Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 19
adina_bulina spune:
Fetelor, cedez pogramare dr. Pop pet. luni, 2 nov., contactati-ma pe dumitrache.adina@yahoo.com pt. detalii.
27+
Maria
monis5 spune:
Ce liniste e pe aici... eu cu cine stau pana nasc? 
monis
cu poze de azi
ultima saptamana
dankutza spune:
Am citit pe net ca se recomanda sa ne dam cu Garmastan pe sfarcuri incepand cu luna a opta. Voi va dati? Eu, am cam intrat la idei ca or sa ma doara sfarcurile de o sa imi sara capacele, si ma gandesc ca nu ar fi rau sa incep.
Fetele care ati nascut, va dati cu Garmastan pe sfarcuri sau cu Bepanthen? Care e mai bun?
33+ moi si
Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
shtephy spune:
Buna fetelor
Vad ca au fost probleme cu netul si la Bucuresti si la Piatra Neamt,eu macar am scapat de pana de curent.
Monis deci ti-a facut si eco,bravo.Eu ma bucur ca nu nasti inca
,te mai prind cateva zile pe aici
.

Simonette felicitari pentru bb Niko grasun
.Ce nasol cu statul pe spate,eu inca pot,dar nu prea pot pe stanga.
Lutoniana multumim pentru stafeta si pentru mesajul frumos.
revin
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
35+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Am citit pe net ca se recomanda sa ne dam cu Garmastan pe sfarcuri incepand cu luna a opta. Voi va dati? Eu, am cam intrat la idei ca or sa ma doara sfarcurile de o sa imi sara capacele, si ma gandesc ca nu ar fi rau sa incep. Fetele care ati nascut, va dati cu Garmastan pe sfarcuri sau cu Bepanthen? Care e mai bun? ![]() 33+ moi si Cezara MariaAMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom. |
Garmastan
. E mult mai... 'eco' decat bepantenu' - care e pana la urma un medicament. E f funny senzatia de ... moale de la Garmastan. Mai am putin si ma dau de placere monis
cu poze de azi ultima saptamana
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Ce liniste e pe aici... eu cu cine stau pana nasc? ![]() monis cu poze de azi ultima saptamana |
Cum te simti la 39s si 1 zi? Dupa poze as zice ca mai fericita ca niciodata ,dar fizic?

_
35+
shtephy spune:
Dankutza cel mai bun este Garmastanul ,dupa cum zice si Moni si ideal este sa il folosesti deja.
_
35+
monis5 spune:
Shtephy - si eu ma bucur ca poate apuc sa-mi tratez macar partial super raceala pana miercuri
... imi creeaza asa o stare de nervi... cum am reusit tocmai acuma
.
Echo mi-a facut de fiecare data, doar ca azi mi-a spus si altceva decat ca totul e in regula, respectiv greutatea aproximativa. Acuma sper sa aiba macar atat, sa nu fie eroare in minus si sa fie de fapt si mai micutz... N-am mai intrebat altceva inafara de ce nu vrea sa-l mai lasam daca nu se intampla pana miercuri, ca stresand doctorul cu intrebari de fapt ma stresez si pe mine. Nici de oxitocina nu l-am intrebat
- pai ce? daca il intreb o sa aiba mai multa sau mai putina cand ma internez eu? ![]()
monis
cu poze de azi
ultima saptamana
ionelamaria spune:
Nici eu nu plec de pe aici. stau cuminte in casa.... m-am autoconsemnat...
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Andrecluj spune:
Si eu cu voi la consemn, Monis stii ca nu te lasam singura.
Asteptam vesti de la Kreliutza, parca o si vad nascuta si nu da niciun semn de viata ca o mancam prajita.
34+
Chiara Ada