Mamici de fulgusori (149) - FELICITARI CAMY !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si eu vreau sa-ti spun sa te linistesti...Raresu' meu a fost mai toata perioada cu bradicardie....si la ultimul control isi revenise
ai incredere ca va fi bine....oricum, dr tau stie de problemuta, o are in vedere si sunt sigura ca daca persista, dupa ce vei naste o sa-l puna la o monitorizare suplimentara!

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Multumesc pentru incurajari, fetelor!
Incerc sa ma linistesc, ca deja a inceput sa ma doara si capul. Sotul e mult mai calm ca mine, si imi tot spune ca bebe e sanatos tun...iar ceea ce s-a vazut la eco a fost pt ca stateam eu culcata pe spate si abia respiram Sa dea Dumnezeu sa fie asa, si sa nu aiba bebe nici o problema.
37+

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Am gasit fetelor Oxitocina, dar luat de la o asistenta de la o maternitate, nu dau nume, "pe sub mana", 2 fiole la 50 de lei. Ne-a spus ca sunt suficiente, ca se administreaza una sau maxim 2.
Cine are drum maine la Municipal, acolo am inteles ca se gasea saptamana trecuta, a cumparat cineva de pe un alt forum cu 9 lei. Ce va mai pot spune este ca sotul meu lucreaza in domeniul parafarmaceutice si are cunostinte pe la farmacii, si ce i-au spus cunostintele de la farmacii este ca nu se distribuie decat in farmaciile de spitale, ca ele n-au avut niciodata. Nu stiu cat e de adevarat.
Pentru contractiile de dupa nastere pentru a ajuta eliminarea lohiilor, eu am luat la nasterea trecuta Ergomet, care se gasea acum 5 ani asa cum se gaseste acum Oxitocina

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

In ceea ce priveste dopul, ca vad ca e la moda acum , eu marturisesc ca habar n-am cand a iesit la prima nastere . Oricum, daca nu prevesteste nasterea decat dupa 2 saptamani, la ce bun sa il vezi???

Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si 38+ Daniel Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

A sarit ca la sampanie

monis cu poze
sapt 39 +

esti mortala

Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 13 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Eu cred ca nu am avut!

Monis,scot agitatele? Hai ca are fii-mea colici,si nu cred ca dorm in noaptea asta!!!
N-a dormit deloc dupa baie,cum ar fi fost normal,e mai agitata decat agitatele noastre!

Shtephy,multumim mult! M-am chinuit un pic pana am prins un zambet in poze! Cand zambeste mult,nu am camera sau telefonul, cand le am, se lasa prinsa greu...(in poze)

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutza

In ceea ce priveste dopul, ca vad ca e la moda acum , eu marturisesc ca habar n-am cand a iesit la prima nastere . Oricum, daca nu prevesteste nasterea decat dupa 2 saptamani, la ce bun sa il vezi???

Ca sa-ti fie scarba

monis cu poze
sapt 39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

buna seara tuturor,

felicitari fericitelor mamici camy_pus si miramar!!Bun venit pe lume bb Flavius si bb Robert sa fiti sanatosi!

am ajuns si eu cu cititul la zi, eram curiasa ce a facut camy, si m-am linistit ca este bine.
va urez o noapte buna sper sa puteti dormi.

ps: monis scoatem agitatele? maine ne anunti ca a venit pe lume bebele tau?

ps2:oxiocina se distribuie doar in farmaciile de circuit inchis (cele de spital). criza uneori mai este si provocata: anunta la tv ca nu se gaseste incepe nebunia - ex fiola de 10 lei e vanduta la 25 lei.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

lyly si mie mi-a placut mult filmuletul , dopurile alea, v-am zis ca sunt cah!
katy asa e, dopul poate iesi inainte sau chiar in timpul travaliului...si eu sunt curioasa daca se simte cand il pierzi ca eu tot stau cu nasul in de fiecare data, poate ne spun fetele care si-au dat seama cand l-au pierdut.

Anca 38+ Sabina Ioana

ASTEPT SA-MI DESCOPAR

POZE

sincera sa fiu si eu stau si ma uit dupa treburisotul zice ca ar fi bine sa imi ls ochii acolo

Alexandra 38 + si lumina ochilor mei Andriusik 3 ani (26.09.2006)
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 13 ZILE SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Vad ca v-ati ofilit repejor. Imi iau clatitele si plec

crissa multumim de info de specialitate ref la oxitocina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ti-am zis ca vreau 4 cu gem..si una jumate pt ala micu'....da?..asa ca nu pleci nicaieri...dezbraca clatitele de branza, pune gemu' pe ele..si arunca-le incoa'

si pastreaza si pt stephy cateva

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Vad ca v-ati ofilit repejor. Imi iau clatitele si plec

crissa multumim de info de specialitate ref la oxitocina

krelia 38+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput