Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Shtephy - si eu ma bucur ca poate apuc sa-mi tratez macar partial super raceala pana miercuri ... imi creeaza asa o stare de nervi... cum am reusit tocmai acuma .
Echo mi-a facut de fiecare data, doar ca azi mi-a spus si altceva decat ca totul e in regula, respectiv greutatea aproximativa. Acuma sper sa aiba macar atat, sa nu fie eroare in minus si sa fie de fapt si mai micutz... N-am mai intrebat altceva inafara de ce nu vrea sa-l mai lasam daca nu se intampla pana miercuri, ca stresand doctorul cu intrebari de fapt ma stresez si pe mine. Nici de oxitocina nu l-am intrebat - pai ce? daca il intreb o sa aiba mai multa sau mai putina cand ma internez eu?

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Hai mai ,te-a prins asa de rau afurisita aia de raceala? Sanatate multa si sper sa treaca in 3 zile,are timp.

Greutatea e super ,nu cred ca e mai mica de atat,ti-a crescut mult burtica .Ai vazut ca lui Many bani i-a zis inainte cu o zi ca are 3000g si a avut 3800?Tu stii ca e bine,da? Si foarte bine ai facut ca nu ai pus multe intrebari,mergi pe mana lui

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

monis, nici bebele meu nu este vreun grasunel si eu am 1,80 inaltime... dar tot asa nu m-am ingrasat si atunci nici bebe nu e foarte mare.

legat de lapte formula... aici e aici...
cineva se speriase de taurina din compozitie... eu nu vad in taurina o problema; taurina e un amino-acid denumit mai nou semi-esential care face parte din anumite tesuturi umane. in bauturile energizante este combinata cu cofeina si apoi de majoritatea utilizatorilor cu alcool... de acolo si problemele atat de mediatizate. taurina are rol de protector al tesuturilor si neurotransmitator.
probleme la formulele de lapte sunt altele - folosirea de proteine de soia in multe din ele, uleiuri proaste si cu continut crescut de Omega 6 (proinflamator), cand ar fi foarte important sa se foloseasca ulei MCT... si multe alte dubiosenii. m-am uitat si la cele bio si nu difera cu mult in continut... tot junk, dar bio junk.
gasisem acum ceva vreme un set bun cu tot ce trebuie sa faci formula de lapte cat mai sanatos, insa uite ca am fost delasatoare si nu am comandat tot ce trebuia... acum ce sa zic poate vi se pare paranoia ca am stat sa studiez etichete si formule in conditiile in care ele se folosesc si bebicii nu au aparent probleme, dar fiecare cu vrabiutele lui
sper sa am laptic... daca nu, voi alege ceva bio ca sa minimizez totusi alte probleme, dar daca vad ca nu am sanse de laptic de san cu siguranta voi face si acea formula.

38 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Asteptam vesti de la Kreliutza, parca o si vad nascuta si nu da niciun semn de viata ca o mancam prajita.

34+ Chiara Ada

Da,da ,prajita o mancam si o punem sa ne faca si clatite.
Acuma serios,cred ca nu s-a cazat de nu a dat nici un semn.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Krelia e bine merci acasa... abia a venit de pe drumuri... intra ea sa raporteze mai incolo. E nenascuta inca

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Camy, felicitari pt bebe Flavius! Sa fie sanatos ca iubit va fi cu siguranta!

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Cine mestereste capitol nou?

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Mergi la inceput

Citat:

Krelia e bine merci acasa... abia a venit de pe drumuri... intra ea sa raporteze mai incolo. E nenascuta inca

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Aha,ok.Multumim de vesti.Vad ca nu te-ai trecut in listuta cu nasterile programate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

SIMONETTE..CUM E SA FII MAMICA DE BAIETEI?AI FI VRUT FETITA?TE MAI RISTI SI LA AL PATRULEA..POATE IESE?

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Da, am vrut fetitza si la al doi-lea si acum la al trei-lea dar m-am impacat repede cu ideea si acum sunt f fericita!!! Nu i-as da pe nicio fetitza si nu......nu mai vreau inca unul indiferent daca mi-ar garanta cineva ca ar fi fetitza! Sunt mamica de muschetari si sunt topita dupa ei!!! Sunt haiosi, sunt scumpi, sunt iubitori si e mai usor si acum si pe termen lung............parerea mea

Mergi la inceput

Citat:

Cine mestereste capitol nou?

monis cu poze de azi
ultima saptamana

Cred ca Andreuta daca e de acord.Ce zici?

_

Mergi la inceput

Ma apuc eu de capitol,Mami de Chiara vad ca a fugit

_

Mergi la inceput