curat? Asistentele sunt cat de cat amabile?
cris.dogarel eu am facut pe comanda o comoda: 3 sertare(63cm inaltime), 78cm lungime si 50cm latime, 500 de lei. Nu stau in Bucuresti asa ca preturile la noi sunt putin mai mari ca nu prea e concurenta.
cristies nu cred ca voi face vaccinul. Nu am facut vaccin antigripal niciodata si nici gripa nu am luat vreodata. Acum sunt si mai putin expusa ca nu mai merg in aglomeratii si copilul nu e in colectivitate.
Noi azi mergem la eco. Si poate putin la cumparaturi ca se apropie ziua Sarei, a lui tati si nici pentru bebe nu am luat tot ce imi trebuie. Vedem ce gasesc.
Pupam fetele.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
27+
Sebastian Petru

...nu se mai termina shantierul asta.