Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Alina, pozele sunt de la 2 petreceri diferite, nu stiu daca se poate vedea din poze care si cum. Cu Geo ne-am intalnit la prima dintre ele, erau f frumoase costumele lor. Daca nu as sti, nu mi-as fi dat seama ca e insarcinata . Are un pic de burtica,se vede, dar e micuta. Cred ca de abia de acum incolo o sa creasca mai mult. Erau 4 fete insarcinate la petrecere, la cateva saptamani distanta, si toate aveau burtici f mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lisa am sa studiez si pe siteul ala si merci si de sugestii

miere multumesc; ma consolez ca inca nu am auzis pe nimeni samoara de oboseala de bb mic asa ca nu oi fi eu prima ; cat despre alaptat, dc matin curelele vreau sa ajung la un; a fost batalia vietii mele sa reusesc sa il alaptez si dc pot ajunge la un an sincer voi fi in extaz (sa nu radeti de mine,stiu ca alaptatul e o chestie naturala etc dar pt mine primele luni au fost crunte, un razboi al nervilor, cine e mai tare, vointa mea sau laptele care la cea mai mica abatere dadea semne de imputinare)

ciufick sigur peste o luna o sa ziceti ca a fost o operatie reusita; dar de ce la zalau?
dc nu ma lasa memoria parca voi din Buc sunteti.nu?

pyc eu m-am vaccinat o sg data pt gripa si am bolit dupa vreo 2 sapt asa ca mi-a ajuns

ledi speranta moare ultima si tr sa te gandesti ca david e bine oricum cam croita negativ doctorita aia

anuc sanatate multalui filip

bebelusi dc accepta lapte din cana cu cioc nu ii mai da biberon

koruccia cum se mai scoala bb?

bee poae eco o sa fie relevant pt nodulul ala;

aalina la multi ani!

anca dar ce argumente pro au doctorii cu care ai vb?

roxanaz e tare dulce Eva

ingrid ca nu se taraste/ridica nu cred ca-i bai; dar cred ca la 9 luni tr sa se aseze singur in fund, nesprijinit;insa e doar parerea mea din ce am citit/auzit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,masuta avem si noi de la 6 luni,Ana sta mult timp pe langa ea. cunosc toaaaaate melodiile,preferata...aia de la telefon:hello,the phone is ringing so I say HELLO!!!...m-am tacanit de la atata muzica

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, e la reducere, dar e out of stock

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Anca dulce foc Andy si Alex se vede ca e tare protector cu fratiorul lui mic .
Si noi am avut probleme cu mancatul,Daria pana la 9 luni a papat foarte bine, dupa ce au inceput sa apara dintii i-a scazut pofta de mancare.Daca Andy isi bea laptele eu zic sa stai linistita,Daria mea la fel sa nu vada mancare solida, dar lapte bea oricat.
Iry pai daca la vremea asta stati la piscina, eu zic ca nu e cazul sa-i cumperi asa caciuli groase, un fesulet cred ca e suficient.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Anca, 4 fete insarcinate?? CE TARE!!! . O sa fie explozie de bebelusi la voi acolo...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bei,mai devreme era in stock...care ati comandat???
hai ca merg la un magazin sa vad care e treaba. astept sa vina Cristi.
am dat sa caute dupa cod si cica au la magazinul d elanga mine.

Iry, ai sa te saturi tu de inchis si dechisul calculatorul ala de pe masuta... ahhh cat mai tranteste si Anuta la el.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pe mine, sincer, ma enerveaza gripele astea.

Apare mai intai gripa umana, de care m-am imbolnavit si eu in copilarie.

Pe urma apare "gripa aviara" si, acum, "gripa porcina". Virusuri de laborator. De ce s-or fi producand? Si cine le da drumul in randul populatiei? Hm...

Victimele apar in sezonul rece, ca de obicei. Una, doua, trei, zece, cincizeci... Hop, apare remediul salvator: vaccinul...

Anul asta ma vaccinez contra gripei umane, anul viitor, contra celei aviare, peste inca un an, contra celei porcine, si asa devin mai tare ca omu', puiu' si porcu'... Mda... In 2010 ce gripa vom avea? Ovina? Caprina?

Cine liciteaza, ia sa vedem?

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Lucrusoare de daruit

http://citadelaalbastra.wblog.ro/

Mergi la inceput

Porumbita, ingrijorarea mea in privinta vaccinului anti swine flu era in legatura cu efectele secundare si cantitatea de mercur/aluminiu din vaccin. Vaccinul pt gripa normala e folosiut de mult timp, a fost testat de-a lungul timpului, dar asta de swine flu e nou si de aici si neincrederea. Efectele secundare sunt f minore, in caz ca apar, in general sunt exact simptomele swine-flu-ului si dureaza 1-2 zile. Deasemenea sunt f rare, de genul 0.002%. Cazurile de Guillain-Barre Syndrome (GBS), care a fost problema cu vaccinul din '76 au fost atunci de 1/100000 de persoane, si totusi au trecut 30 si de ani de atunci, medicina a mai evoluat. Vaccinul pt swine flu e fabricat exact ca si cel pt gripa normala acum. La anul se vor face ambele in aceeasi doza. Iar cantitatea de mercur/aluminiu e f mica si nesemnificativa. Doctorita mi-a mai vb si de multitudinea de cazuri care apar zilnic si sincer decat sa ii infund pe copii cu medicamente vreo sapt, doua in cazul in care fac boala, prefer sa le fac vaccin si sa evitam medicamentele. Un alt motiv pro vaccinare e si faptul ca, cu cat sunt mai multe persoane vaccinate cu atat boala se raspandeste mai putin. Targetul in state este sa vaccineze 40% din populatie, e suficient ca sa nu se ajunga la pandemie. Deci intr-un fel, fiind vaccinat ii ajuti si pe cei din jurul tau. Da, imi asum riscurile de side effects ce vin cu vaccinarea, si e si pt binele celorlalti. Doctorita mi-a zis ca daca nu vrea sa vaccinez bebele, macar sa ne vaccinam noi sa il putem proteja pe el. Fiind vaccinati macar nu mai aducem virusul acasa. E si asta o varianta, doar ca vaccinul nu e diponibil pt toata lumea si probabil bebe o sa il primeasca, noi poate nu.

Mergi la inceput

Da, Alina, e plin de fete insarcinate...ai zice ca e epidemie, poate se ia ..Oare sa ma vaccinez?

Mergi la inceput