Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

io vreau cu ciocolata si frisca deasupra , plsss

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Vad ca v-ati ofilit repejor. Imi iau clatitele si plec

crissa multumim de info de specialitate ref la oxitocina

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

MEEEEEEEEEEEIIIII! voi iar ma uitati.... si eu clatite!!!! Nu se aude?!!!!

35+ AMR 4+ sapt Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

salata de boeuf nu am indraznit sa fac, dar la 2-3 clatite cred ca ma bag maine

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

vezi monis, cin'te-a pus sa zici ca nu vrem clatite? deja esti in minus, tb sa mai faci cateva

Lili 38 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hihih, as mai face cu mare drag, dar abia am scos mirosul de pe mine . Pt pretentiosi mai am niste dulceata de prune umplute cu nuci.... acuma numai clatite sa faceti. Sa parasutam cateva si pan' la Iasi .

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

ionela si krelia, multumesc mult pentru mesaje! Sunt mai linistita acum si ma rog ca totul sa fie bine cu bebe
Eu sunt ca iedu care suge la 3 capre - mai nou merg la 3 medici pentru monitorizare (poveste lunga...) Cu doi dintre ei ma vad luni, iar pe al treilea (si cel cu care voi naste de fapt) trebuie sa-l sun saptamana viitoare, pentru ca saptamana trecuta el mi-a facut non-stres-testul si mi-a zis ca totul e ok. Acum ma gandesc ca daca erau ceva probleme serioase cu inimioara lui bebe, ar fi iesit saptamana trecuta la test...

Monis
, ai reusit sa ma faci sa aprind si eu lumina la baie cand merg noaptea ca sa vad ce si cum cu mister DOP Pana acum mergeam cu ochii semi-inchisi la shushu, pe intuneric (la lumnina lunii doar ) si asa ma si intorceam in culcus.
Si cum nu am sanse sa faca "bum" si nici spume care sa dea pe langa ca sa ma "prind" si eu ca a iesit, va trebui sa stau de-acum cu ochii

Am un reflux si niste arsuri... Altfel, m-as inscrie si eu la niste clatite

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Vroiam sa imi dau si eu cu parererea referitor la dat banii in spital.
Eu, am facut anul trecut o operatie. Bineinteles ca m-am dus, inclusiv in sala de operatie cu banii dupa mine. Ii aveam in buzunar. Nu erau pt dr, cu el discutam mai tarziu, erau pt asistentele de la terapie intensiva. M-au pus sa imi dau jos ochelari si i-a pus la un loc cu banii, intr-o punga de plastic de la niste medicamente. Cand m-am trezit, avem banii si ochelarii in punguta, "sigilati" cu leocoplast. Au lasat-o pe sora-mea sa intre la terapie (normal!) cat sa ma vada si sa le "jigneasca" cu cate ceva in buzunar.
Concluzia, eu nu ma duc cu nici un ban in sala de nasterii. Stati linistite, si medicii si moasele, chiar si asistentele au "miros" bun. Stiu ele de unde primesc si de unde nu. Se comporta frumos cu noi, chiar daca nu stiu exact daca primesc sau nu. "Nasul" lor nu se inseala. Stiu, ca vin taticul sau neamurile cu "intariri". Si acum, logic, daca se comporta ca niste nesimtite, mai primesc ceva? Pai, sigur s-au sters pe bot, in cazul asta. E drept, ca putem nimeri, cate una scarboasa, care nu o intereseaza daca primeste sau nu. Dar, sunt cazuri rare. Pe foametea asta de bani, ar fi chiar tampite sa nu ne faca sa le dam bani.
Stiu sigur ca dr ia banii dupa nastere, indiferent cum se face "livrarea". Pai, nu trebuie sa iti dea el, fisa de externare? Are vreuna curaj sa "uite" de dr?
La mine e foarte simplu. Dau banii, in functie de cat s-a straduit medicul. E nesimitit, primeste ca la chiori. E boier cu mine, sunt si eu boier cu el. ADica, bunul lui simt vis-a-vis de mine creste grosimea plicului.
Imi bazez aceste argumente si pe propria experienta. O sa ma repet, lucrez intr-o scoala privata. Deja, se "simt" parintii de la departare, cei cu dare de mana sau nu. Frumos, ne comportam cu toti parintii si copii. E normal! Dar, imediat se simt parintii care vin cu super cadouri (gen parfumuri scumpe). Dupa atatia ani, ii stim exact. Bine, ne mai inselam si noi. Dar, stiti cum e, vorba dulce, mult aduce.... Na. ca am dat din "casa".

32+ moi si Cezara Maria
AMR 7+ saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Fetele, somnic bun!

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Fetele, somnic bun!

monis cu poze
sapt 39 +

Si tie draga mea ,ai grija de tine

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna noaptea...in ultimul timp nu prea am mai avut timp sau chef de net-uit...buburuza mea a fost putin bolnava..ne-am speriat rau..a facut 2 infectii una dupa alta..era f slabita...ii pusesera chiar si aprata de respirat...acum si-a revenit...i-au scos si perfuziile prin care i-au facut transfuzie( sange rosu si globule albe in fiecare zi),..acum respira singura ca inainte..sper sa fie totul f bine de acum inainte pt ca nu mai rezist..eram terminata...o vreau acasa ...v-am mai citit un pic dar credeti- ma ca nu am mai avut putere sa si scriu,..nu va suparati pe mine ..milioane de felicitari pt noile mamici de fulgusoriimi pare rau ca nu am putut sa vin si eu cu agitate pt fiecare in parte..va pe toate si sper ca nu ne-atin uitat chiar daca nu am mai forumit de ceva timp...

Alexa, mami de Nabila (17.09.2009)

Mergi la inceput