Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Fetelor, cedez pogramare dr. Pop pet. luni, 2 nov., contactati-ma pe dumitrache.adina@yahoo.com pt. detalii.

27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ce liniste e pe aici... eu cu cine stau pana nasc?

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am citit pe net ca se recomanda sa ne dam cu Garmastan pe sfarcuri incepand cu luna a opta. Voi va dati? Eu, am cam intrat la idei ca or sa ma doara sfarcurile de o sa imi sara capacele, si ma gandesc ca nu ar fi rau sa incep.
Fetele care ati nascut, va dati cu Garmastan pe sfarcuri sau cu Bepanthen? Care e mai bun?

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor
Vad ca au fost probleme cu netul si la Bucuresti si la Piatra Neamt,eu macar am scapat de pana de curent.
Monis deci ti-a facut si eco,bravo.Eu ma bucur ca nu nasti inca ,te mai prind cateva zile pe aici.
Simonette felicitari pentru bb Niko grasun.Ce nasol cu statul pe spate,eu inca pot,dar nu prea pot pe stanga.
Lutoniana multumim pentru stafeta si pentru mesajul frumos.

revin

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Am citit pe net ca se recomanda sa ne dam cu Garmastan pe sfarcuri incepand cu luna a opta. Voi va dati? Eu, am cam intrat la idei ca or sa ma doara sfarcurile de o sa imi sara capacele, si ma gandesc ca nu ar fi rau sa incep.
Fetele care ati nascut, va dati cu Garmastan pe sfarcuri sau cu Bepanthen? Care e mai bun?

33+ moi si Cezara Maria
AMR 6+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Garmastan . E mult mai... 'eco' decat bepantenu' - care e pana la urma un medicament. E f funny senzatia de ... moale de la Garmastan. Mai am putin si ma dau de placere

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ce liniste e pe aici... eu cu cine stau pana nasc?
monis cu poze de azi
ultima saptamana

eu o sa fiu pe aici ,azi si maine poate nu full time, dar de luni nu ma misc de aici.
Cum te simti la 39s si 1 zi? Dupa poze as zice ca mai fericita ca niciodata ,dar fizic?

_

Mergi la inceput

Dankutza cel mai bun este Garmastanul ,dupa cum zice si Moni si ideal este sa il folosesti deja.

_

Mergi la inceput

Shtephy - si eu ma bucur ca poate apuc sa-mi tratez macar partial super raceala pana miercuri ... imi creeaza asa o stare de nervi... cum am reusit tocmai acuma .
Echo mi-a facut de fiecare data, doar ca azi mi-a spus si altceva decat ca totul e in regula, respectiv greutatea aproximativa. Acuma sper sa aiba macar atat, sa nu fie eroare in minus si sa fie de fapt si mai micutz... N-am mai intrebat altceva inafara de ce nu vrea sa-l mai lasam daca nu se intampla pana miercuri, ca stresand doctorul cu intrebari de fapt ma stresez si pe mine. Nici de oxitocina nu l-am intrebat - pai ce? daca il intreb o sa aiba mai multa sau mai putina cand ma internez eu?

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nici eu nu plec de pe aici. stau cuminte in casa.... m-am autoconsemnat...

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Si eu cu voi la consemn, Monis stii ca nu te lasam singura. Asteptam vesti de la Kreliutza, parca o si vad nascuta si nu da niciun semn de viata ca o mancam prajita. 34+ Chiara Ada

Mergi la inceput