Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

De ajčuns am ajuns la zi dar pe cuvant daca mai stiu mare lucru!
Stiu ca ni s-a predat stafeta si multumesc din inima ptr cuvintele frumoase Lutoniana Dumnezeu fie cu noi! si alaturi de copilasii nostri!

Douradoudou Doamne ajuta sa vina Maryam acasa cat mai repede si sa fie sanatoasa! Curaj...va fi bine! Pitica e o luptatoare

Lauradi ptr gand!

Smaranditza, Eu cred ca totul e bine cu bb si cel mai mult ai putea sa-l ajuti daca esti calma si increzatoare! Sunt sigura ca va fi bine! Eu am intrebat ieri dr daca bb se mai poate intoarce si mi-a spus ca da, de cate ori vrea el!!!

Vreau sa va spun ca ieri la eco mi s-a facut fff rau din cauza pozitiei pe spate..A fost nashpa tare! M-am ridicat in fund fiindca nu mai puteam sa respir si mi s-a inegrit totul in cap..... M-am intors pe o parte si incet,incet mi-am revenit. Cand am iesit afara s-a speriat barbata-miu de mine caci aveam fata grena, inundata de sange Mi-a trecut cam intr-o ora!!! Brrr...nu mai vreau!

Katy ia zi.ce faci? Cum e cu contractiile? Sa scoatem fetele? Dansatoarele???

Andre imi pare tare rau ca ti-ai facut ganduri din cauza mea

Laurairina unde esti??? Cum esti??? Vestile cand ni le dai???

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 6+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Multumesc Ancutza

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
33+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 6+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

neata burtici! am nevoie de cateva cani bune de ca-s terminata ca bateria..daca asa o sa ma simt la batranete..vai si amar de mine.

Lutoniana, multumim pentru gandurile bune si pentru stafeta. sanatate multa si fericire mamicilor din sept-oct,si de fapt tuturor mamicilor.

urmam noi burtici!!!

scot agitatele pentru vreo burtica? monis?

33+ Lorin Edward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Many _bany - felicitari!! Sa-ti traiasca baietelul grasunel! Refacere rapida!

Camy - Felicitari !!! Sa-ti traiasca Flavius si sa va bucuratide el!

Miramar - Felicitari !!! Sunteti foarte frumosi amandoi! Refacere rapida!

Printesika - felicitari!!! refacere rapida ! sa-ti traiasca baietelul!!!

Andrutza - asa e , nu e f bine cand mergi programat, dar poate o sa iti faca bebe o surpriza placuta si o sa vina inainte de 4 nov .Si eu m-am temut f tare de programare data trecuta, dar bebe a simtit si a hotarat sa vina cu o zi mai devreme.De data asta sper ca va fi la fel.

Ramonika - eu am fost inlocuita la munca si cand m-am intors anul asta in mai ,a dat-o afara pe ceacare m-a inlocuit, desi ii spusesem dinainte sefului ca sunt insarcinata si o sa plec din nou. Mie mi-a parut rau de fata respectiva, ma simteam prost.

Am facut si noi 36 de saptamani azi, ieri am incercat sa ma duc la cumparaturi, dar nu prea am reusit sa stau in picioare, ori ma lovea rau in vezica, ma apasa in jos, nu stiu, dar aiurea senzatia asa ca m-am lasat si am plecat acasa. Cand ma gandesc ca mai am 2 saptamani maxim, ma incearca tot felul de sentimente....si nu am totul pus la punct...

De 3 zile incerc sa scriu si eu ...initial salvasem pagina cu majorete,ieri am mai adaugat si modificat dar am uitat sa salvez si azi scriu si eu ce imi amintesc....
Am scris si despre laptele praf, dar deja au raspuns fetele,deci al meu raspuns a expirat

Macar am terminat cu centrala si mi-am luat de o maaare grija, mai am bagajul si gata, stau in asteptare

Michelle 33 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

PAI MIHAMORA..SCHIMBA SEMNATURA DRAGUTA...CA NE INDUCI IN EROARE...JOS SCRIE 33 SAPTAMANI SI U AI 36.....

alina 35 saptamani marie rebecca ayanna

Mergi la inceput

SIMONETTE..CUM E SA FII MAMICA DE BAIETEI?AI FI VRUT FETITA?TE MAI RISTI SI LA AL PATRULEA..POATE IESE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ancutza, multumesc pt. sfatul pt. Picasa. si pt. "dusul cu apa rece", aveam mare nevoie de el - COPILUL este al tau pt. toata viata si nu serviciul.

Magda 33+ cu Liviu-Rares
AMR max. 7-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

PAI MIHAMORA..SCHIMBA SEMNATURA DRAGUTA...CA NE INDUCI IN EROARE...JOS SCRIE 33 SAPTAMANI SI U AI 36.....

Am schimbat, gata

Michelle 36 + ("Smiley") Tudor Mateo si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

ASA IUBITA...ACUM PARI MAI MARE.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

lutoniana, multumim pentru stafeta. Speram sa fim cu totii sanatosi... fulgusori si mamici... si sa predam stafeta, cand ne va veni randul, fiind o odisee fericita

monis5, ma bucur ca vestile sunt bune... Pai la 2900 gr ma bag si eu.... Sanatos sa fie... cui sa-i semene mami grasun cand tu esti fotomodel si la termen?

andrutza, bravo pentru Simona ca e mult mai bine. Cat despre medicamentul asta.... off... criza criza... sa nu uit si eu sa intreb la sfarsitul sapt cand merg la medic...

magdaz_ina, nu mai pune si tu la suflet tot felul de comentarii... si eu as spune: e un curaj sa faci 2 copii.... dar o spun in sensul admirativ... Sunteti niste mamici curajoase... si veti fi de 2 ori fericite... nu doar o data ca altele... dar si munca si grijile sunt mai mari... Voi v-ati asumat greutatile si veti trai fericiri pe care cele cu 1 bebe nu le vor cunoaste. multi si multe pt mamica cea curajoasa. Cat despre munca... nu stiu daca e corect sa ma bag dar.... peste cativa ani.... copilul tau iti va insenina ziua... iar cei de la acest loc de munca... vor uita poate si sa-ti raspunda la salut.

dankutza, si eu ii spuneam mamei mele ca parca vad ca voi sta cu ochii pe falcutele lui Mihnea sa nu creasca prea mari.,... mi se pare tare greu pentru un copil in colectivitate sa fie supraponderal.... nu se poate juca cum fac ceilalti... si apoi... nici ca adult nu e un avantaj.

mihamora, deci gata curatenia.... de acum asteptare cu gentuta in mana. Nici mie nu imi vine sa cred ca nu mai am rezistenta de acum 2-3 sapt. Poate vii mai des pe la noi... ca noi te asteptam

Kreliuto, da tu ce ne spui?

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput