Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 15
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lylyana.ion nu ai iesit din frigi? ai ramas acolo?? Lili 38 cu Alexandru |

a picat netul ca tot n-o facuse niciodata mai mult de cateva minute
Somn usor.
Ionela si mie imi lipseste foarte mult Ramonika cea activa de pe forum
Somnic dulce.
Lumi chiar dupa masa nu cred ca e bine sa stati cu burticile lipite, e prea micuta si cred ca regurgiteaza.Dar poti incerca sa nu stai culcata de tot,doar asa la vreo 45 de grade si daca o tii pe antebratul tau la fel sa stea ridicata usor,important e sa stea pe palma ta cu burtica.Nu stiu cat de bine vizualizezi ce zic eu,mai bine nu ma pricep sa explic la ora asta,dar daca nu intelegi mai incerc.
Infacol zicea Simina ca se gaseste on line pe infacol.go.ro sau astazi spunea Arcadia pe hainuteshop.ro -este site-ul cumnatei ei mi se pare. O comanda ajunge cred in 2-3 zile,in farmacii sigur nu gasesti ,dar pe acest forum si altele de profil este folosit de multe mamici.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
shtephy spune:
In seara asta am primit un sms de la draga noastra mamica Many bani![]()
"Azi Piscotel a papat san.La ultima masa am fost prima mamica si am plecat ultima.Dupa san a mancat si formula.Ne descoperim.Eu am inceput sa ma refac."
Deci Piscotel e un mare mancacios
,va asteptam curand acasa![]()
.
_
34+
shtephy spune:
Lumi mai stiam ca trebuie sa eviti sa ii dai tot lapticul din biberon,ai vazut probabil ce spuma face si asta face dezastre in burtica.
Ati mai fost la control la cardiolog?
_
34+
ionelamaria spune:
Buna dimineata
Fac si eu o data
si servesc burticutele si mamicile.... dar inca sunt chiauna de somn.... si eu fug inapoi in pat.
fetele... si fulgusorii
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lauradi spune:
'neata,
Cafeaua e gata,fetelor.Vad ca nu e agitatie pe-aici,v-o tin la cald.
Scrisesem si eu aseara,dupa cum am zis, si fix cand sa postez a picat curentul si,deci si netul
si uite-asa ne-a trimis pe toti la nani.Noroc ca scrisesem in word,deci n-am pierdut nik.![]()
M-am bucurat sa vad in forma mamicile
si ma bucur tare ca impartasesc cu noi din "aventurile" lor cu bebelusii.Lumi,Simina aratati f bine,iar fetele sunt niste dulcici
;si bb Robert este f frumusel,iar mami radiaza
.
Lumi, felicitari pt cele 3 kg,la cat mai multe!
Simina, multumesc ca ti-ai facut timp sa ne descrii pasii de urmat dupa nastere
;chiar aveam nevoie,ca sa-l instruiesc iarasi pe sot.
simonette, astept vestile de la echo...
Ionelamaria, ai dreptate tu cu ziua buna si azi pot spune ca tot buna a fost
ee,hainute...o bluzita acolo,facuta din greu(pana am deslusit modelul),dar cu mare drag![]()

Dankutza, neonatologul din spital iti va recomanda un anumit tip de lapte,depinde si de fiecare maternitate;la Filantropia se recomanda Nan,iar eu asta am folosit.
Ancutza, votez si eu pt lama,desi e f neplacut,asta e...aha,ai bagat epilatorul deci...gata si piciorul nr 2?![]()
Krelia, f tare nasi-ta
Da, operatia va fi ff jos,pe linia bikinilor intr-adevar;la mine, cel putin ,asa e.Apropo de scenariile tale ca nu nimeresti buzunarele halatului,sa-ti povestesc eu de patania sotului cand a vrut sa plateasca dr adus special acasa pt bunica sa…tot incerca el de zor sa-i indese banii in buzunar si cand, ce sa vezi …acestea erau cusute
Iti dai seama ce moment,mai ales ca el nici nu e bun la treburi d-astea,de fapt nici eu si cred ca f multi suntem stanjeniti de situatiile astea;noroc ca se stia cat de cat cu dr si s-a sfarsit bine situatia,i-a dat in mana banii si acesta i-a marturisit ca are toate buzunarele cusute,fiindca a avut nu stiu ce probleme.
Floricik, bravo! Bine ca te-ai linistit.
Ramonik, nu te necaji asa tare
Nimic nu vine intamplator…poate ca asa o sa fie mai bine.
RamoC, bine ati venit!Hai mai repede cu pozele alea,ce ne fierbi atat?![]()
Smaranditza, incearca sa te linistesti si sa gandesti pozitiv.Totul va fi bine!
Arcadia, ai grija cu atata munca,ok?
Krelia,Monis, voi chiar vreti sa nasteti in aceeasi zi?Ca azi sunteti amandoua la spital…hmmm…si maine e 01.11
Astept vestile.
Acum ma duc sa pun si poze si sa vad cum ati petrecut azi noapte.
Laura
34 Raluca Magdalena si Radu Mihai
lauradi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria Buna dimineata Fac si eu o data si servesc burticutele si mamicile.... dar inca sunt chiauna de somn.... si eu fug inapoi in pat. fetele... si fulgusorii 35+ AMR 4+ sapt Mihneaaniversarea nuntii POZE |
La mustata m-ai luat cu cafeaua aia!

Laura
rgagapie spune:
Ma bag si eula
, k am ochii cat cepele...
Aseara am avut niscaiv
cu al meu si am inceput sa imi impachetez lucrurile
. Pana la urma nu am mai plecat si acu astept sa vad ce si cum va fi
.
In plus mai am si o
.......
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+36
Maya Paula
AMR 4 SAPTAMANI !!!!!!!!
lylyana.ion spune:
Neata!
Pentru amatoarele de ceai si laptic...poftiti. Va ofer si micul dejun
, eu ma duc sa-l servesc acum ![]()
Azi am chemat-o pe mama sa ne ajute la
, deci nu o sa fiu p-aici...poate doar sa va citesc
O zi frumoasa sa aveti!
Lili
38 cu
Alexandru
lauradi spune:
Alexa, nimeni te-a uitat
Scrii cand poti,noi te intelegem.Sanatate multa pt micuta Maryam si tie putere sa treci peste toate.
Shtephy iti tin companie cu mancatul, iar de dulciuri nu ma satur niciodata.
Aha,vad ca si Lylyana e in club;bine ca suntem mai multe
Mai fetelor,ce m-as mai duce si eu sa-mi puna cineva masa,dar n-am la cine
Va invidiez!Azi as gati asa: snitele,clatite si poate si salata aia beouf
,dar mi-e sa nu ma obosesc prea tare,ca prea mi-a fost bine ultimele 2 zile.Ceva,ceva tot trebuie sa gatesc,oricum…
Deci si la tine a picat netul?Cred ca de la mine a venit
, ca eu cam pe la 3 ma dadeam jos din pat sa sting luminile prin casa,ca tocmai se reparase buba.Multumim de vestile de la Many
Ma bucur ca sunt bine si ei.
Lumi, raspund eu pana apare Simina…nu se gaseste la noi in tara decat pe net,pe anumite sit-uri,adus de altii din Anglia.Cum ati trecut noaptea?
Fetele noastre oare la cat se prezinta la spital?
Laura
ionelamaria spune:
lauradi, n-a fost cu intentie... dar mi se pare amuzant
rgagapie, daca punem la socoteala hormonii de gravi si stresul de nunta.... e clar ca e normala
voastra... trece pana te mariti

Monis si Krelia, cum sa nasteti odata?.... pai faceti sincron? 
... Sanatosi sa fie bebeii.... pana una alta.... vrem vesti bune de la medici
35+ AMR 4+ sapt
Mihneaaniversarea nuntii
POZE