Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

shtephy, sunt bine, vad ca bebe nu da niciun semn ca ar vrea afara din piscina. pb mea este c somnul, nu reusesc sa adorm mai devreme de ora 3
azi pe unde te-ai plimbat?
ancutza, noapte buna

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

am trimis un mail pe contul comun

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Somn usor Ancutza

Lyly azi nu m-am plimbat,a fost foarte frig.Am iesit doar dupa rezultate la analize(cred ca sunt bune) si la mami la masa.In rest am frecat menta la gura sobei sau a caloriferului.
Ma enerveaza ca mananc de sparg,orice imi pica in mana ,plus ca as da toti banii din buzunar pe dulciuri.
Merg pana in frigi si ma bag pe mail.

Vad ca Simonette si Laurairina ne tin in suspans cu vizitele la medic.Sper ca doar din lipsa de timp

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

douradoudou, nu v-a uitat nimeni. Imi place numele nou al fetitei.... chiar mai mult decat celalalt... sper sa ajunga si micuta ta cat mai repede acasuca

dankutza, din 2 rele aleg cel mai mic rau... clisma.... cel mai teama imi e de penibil... si daca nu fac clisma... cezariana cu anestezie totala scrie pe mine.... nu de alta... dar alfel nu nasc.... doar legata si sedata

krelia, noapte buna si sa fii cumintica

Lumi_Richardpt printesa si pt SEXY MUMMY

shtephy, pai... preventiv... na... zic si eu... nu ca l-as astepta... Doamne fereste!.... nici nu tin sa-l vad... inca 3 sapt e consemnat... n-are voie sa se miste obraznicul de dop

fetelor care merg maine la medic: BAFTA! SI VESTI BUNE BUNE!

Eu azi am iesit olecuta.... 20 minute maxim... si m-am intors cam suparata... parca bebe ar impinge cu mainile in oasele bazinului meu sa-si faca loc.... ce ma mai supara grasunul asta al meu... Daca o tine asa... elefantel ii spun... Nu mai are loc sa se miste... abia abia se foieste.. si simt ca depune efost sa impinga mainile si picoarele... Abia astept sa-l vad la eco... sa stiu ca e bine... Practic nu am de ce ma ingrijora... dar ma bantuie paranoia... Stiti si voi cum e.... Na ca acum protesteaza ca-l barfesc.... Pun eu mana pe el

Ramonika... tu esti suparata pe noi... pe mine... pe cine? ca rarut rarut pe aici... si tare ma invatasem cu cuscrela activa. Imi dau seama ca nici nu ai o stare excelenta... dar te rog eu.... fii optimista... Vrei sa-mi faci o nora suparata? eu vreau una vesela.... asa incat... ia cauta tu un zambet! Vladutz ce face? El ce parere are de starea ta.... no.... pai d'aia a dezertat.... ca si el vrea o mami vesela... nu ca te foiesti

acu' m-as baga si eu la orizontala... e asa caaaald....
Noapte buna!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

somn usor ionela!

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Shtephy, azi am "iesit" si eu din casa, m-a dus sotzu cu masina pana la serviciu unde am lasat medicalul si mi-am luat adeverinta sa fie la dosar, m-au admirat fetele , apoi m-a dus la mama, unde am dormit si am mancat, ca de obicei. eu sunt fanul cel mai inrait al dulciurilor, mancam inainte de sarcina dar moderat, zic eu, apoi pana la 4 luni cand am scapat de greturi si varsaturi, nu le-am gustat, acum insa, sa te tii nene
edit: nu ai iesit din frigi? ai ramas acolo??

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alexa, multa sanatate lui Maryam! Te intelegem ca nu scrii prea des, nu se supara nimeni.

Laura 38+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

inchid calcularetzu sa nu ma mai tenteze si ma bag in pat
o noapte linistita tuturor!

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Shtephy,pot sa o tin pe burta si imediat dupa ce mananca?
Multumesc mult de sfat si grija

Simina,Infacol se gaseste in farmacii?

Ionela,si noi te pupam dulce!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Am obs ca tot vorbiti de clisma. Aia era o alta mare temere de-a mea... Nu stiu daca am facut vreo una in copilarie,dar ca adult,niciodata!
Inainte de nastere,am fost invitata la clisma...ooff,ce m-am mai sclifosit! Vroiam sa refuz,dar....ceva mi-a tinut `cioculetul` inchis. Si bine am facut,ca altfel cine stie ce ar mai fi iesit pe langa copil! Nu a fost dureroasa deloc,am mers la baie si am iesit super bine,ba chiar ma gandeam ca ar trebui sa incerc si acasa,cateodata(curatenie generala). M-am simtit usurata si curata dupa si,cand ma scremeam in timpul contractiilor,eram ffff bucuroasa ca am facut-o!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput