Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!
Raspunsuri - Pagina 13
douradoudou spune:
va rog sa-i modificati numele buburuzei..acum o cheama Maryam..cand era in pericol i-am schimbat numele..i-am pus nume islamic..inseamna Maria...
Alexa, mami de
Nabila (17.09.2009)
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou va rog sa-i modificati numele buburuzei..acum o cheama Maryam..cand era in pericol i-am schimbat numele..i-am pus nume islamic..inseamna Maria... Alexa, mami de Nabila (17.09.2009) |
cu siguranta nu v-a uitat nimeni

mie una imi place mai mult Maryam
Multa sanatate si putere de a trece peste aceste neplaceri ale vietii

Lili
38 cu
Alexandru
dankutza spune:
Ancutza_Bro e drept ca dopul gelatinos arata un pic cam scarbos, dar macar ne-am facut o idee, cum arata. Cam asa mi-l imaginam si eu, dupa explicatiile moasei. In imaginile de pe net, arata, exact unul intreg. Cred ca la majoritatea femeilor, se fragmenteaza. Gaseste acum un pic, mai tarziu un pic si tot asa.
Monis multa bafta maine. Sa stii ca te privesc ca o deschizatoare de drumuri pt mine.
Pana nasc eu, te refaci tu si o sa te rog sa imi spui si mie detalii despre nasterea cu Haiduc. De la cum te-a internat pana ai ajuns acasa (si fara sa cruti vreun detaliu.) Nu scoatem agitatele inca.
Referitor la clisma. Eu chiar, mi-as dori sa imi faca. De altfel, o sa cer chiar eu. Cred ca e foarte indicata, indiferent cum nasc. Ori ca am taietura pe sus ori pe jos, imi inchipui cum e sa ma chinui pe wc dupa nastere. Stiu, nu e ceva placut clisma, dar ma scapa de ceva neplaceri dupa nastere.
DIn cate imi aduc aminte, moasa spunea ca atunci cand e momentul sa iasa bebe, apasa asa de tare, incat ai sentimentul ca o sa ai scaun, de fata cu toata lumea. Moasa iti spune sa continui, dar nu poti, ca ti-e frica ca faci pe tine, cand aia sunt cu ochii in ... ta. Drept urmare, risc sa nu mai imping (de rusine), bebe vrea sa iasa si uite asa imi prelungesc chinul. Chiar daca imi va veni sa fac caca, atata timp cat stiu ca matele sunt goale, o sa imping in continuare.
32+ moi si
Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
lylyana.ion spune:
dankutza, dar cand stim ca am terminat, si matzele sunt goale?
Lili
38 cu
Alexandru
krelia spune:
Alexa, tinem pumnii stransi in continuare ca buburuza Maryam sa prinda putere pe zi ce trece si sa nu o mai atinga nici un virusel!!!

burtix.....va pup si eu de noapte buna....ca vorba aia....dupa monis....la o ora distanta si in alta locatie, ce-i drept...dar tot la controlul inaintea "furtunii"....asa ca...ma duc sa bag si eu un somnel de cateva ore!
sper, pe maine!
krelia
38+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
dankutza spune:
Lylyana nu se poate sa iti faca clisma si sa mai ramana pe "conducta". La clisma, scoti tot. Se goleste tot intestinul. Am facut cateva clisme la viata mea. Nu multe, si stiu ca dupa o clisma, nu ma ai scaun chiar si 3 zile. 
32+ moi si
Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
Lumi_Richard spune:
Alexa,chiar ma gandeam la voi! Ii aratam mamei pozicile cu fulgusorii nostri frumosi,si i-am spus ca ea a fost prima. Ne uitam amandoua cat e de dulcica.
Eu ii doresc multa,multa sanatate si forta micutei noastre luptatoare,sa creasca mare si frumoasa!!!

Si tie iti doresc tot binele din lume,putere si rabdare! Multa fericire si sa o luati acasa cat de curand!
Si cum tot ma uitam la pozici...Miany,tu ce mai faci,iubita? Ce mai face ginerele meu frumusel? Sper ca papa bine si pune in greutate,sa creasca mare si muschiulos!
Mi-e dor de tine,mai da si tu un semn!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Lylyana nu se poate sa iti faca clisma si sa mai ramana pe "conducta". La clisma, scoti tot. Se goleste tot intestinul. Am facut cateva clisme la viata mea. Nu multe, si stiu ca dupa o clisma, nu ma ai scaun chiar si 3 zile. ![]() |
ok...multumesc ca mi-ai spus. sunt ceva mai linistita

Lili
38 cu
Alexandru
shtephy spune:
Dankutza e foarte corect ce ai scris acolo cu spagutele.Ma bucur ca ai dat din casa![]()
.
Ionela ia mai asteapta dumneata cu dopul,nu e cazul sa incepi de pe acum sa il cauti![]()

Andrutza ce moment bun de a face business-uri tanticile din spitale
.Bine ca te-ai linistit tu,macar.
Ce mai face papusica ta?Se simte bine?
Lumi uf papusica mica ce se chinuie cu burtica
,imi pare asa de rau .
Daca nu ai incercat pana acum ,tine-o culcata pe burtica peste tine sau pe mana ta astfel incat palma sa ii vina pe burtica.

Monis eu m-am sevit cu 10 clatite de la prima strigare
,multam Krelia ca te-ai gandit la mine.Va pup.
Alexa sanatate multa papusicii tale,Maryam
si tie inca putintica rabdare,va veni curand ziua in care o veti lua acasa.
Lyly tu cum te mai simti iubita?
Krelia somnic dulce si mult curaj .
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si
34+
Ancutza_Bro spune:
Dankutza asa stiu si eu ca il eliminam pe bucati dopul minune, cat despre clisma, eu una as face ...numai sa nu scot nimic pe masa pe-acolo 
Krelia noapte buna, tinem pumnii pe maine si pt tine si pt monis
Alexa si mie imi place mult Maryam , fii increzatoare, o sa o duci acasica pe bebelina frumoasa cat de curand 
Stephy, lylyana daca mai sunteti pe baricade (de obicei sunteti) , va urez noapte buna 
Anca
38+
Sabina Ioana
ASTEPT SA-MI DESCOPAR 
POZE