Licurici de ianuarie-februarie 2009 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Wow, Anca, ce petrecere faina ati avut, v-ati distrat, nu gluma...Andy a fost un elefantel tare simpatic, dar nici cu mama nu mi-a fost rusine. Ce parere are "dom' doctor" despre swine flu?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Aalina la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta! Sper ca mi-au mai pastrat si mie fetele o bucatica de tort :)

Azi Filip n-a mai facut febra si nici muci n-a mai avut asa. Doamne ajuta sa ne normalizam si noi ca m-am saturat sa ma plang.
am eu sentimentul ca saptamana asta va fi mai buna decat cea trecuta.

Irina, multa sanatate si voua, am inteles ca toti sunteti raciti.

Roxana, sotul meu nu a devenit mai atent la al doilea copil, poate la al treilea :). Pe mine ma enerveaza ca nu ia problema in mana niciodata. Ma striga pe mine: vino, ca a facut caca, sau: cred ca i-e sete, vezi ca e murdar la nas....si tot asa, in loc sa puna mana sa-l schimbe, stearga, etc....si e la fel de calm in situatii de criza...

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Pe naiba sunt mai atenti la al treilea!!al meu e deja plictisit...de cand s-a nascut ,i-a schimbat doar un pampers si i-a dat o data sa manance!

LEDI tinem pumnii!

amedeo 11ani,annamaria 8 ani,miguel adriano 27/01/2009

sunt o mama implinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anuc hehe se mai intampla si la noi din astea
am pus update pe mail si pentru ca avem detalii si de la alte fete anunt aici ca am strans 5000 ron, plus 300usd si 22 eur - si multumim enorm tuturor!
si ca sa va distrati uitati aici Ikea baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Fain ii sta Dariutei cu caciulitele, sa le poarte sanatoasa! Si ce mare si matura pare, ii plac sedintele foto!

Bee, vazut si pozele cu Alexia, ce mocuta dulce are in prima poza cu tortul sau in poza cu primul tort, cum vrei...ca voi nu va jucati cu sarbatoritul, ma-ntreb cate torturi va avea la un an? Si ochii ei superbi sunt copie fidela ai lui tati, nu-i asa?

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

E o frumusete Eva , deci prosopul de baie este de la Ikea, imi place care are o combinatie frumoasa de culori si nu e roz.
Anca ce distractie pe cinste ati tras voi acolo,pe Andy l-am vazut putin, e tati leit .Sa ne mai trimiti poze cu el sa vedem ce baiat mare s-a facut.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

IuliaCris, multumim. Da, Alexia e copia lui tati. Si la 9 luni s-a intamplat sa avem 2 torturi pt ca pe unul l-a cumparat tati si pe celalalt l-au adus nasii. A trebuit sa le punem pe amandoua! Nu am pus poze cu paltonul roz bonbon pt ca nu am facut, dar le pun sa vedeti cat de electric e.
EDIT: Am vazut poze cu voi si cu micuta Carla. E tare dulce si jucausa, si ce de jucarii are...

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Ledi bafta multa si drum bun maine.Sa aveti grija d evoi si tot ce te rog este sa ai toleranta si rabdare.Cand simti ca nu mai poti da -ne doar un bip.Va iubim mult!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am vazut-o si pe Alexia, frumoasa foc cu niste ochi superbi.Bee asteptam pozele cu paltonul roz bonbon, sa ne electrizam putin .
Si Daria mea tot cu tati seamana, copia fidela, ochi, buze, tot, pana si privirea tot de la el o are, eu am dormit cand am conceput-o .
Iulia ii place sa pozeze, da sa nu aibe nimik pe cap.

http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Multumesc de complimente fetelor! Cris, sunt si poze cu Andy, dar in al doilea album, uite aici:
http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Oct2009#

Daria e super draguta, trebuie sa ne trimiti poze mai des, si mai ales si cu tine, nu mai sta ascunsa !

Flowebee, am vazut-o si pe Alexia, e asa frumusica si are niste ochi Sa ne tii la curent si investigatiile si rezultatele!

Dark, cu intarziere, felicitari pentru cei 6 ani! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna toata viata!!

Aalina, tot cu intarziere, imi cer scuze, dar n-am intrat in weekend, La multi ani!, multa sanatate si numai impliniri!

Mergi la inceput