Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)
Raspunsuri - Pagina 19
anca_ spune:
lisa, mai da o data linkul cu jucaria, ca nu il mai gasesc! Ti-am dat pm cu nickul meu pe messenger, poate vb.
iuliacris spune:
O, am vazut-o si pe Eva, tare frumoasa si vesela mai e!
Bee
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
DarkBendis spune:
IrinaC, daca mai esti prin zona poti intra un pic pe mess, te rog?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
anca_ spune:
Mersi Iulia!
Legat de biberoane, initial am avut Avent, dar am cedat pur si simplu. M-au terminat cu problema pe care o au cu inchiderea si cursul din ele. Mai ales ca la noi e si bunica, care din fire nu are rabdare, deci era dezastru. Am trecut la Born Free si suntem multumiti de ele.
Iar despre show-uri la TV eu urmaresc Top Chef si ocazional Project Runway. Le inregistrez si apoi le vad asa pe sarite si fara reclame, juma de ora in loc de o ora cat ar fi normal. Seriale nu prea urmaresc, din cand in cand Monk sau Psych, filme la TV rar, mergem in schimb destul de des la cinema, des insemnand o data pe saptamana sau la doua saptamani. La noi vineri e movie night, ori la cinema, ori inchiriem.
ingrid70 spune:
Mai este vreun bebe care la aproape 9 luni (implinim joi) nu se taraste, nu merge in patru labe, nu se aseaza singur in fund si nu s-a ridicat in picioare? Sunt doar curioasa, inca nu am intrat la idei, dar nu cred ca mai am mult.
Noi vorbim mult, daca il asez in fund sta si o ora fara sa se lase pe spate jucandu-se cu jucarii, dar cam atat. In fund, nesprijinit, sta de la 8 luni. De rostogolit poate, dar nu vrea, decat daca vrea neaparat sa ajunga la o jucarie noua sau ceva care-l intereseaza tare, nu pentru orice fleac
. Ah, si pe spate pedalam intr-una cu putere.
miereamara spune:
Fetele v-am trimis si eu pe email situatie cu banii stransi in contul meu de paypal pt micutul David. Cred ca vor fi in final in jur de 250 de dolari, asta dc nu mai trimite careva de la fetele din america banuti. Stiu ca mai era nasica mea, Sinzi cu care ma voi intalni sambata si imi va da niste cash.
Am vazut pozici de copii frumosi, Andy, Alexia, Eva, Carla, numai frumusei, unul si unul sa-i mananci.
Anca, andy seamana pe zi ce trece cu fratiorul mai mare. Chiar ca v-ati distrat la petrecere.
Cris inca nu a ajuns cecul tau,poate maine. super caciulile, deocamdata eu nu am mai luat pt ca la noi iar sunt 25 de grade, ieri am fost la piscina:))
I-am luat asta lui Aidan, e super incantat se invarte pe langa ea de mai bine de o ora
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pcat=bulnl&pid=45350
si asta
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2331997
poate fi impinsa de maner, e ca un carucior.
Ingrid, toate ar fi ok, dar cred ca ar tb sa se aseze singur in fund la varsta asta. Ce intelegi tu prin a se aseza in fund. eu inteleg ca se scoala de pe burta (sa zicem) si se aseza in fund. Ma rog, eu nu sunt medic, poate ma insel, insa personal, dc ar fi vorba de copilul meu eu m-as fi ingrijorat. Pediatrul ce spune?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
Alina1976 spune:
Anca, SUPER tare petrecerea!! Si ce costume frumoase!! M-am distrat sa vad poza in care "D-nul DR" o consulta pe "D-ra Cat woman" (sau ce era
) la burtica!! Si Danut ce mai pirat!! Mortali ati fost cu totii! Mi-a placut si costumul tau. Ati fost foarte originali.
Chiar, cum e Geo...i-a mai crescut burtica? Ca e stresata ca ei nu ii creste burta
...ne-a trimis si noua poze de zici ca nici nu e gravi.
Ledi, sa fi sigura ca toate gandurile noastre vor fi cu voi in ziua de miercuri. Asteptam vesti cu sufletul la gura. te pupam si sa nu eziti sa ne suni daca ai nevoie de ceva in Bucuresti. Suntem atatea care te putem ajuta. 
Anuc, o veste buna de la tine!!
bebe nu mai e bolnav! BRAVO!! 
Roxana, ai o familie superba!! I-am admirat pe toti. Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de minunile voastre 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
anca_ spune:
Ingrid, ar trebui sa inceapa sa se ridice in picioare la varsta asta. Finuta mea abia la 9 luni incepuse sa se ridice singurica, tinandu-se de marginile de la patut, tot la 9 luni nu mergea in patru labe, dar se taraia pe burtica. Acum la 10 luni jumate merge in patru labe, sta in picioare destul de bine si merge de manute, mai greu, dar merge.
Andy merge de o manuta si recent a inceput sa mearga si in 4 labe. De ridicat, se prinde si se ridica de orice. La noi problema e cu mancarea, si nu stiu ce sa mai fac. Nu vrea sa manance, ia cateva guri si gata, inchide cioculetul si nu ii mai pot da absolut nimic. Lapte bea la limita, pediatra a zis minim 600g pe zi, el probabil bea poate 800 pe zi, ar fi suficient daca ar si manca. Cu Alex nu am avut deloc probleme cu mancarea, ba dimpotriva manca prea mult
, el dupa 1 an bea cam 1l jumate de lapte pe zi, era chiar opusul lui Andy. Si toti in familie suntem destul de mancasiosi, nu mi-as fi inchipuit niciodata ca o sa am un copil nemancacios
. Fetelor care aveti copii cu probleme cu mancarea, cum procedati? Pana acum am tot dat vina pe dinti, am zis ca poate de asta nu mananca, dar incep sa ma ingrijorez si nu stiu ce metode sa folosesc sa-l fac sa manance.
lisa79 spune:
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265428
e la reducere!!!
anca...te-am add pe mess!
vazut si admirat poze:alexia,dariuta,eva,andrei(sper sa nu fi uitat pe careva)
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!