Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 21
DarkBendis spune:
Heh am aparut si noi... mai bine later decat deloc.
LA MULTI ANI Luca, Alexandra 

LA MULTI ANI Aalina 

si multa sanatate bolnaviorilor mari si mici 

Din pacate ne-a prins si pe noi raceala (sa speram ca doar atat), seara bebe avea 39 de grade... si dupa o doza buna de Calpol si urmand sfaturile bune ale dragei de Irina (inca o data, multumesc frumos
) termometrul a luat-o la vale...inainte de culcare bebe avea 37.1 sau 37.2...cam pe acolo...deci e OK deocamdata. Maine trebuie sa sunam sa il vada totusi pediatrul, sa fim linistiti.
Asta ar fi una. A doua...la noi la banca e show mare. Se reduc posturi (e vorba de 3700 de joburi care vor disparea in retail banking), se ofera voluntary redundancies si pensionari la cerere. Eu am luni interviu pentru jobul nou, sa vedem cum vor decurge lucrurile acolo...daca il prind, bine, daca nu, ma tenteaza sa iau voluntary redundancy pentru vara viitoare (ca atunci cica intra in vigoare) - ni se ofera destui bani sa ma pot descurca vreo 6-8 luni...timp in care as sta cu bebe si mi-as cauta un job "mai pe placul meu". One way or another, chestia e ca as scapa de branch - ceea ce imi doresc de fapt. Oricum, am timp sa chibzuiesc, sa ma sfatuiesc cu unii-altii pana la sfarsitul lunii.
Daiopri, totul a decurs bine, nu-i asa? 

Ledi, Ciufik, Irina si restul mamicilor incercate...multe imbratisari si urari de sanatate la voi si la puiuti 

Porumbita, si eu continuu sa alaptez... bebe a refuzat laptele praf de orice culoare pana acum...asa ca momentan oricum nu am de ales. Dar nu ma supar deloc ![]()
Am vazut poze tare faine de bebelusi frumosi... voiam sa pun si eu da' a ratacit tati cablul 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
Dark, ce inseamna voluntary redundancy? Un fel de layoff care incepe de la vara viitoare? Apare ca demisie sau ca layoff? Daca se plateste si te poti descurca cu banii, atunci nu e grav, poate e chiar spre bine. Multa bafta la interviu, iti tinem pumnii!!
DarkBendis spune:
Anca, voluntary redundancy e de fapt disponibilizare voluntara. Adica ei vor sa reduca 3700 de posturi, dar spera sa nu fie nevoiti sa dea afara oamenii... asa ca ii platesc sa plece singuri
. Sau sa se pensioneze mai repede. Sau sa se mute in alte departamente ale companiei (pentru asta nu ii platesc
). Apare ca "redundancy" - adica jobul tau nu mai exista - nu demisie. Si da... e vorba de o suma destul de buna, salariul pe cateva luni (maine o sa-mi pot calcula exact cat as primi). Dar cum am zis... avem timp sa ne gandim pana la sfarsitul lunii. Si da...asa cum ai zis, si eu vad chestia asta drept ceva pozitiv (oricum voiam sa-mi caut altceva, nu? iacata ca se iveste ocazia
)

Dark Bendis
Our Goblin Prince
lisa79 spune:
era si in Romania,cu ordonanta,se numea...parca
,se dadeau mai multe salarii in avans.
faina treaba Dark,asa stai cu Mister. mergem in Romania???![]()
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
He-he stai linistita Lisa, ca nu-i graba! Cica ar fi din mai 2010... si numa' daca se aproba... ma gandesc ca astia se gandesc ca o sa dea buzna tot personalul din branch-uri la "redundancies" ca deh... e supra-oferta si la toti "ne place" la nebunie la servici ![]()
Asaaa... si pana sa ajungem in Romania nu am zis ca venim in vizita la voi (adica in State)
? 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
anca_ spune:
Intrebasem pt ca de exemplu, daca iti dai demisia nu mai poti beneficia de ajutor social sau de astea. Pe de alta parte daca esti dat afara e nasol ca apare in records. Dar cred ca asta cu disponibilizarea intra la alta categorie. dark, poate ai noroc cu interviul si atunci nici nu o sa mai conteze. Oricum ar fi, o sa iese bine pana la urma. E oricum frumos din partea lor ca totusi va ofera si alegerea asta.
DarkBendis spune:
Asa-i, Anca... e o alta "mancare de peste"... nu e nici ca te da afara, nici ca iti dai demisia...e "redundancy"
Cat despre ajutorul social...habar nu am ce si cum ... nu ca ar conta prea mult...aici se calculeaza pe baza venitului familiei, deci atata timp cat unul dintre noi lucreaza, celalalt ar primi doar asa-zisa "job-seeker" allowance care e foarte putin (vreo 50 de lire/saptamana)...asa ca nu ne bazam pe asta oricum. 

Dark Bendis
Our Goblin Prince
Arriel spune:
Urez si eu cu oarece intarziere La multi ani! celor doua Aline sarbatorite zilele astea: alina2700 si Aalina
La multi ani si licuricilor de astazi, Alexandra de Anculet si Luca de Oanaq
miere si eu care credeam ca fi-mea e campioana la mancat hartii, ce-i drept mai mult cartoane de pe la diverse cutii care-i picau in mana. Nu rupe cantitati mari, dar fiind carton e mai consistent si are ce mesteca
Prima oara mi s-a parut mie ca mesteca ceva, m-an uitat la ea in gura si nu am vazut nimic. Abea peste vreo ora cand i-am schimbat scutecul, am vazut bucatica de carton lipita de cerul gurii
Leditia poti sa fi convinsa ca miercuri toate vom sta cu sufletul la gura si ne vom ruga pentru voi. Sper din tot sufletul sa fie totul bine
anca tare faine pozele de Halloween, cred ca v-ati distrat foarte bine. Elefantul mic, dulce foc. Costumele le inchiriati sau le cumparati?
Roxana ce frumusete am vazut eu acolo in prosop cu dungi...parca pe masura ce trece timpul se face tot mai frumoasa
Dark sper ca Mister sa isi revina repede, sa nu fie nimic grav.
Gata, merg la culcare ca e aproape 3. 
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
Poze botez
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/3657721858/in/set-72157620335759351/
fil_lily spune:
Roxana astept confirmarea ta.Multumesc.
Ledi tinem pumnii sa fie totul bine.
Daiopri un gand bun de la noi.
Oanaq, se poate? Intri asa rapid si nu ne mai dai detalii despre licuriciul tau scump?
flowerbee spune:
Buna dimineata,
Am sunat la Euroclinic si abia dupa orele 14 o sa stiu daca dna dr ne primeste azi sau maine (cand face de regula eco pt copii). M-am culcat tarziu pt ca nu puteam adormi, ieri am fost un pachet de nervi sau de emotii mai bine zis. Sper sa ne primeasca macar maine.
Anuc, ma bucur ca puiul nu mai are febra. Uite ca a iesit si soarele!
Dark, imi pare rau ca Mister a racit si a facut febra. Sa va faceti repede bine iar tie iti doresc sa iasa asa cum doresti tu la interviu si in ceea ce priveste jobul.
Daiopri, Ledi, suntem alaturi de voi. Sa dea Domnul ca totul sa fie bine.
Ingrid, prietenul Alexiei, un baiatel de 1 anisor, din cauza ca era f grasut si destul de scurtut pe la 6-10 luni, s-a intors - stat in fundic-ridicat-mers in patru labe f tarziu, pe la 9-10 luni, cauza fiind greutatea prea mare. La 11 luni nu se ridicase la marginea patutului si nu se taraia asa ca au chemat un kinetoterapeut si in max 2 sapt copilul s-a ridicat si a inceput sa mearga in patru labe. Acum merge chiar nesprijinit si e ok, chiar dc e mai grasut putin.
Am vazut si eu pozite pe contul comun si avem niste licurici de nota 10! Filip, Aidan, Paul, cele doua micute Daria, Lucas si toti licuricii nostri! Acum, ca sa imi treaca timpul si a ma relaxa, caut poze si la semnaturile voastre sa vad licurici!
pup
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!