Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 4
krelia spune:
Ramonik, nu fii trista...bebe se mai poate intoarce in 2 sapt...ai incredere!
(sunt cazuri cand e deja angajat si tzusht, se intoarce in ultimul moment...)
dienutze, au zis la antena acum, ca medicamentul se foloseste pentru inducerea si mentinerea travaliului...deci..ma gandesc ca la cezariana nu ar fi cazul...acum, daca o fi nevoie si la cezariana....suntem intr-un oarecare pom...
monis, ma refeream la ora
andrutza, ce a rezolvat sotul?
alinutza, bafta cu giletu'!
RamonC, ce ma bucur ca ti-ai facut putin timp pt Odisee! .. fata si pe flacaul tau!
krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai
RamonaCopot spune:
Fetelor va multumesc de primire! Ma bucur ca in sfarsit sunt alaturi de voi. De azi dimi am deschis laptopul, dar nu am reusit sa scriu nimic. Bebe azi a vrut tzitzi din ora in ora, asa ca m-am executat. Daca in prima zi plangeam ca o nebuna ca am niste tzatze cat Casa Poporului si sunt incomode, grele si nu imi aduc nici o bucurie, ca nu sunt in satre nici macar lapte sa produca...a doua zi s-au revoltat tzitzele mele pe mine si am petrecut o noapte intreaga masandu-le sa le detensionez si sa se desfunde canalele. Acum pur si simplu imi curge laptele pe picioare . Cu sfarcurile e mai greu...dar garmastan-ul face minuni. Asadar, ca un sfat necerut, cele care va stiti cu sfarcuri sensibile, sau fara sfarcuri luati de pe acum aceasta crema si dat-va pe ele. Doare ingrozitor si abia acum inteleg de ce atat de multe mamici au renuntat la alaptat, cu pretexte ca ele nu au lapte sau ca bebe refuza tzitzi...adevarul e ca doare de faci susu pe tine, dar merita orice chin.
Acum Dominic doarme...sa vad si cat acum. In seara aceasta ii punem uristorile, asa ca l-a imbrobodit mama ca pe o sarmaluta si l-a spalat cu apa sfintita special pentru el. Cica in noaptea aceasta vin ursitorile sa ii scrie viitorul, iar mamica si moasa or sa il viseze. Eu sigur o sa uit ca de obicei ce am visat...
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
Evy30 spune:
Oxitocina se foloseste la cezariana ? pentru ce ? nu inteleg
parca era pt inducerea si mentinerea travaliului ...
Referitor la gynipral , Elenic , si eu am luat . Totul este sa mananci bine inainte de al lua si muuulta apa dupa . Nu am avut nimic de cand am procedat asa .
Evy 37+
smaranditza spune:
Sa incepem intai cu felicitarile: pe Ramo am felicitat-o prin sms pentru bebe Dominic. Acum ii uram BUN VENIT ACASA! Ma bucur mult ca sunteti bine, sanatosi si papaciosi Multi pupici la bebe si la mamica lui curajoasa, din partea noastra
FELICITARI, LAVINIA, si BUN VENIT PE LUME, BEBE RARES CRISTIAN!
FELICITARI, DYMOMO, si LA MULTI ANI FERICITI, BEBE DAN MIHAIL!
FELICITARI MANY_BANY, si MULTA SANATATE, BEBE VLAD!
FELICITARI, MIRAMAR, SANATATE si DOAR ZILE SENINE, BEBE ROBERT!
FELICITARI, CAMY, si O VIATA PLINA DE BUCURII, BEBE FLAVIUS!
Un buchet mare de flori pentru toate mamicile si multi pupici la bebei
Ramonika, fix asta vroiam sa scriu eu acum: ca nu as vrea sa stric atmosfera superba de pe aici cu stirile mele de la medic. Am tras deja doua reprize de plans
MAi inainte ne-am intors de la eco...am stat mai mult de jumatate de ora in cabinet, sa-i tot asculte inimioara. Data trecuta (acum vreo 3 saptamani) avea 150 de batai/minut, iar acum 169 batai/minut
Inca de data trecuta l-am vazut cam ingrijorat, iar acum ne-a spus ca s-ar putea sa aiba tahicardie, pentru ca limitele normale sunt intre 120-160 batai/minut. Imi venea sa plang acolo, pt ca imediat mi-am adus aminte de Camy si toata durerea ei cu Darius, si deja imi treceau prin fata ochilor cele mai negre scenarii
Pana la urma i-a mai scazut putin ritmul, la 158, apoi 150 batai/min, pt ca m-am intors pe partea stanga (inainte stateam culcata pe spate, si nu puteam respira asa bine). Medicul a spus ca asta era cauza batailor atat de dese, dar cred ca a spus-o doar pt ca m-a vazut cu lacrimi in ochi... Altfel, de ce mi-ar mai fi zis luni dimineata (daca nu nasc pana atunci) sa vin la un nou control?
Acum sunt lesinata de foame, dar nu imi trebuie nici mancare, nici nimic, ci stau cu lacrimi in ochi sa googalesc, sa aflu mai multa informatie despre asta.
37+
rgagapie spune:
Azi cred k am experimentat primele contratii, ma doare jos si burtik e foarte tare, dar nu constant ci doar din cand in cand, astea sa fie???.
Vad k se discuta mult d dr Fofo, din cate stiu eu e mai bine sa fie padurice (nu chiar tropicala), cica ar preveni mult mai bine riscul d infectie. Din cate situ eu asta e si rolul paduri la fofo.
Poate k na insel, dar dincolo nu se practik raderea in spital, asa am inteles.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
BoboMom spune:
RamonaC pe tine si pe bebe si felicitari pt lapticul bun!
Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
RamonaCopot spune:
Am facut si ceva pozici si sper ca in urmaotarea pauza de somn a lui sa apuc sa le si descarc sa ma laud si eu cu broscoiul meu. Avea ochii asa bulbucati cand l-am nascut si era plin de vernix, asa ca primele mele cuvinte au fost :" Vai ce urat e, arata ca un broscoi ! Si ce mic e..." La care moasa a zis:" auzi draga, da tu vroiai sa-l duci direct la gradinita???" asa ca a venit imediat si primul raset la mine, dupa 3 ore de urlat prin spital.
Toata teoria despre respirat in timpul travaliului si alte tricks..au ramas la stadiul de teorie. Nu am fost capabila sa respir si sa imping in acelasi timp si sa mai suport si degetele moasei in fofo la mine si am facut un adevarat show in noaptea aia la spital..dar dupa 2 ore ma plimbam deja pe coridor ca nu aveam somn si il vroiam pe bebe langa mine. Cand o sa imi vina "inspiratiunea" o sa va pove mai pe larg...
Acum..pe scurt imi ziceti si mie daca sunt ceva noutai de ultima ora??? Ca nu am apucat sa citesc nimic din urma . As citi si din urma, dar in acelasi timp as sta si cu voi online la taclale cat am timp. E careva cu ceva simptome de nascare, cu probleme mai noi, ati mai patit ceva demn de stiut si de mine curioasa- bagacioasa ?
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
rgagapie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Evy30 Oxitocina se foloseste la cezariana ? pentru ce ? nu inteleg parca era pt inducerea si mentinerea travaliului ... Referitor la gynipral , Elenic , si eu am luat . Totul este sa mananci bine inainte de al lua si muuulta apa dupa . Nu am avut nimic de cand am procedat asa . Evy 37+ |
DA SE FOLOSESTE si la cezariana, la Arad cel putin, pentru a induce nasterea. Trebuie sa fie ceva contractii inainte de cezariana pentru a pregatii copilul si uterul, sau ceva d genu asta.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +36 Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
dienutze spune:
Eu auzisem ca se da dupa cezariana ca sa contracte uterul sa ajute la eliminarea lohiilor! Cred ca despre oxitocina vorbea colega mea. O sa o sun maine sa intreb, cu siguranta!!!
RamonaC, bine ati venit acasica! Daca doare asa de tare sanul, mie mi-a zis iarasi o colega, sa pun aparatori de silicon, bebe suge si prin alea, pt ea a fost scaparea de la intarcat! Eu am cumparat deja.
Fetelor, am iesit naspa cu analizele de col, a iesit Ecoli. Dr mi-a dat amoxicilina 1 g la 12 ore, 10 zile, mai am de 3 ori de luat, dar cred ca am dat in altele acum...candida (a inceput sa ma cam manance putin). Imi scuzati exprimarile f detaliate Ce sa iau pt asta???
Of, Smarandita, nu mai plange caci numai bine nu ii faci lui bebe!!! Eu chiar cred ca e si de la pozitia in care ai stat! Eu cand stau pe spate simt ca ma sufoc, evident nu e irigat cu sange nici bebe! Nu iti mai face o mie de scenarii ca nu te ajuta la nimic! Ai grija de tine si de bebe!
35+ cu Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani sa fim sanatosi!
camelia86 spune:
elenic si eu am patit cam acelasi lucru . ieri am fost la control si colul s-a scurtat si mai mult 16 mm si doctorita mi-a "ordonat" repaus la pat si mi-a dat tratament cu gynipral, utrogestan si no-spa. am inceput sa iau ce aseara gynipralul dar inca nu am nici o reactie adversa, sper sa ramana asa, insa ma simt mai bine, nu mai am contractii atat de dese. multa sanatate si rabdare sa poti sta in pat..(ca mie imi e tare greu insa pt. bebita al meu fac orice)
32+