Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

la toate fetele. Intr-adevar am primit o gramada de sms-uri de felicitari chiar si de la fetele de dincolo si am ramas super placut impresionata. Nici nu ma asteptam sa primesc atata atentie.

Vad ca va intrebati de ce se foloseste oxitocina si la cezariana. Mie mi s-a zis ca ea induce si mentine travaliul, dar in acelasi timp ajuta uterul sa se contracte sa revina la forma initiala si sa elimine tot ce e in plus acolo dupa ce a iesit bebe.
La mine abia mi-au pus acea peruzie, ca m-am dilatat exagerat de repede si contractiile au inceput la 10 min, iar apoi imediat direct la 3 minute...asa ca nu reuseau tantile alea doua sa imi gaseasca o vena, in care sa bage perfuzia..ca venea urmatoarea contractie si eu ma miscam. Eram dilatata complet si abia atunci mi-au pus-o...si bineinteles ca eu le-a zis ca nu mai am nevoie de ea, sa ma lase in pace cu intepaturile alea inutile...si atunci mi-au explicat ele frumusel ce si cum cu oxitocina asta.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

marele secret e sa fii hidratata cu apissa si sa papi ceva inainte..ca sa pacalesti palpitatiile...

initial, eu am avut orificiul intern deschis, cu 1,91 cm..am bagat orizontala la greu...si-a revenit la 3, inchis.....ca la ultimul control de pe 19, sa fie orificiul extern inchis si orificiul intern deschis in V....

orificiile astea ale mele se joaca ca 2 nebune..pe cuvant....sunt curioasa maine, care o mai fi inchis/deschis...

si stai cumintica in pat...nu te ridici decat la pishu..ca ajuta foarte mult..mai ales ca la tine nu e de preferat nasterea acum...

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Monis, krelia stiu ca voi ati luat gynipral (parca asa se numeste) si am vazut ca v-ati plans de palpitatii si tremurici si parca ati gasit un trick sa le fentati? Ce substanta activa are gynipralul?

krelia, la tine cat a fost colul cand te-a  pus la pat si pe med?

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Citat:

Vad ca va intrebati de ce se foloseste oxitocina si la cezariana. Mie mi s-a zis ca ea induce si mentine travaliul, dar in acelasi timp ajuta uterul sa se contracte sa revina la forma initiala si sa elimine tot ce e in plus acolo dupa ce a iesit bebe.
La mine abia mi-au pus acea peruzie, ca m-am dilatat exagerat de repede si contractiile au inceput la 10 min, iar apoi imediat direct la 3 minute...asa ca nu reuseau tantile alea doua sa imi gaseasca o vena, in care sa bage perfuzia..ca venea urmatoarea contractie si eu ma miscam. Eram dilatata complet si abia atunci mi-au pus-o...si bineinteles ca eu le-a zis ca nu mai am nevoie de ea, sa ma lase in pace cu intepaturile alea inutile...si atunci mi-au explicat ele frumusel

Deci Krelia, ne trebuie si noua!!!
Dar cine stie cate flacoane??? Oare stiu farmacistele?? Maine sunt pe telefoane la farmacii, claaar! Dau sfoara'n tara daca gasesc!

35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Elenic,stai cumintica in patut si ia pastilutele si fii optimista,totul va fi bine!!!

Smaranitza,lasa gandurile negre,ca nu e chiar atat de grav! Incearca sa te relaxezi,fii si tu optimista si vei vedea ca totul va fi bine!

Ramonika,noi vorbeam doar asa...nu e obligatoriu sa nasti natural. Se nasc foarte multi copii prin cezariana si sunt perfect sanatosi.Si multe mamici se refac foarte repede dupa cezariana. Lasati grijile astea in plus,cel mai important e sa fiti cu bebeii vostri si ei sa fie sanatosi si papaciosi!

RamonaC,bine ati venit acasa!!! Ma bucur ca ai laptic si Dominic e papacios! Multe bucurii,rabdare si putere,in noptile in care are chef sa stea treaz! Si alea sunt frumoase...
Eu nu am fost prea norocoasa...in prima zi de stat in salon impreuna nu mi-a permis neonatologul sa alaptez,datorita virusului hepatitei B si ideilor ei invechite,urmatoarea zi a fost o d-na neonatolog mai deschisa la minte,am semnat declaratie pe proprie raspundere si am inceput sa alaptez.
Am trecut si eu prin durerile alea,mi s-au intarit sanii de se speriau si asistentele! Cand s-au relaxat si desfundat, pisicuta mea nu-l vrea, chiar daca e putin( am ajuns la 20ml la 2 zile).

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Nu reusesc nicicum cu aparatorile alea. Si eu aveam cumparate dinainte. Cand zic ca am sanii cat Casa Poporului, sa ma credeti ca nu e de gluma . Eu mai am si alta problema, ca nu am voie sa sed in fund si atunci trebuie sa stau cumva culcata pe stanga sau pe dreapta si a fost tare rau in spital singura sa tin si pe bebe cu o mana, cu cealalata sa tin sanul, dar pana la urma toate au rezolvare. Maine poimaine ies cu fiu-meu la agatat de gagici ...dar intai dam o tura pe la odisee sa vedem ca printese gasim pe aici si abia apoi iesim la oras.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

BINE AI VENIT ACASA SI PE FORUM, RAMO!!!!!!
ABIA ASTEPT SA VAD POZICILE CU PRINTZU'!!!

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ramo ,bine ati venit acasa!!!
Ma bucur sa aud ca ai rabdare cu alaptatul,e mare broscoiasul asa ca sigur se descurca sa faca treba buna acolo.Durerile de sfarcuri sunt horror,dar cu garmastan trec in 2 saptamani,cel putin asa a fost la mine.
Multi si pentru inca o mamica de fulgusor fericita.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

dienutz, e clar...maine, in loc de buna ziua..cred ca o s-o intreb pe dr...."oxitocina aveti?"

tot la antena..spuneai ceva de 20 de flacoane,..si ca un flacon costa 10 lei...

bai, pe bune....daca astia-mi zic ca mai au la farmacie....va zic...daca mai apuc ...si daca nu le-o fi luat sotul andrutzei pe toate

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ramona vrei o noutate??????
Uite una.... adik eu pe aci
astept pozele

Fimea iar este la acel program de 2 ore de vorbit si mancat manusi

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lumi fata ta isi ridica si roteste capul dc o pui pe burtica??A mea si-l ridica, cand o tin pe burta mea, si se uita in ochii mei

fericita Maya Andreea

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput