Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 6
simina_kin spune:
OOOO...a venit si Stefy sa ne pupam online!!!!!!!
i-a de aici !
fericita Maya Andreea
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
krelia spune:
ce tablou frumu-frumu ai creionat tu aici [il
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Lumi fata ta isi ridica si roteste capul dc o pui pe burtica??A mea si-l ridica, cand o tin pe burta mea, si se uita in ochii mei fericita Maya Andreea www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Lumi_Richard spune:
Simina,da,se ridica si intoarce capul. Si cand o pun pe umar,sta cu capul ridicat si se uita prin casa. Si in patut,se intoarce de pe o parte pe alta,ca nu o tin infasata. E `energetica` rau!
Ce domnisoare `precoace` avem noi, Simina! Pana in decembrie,le facem de 4 kg,da?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
Bei...si eu vreau pupe online! cu toate, nah .
Simina, sa ma bag si eu in seama, ca intre mamici acuma...si Dominic se uita in ochii mei cu margelutele lui albastre-negre de parca zici ca vrea sa ma hipnotizeze. Ma topesc dupa el..si acuma asa rau imi pare ca l-am facut "urat". Mi-am cerut scuze si sper sa le si accepte . Oare ce vad ei cu margelutele alea a lor la varsta asta?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
Fetelor, am mai postat 2 pozici cu iubita mea!
shtephy spune:
Krelia tin pumnii sa fie asa cum vrei tu maine,de acum incolo e mai mult decat bine pentru bebe,dar sper sa fii si tu pregatita.Sper sa ne anunti daca scoatem fetele la scuturat sau le mai tinem in stand by.Multi si pumnii stransi.
Ramonika nu stiu ce te-ar face sa te simti mai bine acum...iti doresc sa te obisnuiesti cu ideea,cu atat mai bine daca se intoarce in zilele ce urmeaza,dar bine e sa fii tu pregatita si pentru varianta ceza.Te pup si mult curaj,suntem cu tine.
Smarnditza te rog linisteste-te ,macar pana luni cand vei ruga medicul sa iti spun clar daca crede ca e ceva in neregula,desi eu cred ca ti-ar fi zis de azi.Nu cred ca re nevoie de stresul tau bebelusul.
Ancutza dragutza mersic ca te-ai gandit la mine,mi-e frica oricum,am auzit prea multe cazuri si ezit.Uite si Ramonika a zis ca dupa baita a urmat o zi cu contractii.Faina burtica tare si e mare pt conformatia ta.
Floricik bravo draga mea,ma bucur mult mult pentru tine.A fost in zadar tot acel stres,pacat ca a trebuit sa treci prin asa ceva.Sa-ti fie de bine pastele
Simi cred ca copiii care cresc cu animalute prin preajma sunt foarte fericiti,nu le trebuie nici prea multe jucarii,dupa cum zicea si Ramonika.Stefita cand vede o pisicuta sau un catelus,zice ca le vrea in brate si e tare fericita daca le poate prinde.
Lumi fericirea pe care o simti acum se va multiplica mereu si mereu cu fiecare etapa din viata printesei tale.
Monis clatite.Eu as manca orice,tare pofticioasa mai sunt ,bine ca ma multumesc si doar cu gandul de multe ori.Adica imi pun pofta-n cui,nu?
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+
krelia spune:
Lumi..o preocoaca de nota 10...frumoasa foooooc!!!
citat din mesajul lui Lumi_Richard Fetelor, am mai postat 2 pozici cu iubita mea! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
Lumi_Richard spune:
Off, Shtephy, te cred, iubita...abia astept fiecare etapa!!!
Imi imaginez ce frumos trebuie sa fie sa poti comunica cu piticuta...sa te imbratiseze,sa te pupe,sa-ti sara in brate!
elenic spune:
citat din mesajul lui krelia marele secret e sa fii hidratata cu apissa si sa papi ceva inainte..ca sa pacalesti palpitatiile... initial, eu am avut orificiul intern deschis, cu 1,91 cm..am bagat orizontala la greu...si-a revenit la 3, inchis.....ca la ultimul control de pe 19, sa fie orificiul extern inchis si orificiul intern deschis in V.... orificiile astea ale mele se joaca ca 2 nebune..pe cuvant....sunt curioasa maine, care o mai fi inchis/deschis... si stai cumintica in pat...nu te ridici decat la pishu..ca ajuta foarte mult..mai ales ca la tine nu e de preferat nasterea acum... |
la mine e 1,4 cu orificiul intern deschis in ditai V-ul... Cred ca din cauza asta era si dr cam speriat si mi-a dat de urgenta injectia. Dar oare mai poate sa-si revina?
32+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze